Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, dimoskoutr είπε

Από το "ανυπομονώ να δω σύγκριση του M1 ultra με τον 12900 σε φουλ φορτίο" στο 12900@35watt δεν ξέρω πως κατέληξες σαν απάντηση. 🧐

Μιλησες για καταναλωση ρε μαν, γιαυτο στο ανέβασα. 

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Herald είπε

Μιλησες για καταναλωση ρε μαν, γιαυτο στο ανέβασα. 

"Μαν" καταλαβαίνεις όμως ότι ο ένας μπαίνει σε laptop και ο άλλος σε desktop ναι; Επίσης το γεγονός ότι η Apple με cpu παλαιότερη του ενός έτους είναι στα ίδια περίπου όπως λες στα 35watt με τον 12900 σημαίνει ότι με το λειτουργικό της σε σχέση με τα Windows ο m1max πετάει ως τώρα ε. Για να δούμε τι παίζει με ultra...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dimoskoutr είπε

"Μαν" καταλαβαίνεις όμως ότι ο ένας μπαίνει σε laptop και ο άλλος σε desktop ναι; Επίσης το γεγονός ότι η Apple με cpu παλαιότερη του ενός έτους είναι στα ίδια περίπου όπως λες στα 35watt με τον 12900 σημαίνει ότι με το λειτουργικό της σε σχέση με τα Windows ο m1max πετάει ως τώρα ε. Για να δούμε τι παίζει με ultra...

Επίσης καταλαβαινεις οτι ο ενας ειναι 5nm και ο αλλος 10, ε? Μικρη διαφορα 😂

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Herald είπε

Επίσης καταλαβαινεις οτι ο ενας ειναι 5nm και ο αλλος 10, ε? Μικρη διαφορα 😂

Το ότι ο ένας είναι 5 και ο άλλος 10 είναι πρόβλημα αιώνιο της intel... Μα όταν λες ότι 12700 περίπου πιάνει ο 12900@35watt με τον m1 max να πιάνει 12400 στο περίπου μεγάλη είναι η διαφορά στα ίδια watt; Η μπάλα στην εξέδρα συνεχώς νομίζω.... Άστο, πάμε παρακάτω δεν βγαίνει άκρη. Καλή σαρακοστή.

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Το ότι ο ένας είναι 5 και ο άλλος 10 είναι πρόβλημα αιώνιο της intel... Μα όταν λες ότι 12700 περίπου πιάνει ο 12900@35watt με τον m1 max να πιάνει 12400 στο περίπου μεγάλη είναι η διαφορά στα ίδια watt; Η μπάλα στην εξέδρα συνεχώς νομίζω.... Άστο, πάμε παρακάτω δεν βγαίνει άκρη. Καλή σαρακοστή.

Δεν ειπα οτι ειναι μεγαλη η διαφορα, ειπα οτι δεν υπαρχει διαφορα σε efficiency. Το ανεφερα γιατι μιλησες για καταναλωση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...