fotodv7 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα. Ψάχνω να αγοράσω άμεσα κοστούμι για κοινωνική εκδήλωση που προέκυψε έκτακτα.Θα φορεθεί το πολύ 1-2 φορές οπότε δε θέλω να δώσω μισό μισθό. Στη Θεσσαλονίκη είχα ψωνίσει με 90€ από bitsiani σε ανάλογη περίπτωση αλλά τώρα βρίσκομαι Αθήνα. Γνωρίζει κάποιος κάτι αντίστοιχο;
Basilhs23___ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Υπάρχουν πολλές και διάφορες επιλογές. Δεν γνωρίζω μάρκα να σου πω. Το θεμα ειναι πως πρέπει να πας να δοκιμάσεις άμα σου κάνει γενικώς. Θα μου πεις με όλα τα ρούχα ισχύει αυτό. Πάρε κάτι το οποίο να σου μείνει και να το έχεις καιρό;
Nabuko Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, fotodv7 είπε Γνωρίζει κάποιος κάτι αντίστοιχο; Berto Lucci Mygolf Πανταζώνας 1
Tsino Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Paparazzi στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής επί της Λαυρίου
Dante80 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, fotodv7 είπε Καλησπέρα. Ψάχνω να αγοράσω άμεσα κοστούμι για κοινωνική εκδήλωση που προέκυψε έκτακτα.Θα φορεθεί το πολύ 1-2 φορές οπότε δε θέλω να δώσω μισό μισθό. Στη Θεσσαλονίκη είχα ψωνίσει με 90€ από bitsiani σε ανάλογη περίπτωση αλλά τώρα βρίσκομαι Αθήνα. Γνωρίζει κάποιος κάτι αντίστοιχο; Μια πρόταση θα ήταν το οutlet της εταιρίας Berto Lucci στο κέντρο (Ομόνοια). Θα βρείτε κοστούμι ανεκτής ποιότητας σε καλή τιμή νομίζω, κάτω από 100€. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2022 από Dante80
haris_216 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) @ts Αν και (για την ακρίβεια, επειδή) έχω 2-3 κουστούμια τα οποία αγοράσθηκαν για "κοινωνικές εκδηλώσεις" και μετά ζήτημα είναι το αν φορέθηκαν άλλη μία φορά, θα έλεγα να σκεφτείς ίσως λίγο περισσότερο το αν και κατά πόσο το χρειάζεσαι. Οκ, αν αυτή η εκδήλωση είναι επαγγελματική και υπάρχει dress code προφανώς και δεν μπορείς να κάνεις διαφορετικά. Αν όμως είναι πχ ένας γάμος υπάρχουν σήμερα αρκετές εναλλακτικές για να είσαι μέσα στο πνεύμα της ημέρας αλλά ταυτόχρονα να είναι και κάτι που θα φορεθεί και αλλού. Ακόμα και αν είσαι ο...κουμπάρος! Επίσης σκέψου ότι ένα οικονομικό κοστούμι έχει, στην περίπτωση που ο σωματότυπός σου δεν είναι μέσα στα "κλασσικά", αρκετές πιθανότητες να δείχνει "δανεικό" πάνω σου ή έστω να σε κάνει να φαίνεσαι σαν πωλητής/ασφαλιστής νεοεισερχόμενος στο χώρο (χωρίς διάθεση προσβολής στα παιδιά που εργάζονται στους χώρους που ανέφερα, είναι αρκετά συνηθισμένο όταν είσαι "νέος" και οικονομικά ασθενέστερος οι επιλογές κουστουμιών στην περίπτωση που απαιτείται από τη δουλειά και άρα πρέπει να έχεις τουλάχιστον 2-3, να είναι λίγο τσουβαλέ) Γνωρίζω ότι δεν απαντάω στο ουσιαστικό ερώτημα του νήματος αλλά είπα να δώσω και μία άλλη οπτική. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2022 από haris_216
notist Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 12 ώρες πριν, Tsino είπε Paparazzi στο Σταυρό Αγίας Παρασκευής επί της Λαυρίου 99,90€ χαχαχαχα. Περνάω κάθε πρωί και το βλέπω.
spooker Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Το κοστούμι είναι ένα ένδυμα σκοπός του οποίου είναι να αναδεικνύει αυτόν που το φοράει κυρίως καλύπτοντας ατέλειες πάνω στο σώμα του. Θεωρώ πεταμένα λεφτά ένα κοστούμι των 99€ το οποίο θα δείχνει φτηνό, δεν θα κάθεται καλά και θα επιτυγχάνει το άκρως αντίθετο από τον αρχικό του σκοπό. 6
Gingerbread Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Ένα decent κουστούμι τι κόστος περίπου έχει; (για παρουσίαση σε συνέδριο). Σκέφτομαι berto luci αλλά κάποιοι μου είπαν ότι δεν αξίζει τόσο τα λεφτά του. (δεν έχω ξαναβάλει ποτέ )
andreaspA Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2023 4 ώρες πριν, Gingerbread είπε Ένα decent κουστούμι τι κόστος περίπου έχει; (για παρουσίαση σε συνέδριο). Σκέφτομαι berto luci αλλά κάποιοι μου είπαν ότι δεν αξίζει τόσο τα λεφτά του. (δεν έχω ξαναβάλει ποτέ ) σκουπιδια ειναι. Χαζεψε μια τον Varda. Εχει στοκ στην Λυκοβρυση, αλλα τα κουστουμια του ειναι γαμηστερα! 1
Gingerbread Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) 15 ώρες πριν, andreaspA είπε Λυκοβρυση κέντρο μένω δεν με βολεύει καθόλου, αλλα ευχαριστώ για την πρόταση Μου έχουν πει ότι γενικά θέλει να στο διορθώσουν για να σου είναι σωστή η εφαρμογή, ισχύει; Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2023 από Gingerbread
qwertyuiop2 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Vardas , υπάρχει και στο εκπτωτικό του αεροδρομίου εκτός της Λυκόβρυσης που προαναφέρθηκε. Δε θα βρεις εύκολα κοστούμια τιμής - ξεφτίλας (κάτω από 100 ευρώ), αλλά αν είσαι και λίγο τυχερός με τα νούμερα, μπορεί στα 130-150 να βρεις εξαιρετικό κοστούμι. Δε θα φαίνεται σα να το έραψες σε ράφτη με πρώτης ποιότητας ύφασμα, αλλά θα απέχεις πολύ και από το κλασικό χάλι που αναφέρθηκε πιο πάνω: Το σύνδρομο του νέου ασφαλιστή/ μεσίτη/ δικηγόρου, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του υπερκούκλαρο στο κοστούμι λιντλ των 60 ευρώ που βρήκε, μπορεί και στόρις να ανεβάσει, αλλά στο γνωστικό μάτι η παρουσία του είναι ταμτάκος το λιγότερο (φτηνές ραφές, πλαστικούρες κουμπιά, εμφανώς ψεύτικες ψευδοτσέπες, όψη κακού πολυεστέρα κλπ κλπ ). 1
Gingerbread Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 10 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Δε θα βρεις εύκολα κοστούμια τιμής - ξεφτίλας (κάτω από 100 ευρώ), αλλά αν είσαι και λίγο τυχερός με τα νούμερα, μπορεί στα 130-150 να βρεις εξαιρετικό κοστούμι. Δε θα φαίνεται σα να το έραψες σε ράφτη με πρώτης ποιότητας ύφασμα, αλλά θα απέχεις πολύ και από το κλασικό χάλι που αναφέρθηκε πιο πάνω: Το σύνδρομο του νέου ασφαλιστή/ μεσίτη/ δικηγόρου, ο οποίος θεωρεί τον εαυτό του υπερκούκλαρο στο κοστούμι λιντλ των 60 ευρώ που βρήκε, μπορεί και στόρις να ανεβάσει, αλλά στο γνωστικό μάτι η παρουσία του είναι ταμτάκος το λιγότερο (φτηνές ραφές, πλαστικούρες κουμπιά, εμφανώς ψεύτικες ψευδοτσέπες, όψη κακού πολυεστέρα κλπ κλπ ). Είχα στο μυαλό μου ένα budget 300 ευρώ, χωρίς τα παπούτσια
qwertyuiop2 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2023 Τότε στο 300άρι θα σε φτιάξει άγρια ο Βάρδας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα