Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα θα το συνοψίσω πολύ.

Από προχθές ξαφνικά στα παιχνίδια ο επεξεργαστής ανεβάζει σιγά σιγά τη χρήση και κολλάει στο 100%. Μόλις βγω στην επιφάνεια εργασίας με το Windows key πέφτει. Το κάνει εντελώς τυχαία. Μάλιστα στο warzone από τα 7ms cpu time μετά από λίγη ώρα ανεβάζει 8-9-11 και μετά είναι καταστροφή. 

Δοκίμασα τα εξής.

Roll back drivers, κατήργησα το τελευταίο update windows 11 και scan για malware. Βρήκε μερικά trojan τα έφτιαξε αλλά πάλι τα ίδια. 

Έχω τον 5600Χ και 3070ti. Μέχρι προχθές δούλευε ρολόι. Υπάρχει κάποιο γνωστό bug στα 11? Να κάνω reset windows η clean? Έχει τύχει σε κανέναν σας πρόσφατα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, LeonV12 είπε

Βρήκε μερικά trojan τα έφτιαξε αλλά πάλι τα ίδια. 

Φορμάτ επανεγκατάσταση λειτουργικού άμεσα. Έχεις trojan και το συζητάς ακόμα; 

Επεξ/σία από RTW4ever
  • Like 1
Δημοσ.

malwarebytes , hitman kai zemana τρεξε και θα καθαρισουν , αμα δε σε φτανουν τα ''μαμουνια'' που εχεις πες μας να σε στειλουμε και μεις λιγα

Δημοσ.

@triplex1

Προς τι το γέλιο; Αυτή είναι η άποψή μου, δεν έχω καμία εμπιστοσύνη ότι θα καθαρίσει, ειδικά στην εποχή του taxisnet & web-banking, όπου όλα τα κάνεις ηλεκτρονικά. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

@triplex1

Προς τι το γέλιο; Αυτή είναι η άποψή μου, δεν έχω καμία εμπιστοσύνη ότι θα καθαρίσει, ειδικά στην εποχή του taxisnet & web-banking, όπου όλα τα κάνεις ηλεκτρονικά. 

μια χαρα καθαριζουν ολα , αν εκανες καθε φορα καθαρη εγκατασταση των win  θα υπηρχε αυξηση τιμων και στους ssd , η καθαρη εγκατασταση θα πρεπει να ειναι το τελευταιο πραγμα που θα χρειαστει να κανεις

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, triplex1 είπε

μια χαρα καθαριζουν ολα , αν εκανες καθε φορα καθαρη εγκατασταση των win  θα υπηρχε αυξηση τιμων και στους ssd , η καθαρη εγκατασταση θα πρεπει να ειναι το τελευταιο πραγμα που θα χρειαστει να κανεις

Ε τώρα θα γελάσω εγώ, σιγά μην πάθει τίποτα ο ssd με ένα φορμάτ, γιατί κάθε μέρα θα κολλάς trojan; 

Και όχι, δεν είναι σίγουρο ότι θα καθαρίσει, όπως βλέπεις του νηματοθέτη δεν καθάρισε. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, RTW4ever είπε

Ε τώρα θα γελάσω εγώ, σιγά μην πάθει τίποτα ο ssd με ένα φορμάτ, γιατί κάθε μέρα θα κολλάς trojan; 

Και όχι, δεν είναι σίγουρο ότι θα καθαρίσει, όπως βλέπεις του νηματοθέτη δεν καθάρισε. 

Αυτος μπορει να κολλαει καθε μερα που ειναι το παραξενο και τι ετρεξε και δεν καθαρισε ? ενα scan εκανε και με τι ? κι αυτος μισα τα λεει ολα

Φιλε αν κολλησεις τρεξε αυτα που λεω και μετα ελα να με πεις οτι θες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, LeonV12 είπε

Καλησπέρα θα το συνοψίσω πολύ.

Από προχθές ξαφνικά στα παιχνίδια ο επεξεργαστής ανεβάζει σιγά σιγά τη χρήση και κολλάει στο 100%. Μόλις βγω στην επιφάνεια εργασίας με το Windows key πέφτει. Το κάνει εντελώς τυχαία. Μάλιστα στο warzone από τα 7ms cpu time μετά από λίγη ώρα ανεβάζει 8-9-11 και μετά είναι καταστροφή. 

Δοκίμασα τα εξής.

Roll back drivers, κατήργησα το τελευταίο update windows 11 και scan για malware. Βρήκε μερικά trojan τα έφτιαξε αλλά πάλι τα ίδια. 

Έχω τον 5600Χ και 3070ti. Μέχρι προχθές δούλευε ρολόι. Υπάρχει κάποιο γνωστό bug στα 11? Να κάνω reset windows η clean? Έχει τύχει σε κανέναν σας πρόσφατα?

Κατέβασε το rkill και το malwarebytes μετά μπαίνεις σε safe mode σκέτο χωρίς networking  και τα τρέχεις με τη σειρά πρώτα το rkill και μετά το malwarebytes.

Δες ένα σωστό παράδειγμα πως αφαιρείς ιούς. Σου συνιστώ να αποσυνδέσεις και το καλώδιο ethernet απο το ρούτερ για να είσαι 100% ότι δεν θα έχεις internet. το προτείνει άλλωστε και στο βίντεο. Καλή τύχη.;)

Επεξ/σία από neo80
Δημοσ.
8 ώρες πριν, triplex1 είπε

άμα κατεβάζεις σπασμένα παιχνίδια  λογικό είναι να γεμίζεις Trojan

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

Σε τι ανάλυση και τι average fps?

1440p και όταν η cpu παίζει κοντά στο 60% 70% 120-140fps ανάλογα που βρίσκομαι. Αλλά συνήθως όταν ξεκινάει το πρόβλημα η cpu πιάνει 80-90%. Γενικά δουλεύει σε όλα τα παιχνίδια από 10-30% παραπάνω από πριν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, LeonV12 είπε

Γενικά δουλεύει σε όλα τα παιχνίδια από 10-30% παραπάνω από πριν. 

Μήπως είναι ιδέα σου? Γενικά το warzone "ξεπατώνει" τις cpu με τους RYZEN να ζορίζονται ιδιαίτερα. Οι τελέυταίτες εκδόσεις του παιχνιδιού έχουν βαρύνει περισσότερο οπότε λογικό είναι να βλέπεις ποιο υψηλό load.

Επεξ/σία από jgeorgiou
  • Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

Μήπως είναι ιδέα σου? Γενικά το warzone "ξεπατώνει" τις cpu με τους RYZEN να ζορίζονται ιδιαίτερα. Οι τελέυταίτες εκδόσεις του παιχνιδιού έχουν βαρύνει περισσότερο οπότε λογικό είναι να βλέπεις ποιο υψηλό load.

τσάμπα ασχολείσαι έκανε παράπονα και μήνες πριν με το warzone free to play,ότι είχε χαμηλό GPU usage, τώρα του φταίει ο επεξεργαστής στο συγκεκριμένο παιχνίδι 😂

Δημοσ.
2 ώρες πριν, jgeorgiou είπε

Άντε πες ότι είναι η ιδέα μου τότε γιατί με το που ξεκινάει το παιχνίδι είναι κολλημένος στο 100%? Και στο battlefield 2042 και στο warzone το κάνει. Εάν κανω reset στα windows ξέρεις εάν διαγράφει drivers και επαναφέρει ρυθμίσεις και registry keys? Εάν ναι θα ήταν μια καλή λύση νομίζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, LeonV12 είπε

Άντε πες ότι είναι η ιδέα μου τότε γιατί με το που ξεκινάει το παιχνίδι είναι κολλημένος στο 100%? Και στο battlefield 2042 και στο warzone το κάνει. Εάν κανω reset στα windows ξέρεις εάν διαγράφει drivers και επαναφέρει ρυθμίσεις και registry keys? Εάν ναι θα ήταν μια καλή λύση νομίζω.

Τσάμπα φορματ θα κάνεις , είναι το παιχνίδι απαιτητικό . Καλύτερη ψύξη σε cpu , κόψε το o/c και καλύτερο αερισμό στο κουτί.

Επεξ/σία από jgeorgiou
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...