Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για δώσε τα specs του μηχανήματος σου και δώσε και ένα screenshot απο την καρτέλα perfomance απο τον task manager.

Μπορεί οι πόροι του μηχανήματος σου να μην είναι αρκετοί να υπάρχει bottleneck.

Επεξ/σία από neo80
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 5/3/2022 στις 1:42 ΜΜ, jgeorgiou είπε

Τσάμπα φορματ θα κάνεις , είναι το παιχνίδι απαιτητικό . Καλύτερη ψύξη σε cpu , κόψε το o/c και καλύτερο αερισμό στο κουτί.

Επειδή μόνο εσύ ασχολήθηκες βρήκα την άκρη. Το πρόβλημα ήταν ένα archiver.exe που κρυβόταν από οποιοδήποτε monitoring. Βρήκα τυχαία ότι μπαίνει στα app data όταν εγκαταστησεις σπασμένο παιχνίδι (είχα βάλει το god of war). Είδα ποια ειναι βάζοντας τα windows να κάνουν καταγραφή οποίας διεργασίας ξεκινάει. Μου έγραψε τη διαδρομή πήγα στο φάκελο βρήκα το exe μόνο του ξεκαρφωτο και το έσβησα. Έτσι σταμάτησε να μου φορτώνει τη cpu επιπλέον. Αν ποτέ σου τύχει να γνωρίζεις. Καλή συνέχεια να έχεις.

23 ώρες πριν, neo80 είπε

Για δώσε τα specs του μηχανήματος σου και δώσε και ένα screenshot απο την καρτέλα perfomance απο τον task manager.

Μπορεί οι πόροι του μηχανήματος σου να μην είναι αρκετοί να υπάρχει bottleneck.

Δες το τελευταίο μύνημα που απάντησα και θα δεις τι έπαιξε. Θα κουφαθεις.

1 λεπτό πριν, LeonV12 είπε

Επειδή μόνο εσύ ασχολήθηκες βρήκα την άκρη. Το πρόβλημα ήταν ένα archiver.exe που κρυβόταν από οποιοδήποτε monitoring. Βρήκα τυχαία ότι μπαίνει στα app data όταν εγκαταστησεις σπασμένο παιχνίδι (είχα βάλει το god of war). Είδα ποια ειναι βάζοντας τα windows να κάνουν καταγραφή οποίας διεργασίας ξεκινάει. Μου έγραψε τη διαδρομή πήγα στο φάκελο βρήκα το exe μόνο του ξεκαρφωτο και το έσβησα. Έτσι σταμάτησε να μου φορτώνει τη cpu επιπλέον. Αν ποτέ σου τύχει να γνωρίζεις. Καλή συνέχεια να έχεις.

Δες το τελευταίο μύνημα που απάντησα και θα δεις τι έπαιξε. Θα κουφαθεις. Το pc μου είναι σκέψου κοντά στο 200% στο userbenchmark. Οπότε ήταν αδύνατο ξαφνικά να μην είναι αρκετό.

2 λεπτά πριν, LeonV12 είπε

• Thanks 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, LeonV12 είπε

Δες το τελευταίο μύνημα που απάντησα και θα δεις τι έπαιξε. Θα κουφαθεις.

Έτσι όπως το περιγράφεις σαν cryptocurrency miner μου ακούγεται. Να κατεβάζεις απο private trackers και όχι public.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 7/3/2022 στις 1:34 ΠΜ, neo80 είπε

Έτσι όπως το περιγράφεις σαν cryptocurrency miner μου ακούγεται. Να κατεβάζεις απο private trackers και όχι public.

Το ίδιο σκέφτηκα και εγώ. Γιατί με 27% χρηση ανέβαζε 65-70c. Άρα πολύ πιθανό.

Δημοσ.
Στις 6/3/2022 στις 4:56 ΜΜ, LeonV12 είπε

...όταν εγκαταστησεις σπασμένο παιχνίδι

Το πρόβλημα είναι πως δεν εννοείτε να καταλάβετε ότι δεν υπάρχει ΔΩΡΕΑΝ «γεύμα», είτε αυτό έχει την μορφή παιχνιδιού, είτε οτιδήποτε άλλο.

Όλα έχουν ένα τίμημα, δυστυχώς.
Μετά κλασσικά, μας φταίνε τα κακά windows, ο τρισκατάρατος ο Μπίλλης, κλπ κλπ κλπ.

• Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...