Προς το περιεχόμενο

Τα φώτα σας παρακαλώ

LLLEFTERIS

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σπίτι μου δεν έχω ίντερνετ δεν υπάρχει γραμμή κάπως έτσι μου το είχαν πει. Παίρνω ίντερνετ από τον πεθερό από κάτω.

Έχω έναν εκτυπωτή που είναι με lan και έχω βάλει πάνω ένα ZTE H168N για να μπορώ να εκτυπώσω ασύρματα δηλαδή αποσυνδέω το κινητό πχ από το ίντερνετ του πεθερού το συνδέω στο ZTE και εκτυπώνω.

Υπάρχει τρόπος το ZTE να παίρνει ίντερνετ από του πεθερού και ετσι ναι παίρνω ίντερνετ από το ZTE και να μην κάνω την αλλαγή από την μία σύνδεση στην άλλη;

Σε περίπτωση που δεν κάνει το ZTE τι πρέπει να αγοράσω για να κάνω αυτό που θέλω;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Θέλεις ένα εσωτερικό ΑΡ που θα λειτουργεί σε Client Mode (ή σε Client Router Mode) για να παίρνει την σύνδεση ασύρματα από τον πεθερό σου και να την δίνει στο ZTE και τα υπόλοιπα όπως τα έχεις.

Απλά θα ρυθμισθούν ΑΡ, ΖΤΕ και Printer με τις κατάλληλες διευθύνσεις ανάλογα την κατάσταση λειτουργίας που θα παίζει το ΑΡ.

5 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Θέλεις ένα εσωτερικό ΑΡ που θα λειτουργεί σε Client Mode (ή σε Client Router Mode) για να παίρνει την σύνδεση ασύρματα από τον πεθερό σου και να την δίνει στο ZTE και τα υπόλοιπα όπως τα έχεις.

Απλά θα ρυθμισθούν ΑΡ, ΖΤΕ και Printer με τις κατάλληλες διευθύνσεις ανάλογα την κατάσταση λειτουργίας που θα παίζει το ΑΡ.

Κάτι άλλο που να παίρνει ίντερνετ από τον πεθερό μου ασύρματα και να δίνει ασύρματα και ενσύρματα σε συσκευές υπάρχει;

Δηλαδή να φτιάξω ένα δικό μου δίκτυο να έχω δικό μου user pass όχι το user pass του πεθερού απλά το μηχάνημα αυτό να παίρνει και να μοιράζει στο δίκτυο μου το ίντερνετ του πεθερού.

Θέλω τον εκτυπωτή μου να τον βλέπω μόνο στο δικό μου δίκτυο και όχι να τον βλέπει ο πεθερός και στο δικό του.

Αν θέλεις να έχει ανεξάρτητο δίκτυο, τότε θέλεις ένα εσωτερικό ΑΡ που θα λειτουργεί σε Client Router Mode (στο έγραψα πριν). Αυτό παίρνει ασύρματα και δίνει ενσύρματα σε δικό του υποδίκτυο. Κάποια μπορούν να μοιράσουν και ασύρματα αλλά τότε θα δουλεύουν ως repeater και θα μειώνουν την επικοινωνία με το διαδίκτυο.

Από την στιγμή που έχεις το ΖΤΕ δεν χρειάζεσαι και ασύρματη λειτουργία του ΑΡ. Θα το συνδέσεις ενσύρματα με το ΑΡ, οπότε το ΖΤΕ θα δουλεύει ως απλό ΑΡ και switch, δηλαδή όπως το έχεις τώρα με την διαφορά ότι θα παίρνει και σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω του ΑΡ.

Μόλις τώρα, jkoukos είπε

Αν θέλεις να έχει ανεξάρτητο δίκτυο, τότε θέλεις ένα εσωτερικό ΑΡ που θα λειτουργεί σε Client Router Mode (στο έγραψα πριν). Αυτό παίρνει ασύρματα και δίνει ενσύρματα σε δικό του υποδίκτυο. Κάποια μπορούν να μοιράσουν και ασύρματα αλλά τότε θα δουλεύουν ως repeater και θα μειώνουν την επικοινωνία με το διαδίκτυο.

Από την στιγμή που έχεις το ΖΤΕ δεν χρειάζεσαι και ασύρματη λειτουργία του ΑΡ. Θα το συνδέσεις ενσύρματα με το ΑΡ, οπότε το ΖΤΕ θα δουλεύει ως απλό ΑΡ και switch, δηλαδή όπως το έχεις τώρα με την διαφορά ότι θα παίρνει και σύνδεση στο διαδίκτυο μέσω του ΑΡ.

Το AP τι ακριβώς είναι;

Α υπόψιν δεν μπορώ να μπω στις ρυθμίσεις του πεθερού δεν θέλει έχω μόνο τον κωδικό για το ασύρματο.

Μόλις τώρα, jkoukos είπε

Ωραία οπότε θέλω ένα AP που να παίρνει ασύρματα και να δίνει και ασύρματα για τα κινητά κλπ του σπιτιού και ενσύρματα για τον εκτυπωτή.

Έχεις κάποιο να μου συστήσεις φθηνό και καλο;

6 λεπτά πριν, jkoukos είπε

Το WR841N σε Wisp Mode. Αυτό έχει 4 θύρες LAN και θα παίζει ως Router παίρνοντας ασύρματη σύνδεση από τον πεθερό σου.

Μία θύρα lan χρειάζομαι αλλά ας υπάρχουν και οι άλλες, σε ευχαριστώ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...