Προς το περιεχόμενο

Gran Turismo 7 [PS4][PS5]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, petran91 είπε

Όλα άψογα με το παιχνίδι μέχρι στιγμής, περνάω πολύ ωραία. Αλλά αυτό που όλα τα αμάξια κάνουν τον ίδιο ήχο με χαλάει πολύ...

Ο,τι μπορει να υπαρχουν κοινοι ηχοι οκ, αλλα ολα το ιδιο δεν κανουν. πχ το Renault Clio με την τουρμπινα σου φαινεται να εχει ιδιο ηχο με το σκαραβαιο? 

• Like 1
  • Απαντ. 305
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
40 λεπτά πριν, stcp είπε

Ο,τι μπορει να υπαρχουν κοινοι ηχοι οκ, αλλα ολα το ιδιο δεν κανουν. πχ το Renault Clio με την τουρμπινα σου φαινεται να εχει ιδιο ηχο με το σκαραβαιο? 

Την συγκεκριμένη σύγκριση δεν την έχω δοκιμάσει, αλλά πχ το clio με τα honda που σου δίνει, ή ακόμα και στο Aqua στην αρχή μου φαίνεται ίδιος ήχος. Μπορεί να υπάρχει μία μικρή διαφορά αλλά δεν είναι ρεαλιστική όπως πχ στα forza που κάθε φορά που αλλάζεις αμάξι κάνει μπαμ η αλλαγή του ήχου.

Δημοσ.

Και γω δεν έλαβα κανέναν κωδικό προπαραγγελίας, ενημέρωσα με mail το κατάστημα και περιμένω να δω τι θα μου απαντήσουν. Λάτρης των racing δεν είχα ποτέ την δυνατότητα μιας τιμονίερας. Τώρα αποφάσισα να αγοράσω, τι μου προτείνεται να αγοράσω; Θα το χρησιμοποιω κατα κορον στο PS5. Έχετε κάποιο οδηγό που μπορώ να συμβουλευτώ;

Επίσης αν θέλετε να διοργανωσουμε κανενα racing τουρνουα. 

Δημοσ.
29 minutes ago, AntonisKo said:

Τιμονιέρα ΜΟΝΟ μαζί με σοβαρό κάθισμα, ε?

Δεν ειναι αναγκαιο. Αν μπορεις βεβαια ειναι το ιδανικο

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, AntonisKo είπε

ναι όλο το πακέτο, μιας και θα το κάνω να το κάνω σωστά

Δημοσ.

Προς το παρόν παίζω το career (απολαυστικό), έχει κανείς εμπειρία με online multiplayer να μας πει πως είναι το παιχνίδι εκεί;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, AntonisKo είπε

Δεν είναι απαραίτητο. Μπορείς να αυτοσχεδιάσεις και λίγο.

qvyoijhz12m81.jpg

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, chocorello είπε

Προς το παρόν παίζω το career (απολαυστικό), έχει κανείς εμπειρία με online multiplayer να μας πει πως είναι το παιχνίδι εκεί;

Επίσης, γνωρίζει κανείς αν τα Scapes έχουν public access μέσω web browser;
Θέλω να στείλω κάποιες όμορφες εικόνες σε φίλους, θα βολεύει να είναι ανοικτό σε όλους, έστω για να βλέπουμε και ας μη μπορούμε να αφήνουμε σχόλια.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Charismo είπε

Δεν είναι απαραίτητο. Μπορείς να αυτοσχεδιάσεις και λίγο.

qvyoijhz12m81.jpg

Αν το κάνω έτσι θα με χωρίσει η γυναίκα. 

Δημοσ.

Εγώ βολεύτηκα με το wheelstand pro και την κλασσική καρέκλα poang από τα ΙΚΕΑ.

Όταν δεν παίζω , η τιμονιέρα (g29) με το wheelstand πάει στην ντουλάπα και έτσι δεν έχω θέμα με την αισθητική του χώρου.

Δημοσ.

Αποψη μου ειναι πως αν δεν την εχεις την τιμονιοερα μονιμα στημενη καποια στιγμη με το βγαλε βαλε θα το βαρεθεις και θα το παρατησεις το αθλημα. Οποτε βρειτε τροπο να ειναι παντα προσβασιμη οσο το δυνατον καλυτερα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, privateer είπε

Δεν ειναι αναγκαιο. Αν μπορεις βεβαια ειναι το ιδανικο

Αν θέλεις να παίξεις σοβαρά, ναι είναι αναγκαίο.

Αν θέλεις απλώς να παίξεις, ναι δεν είναι.

👍

Επεξ/σία από AntonisKo
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, ilias78 είπε

Η αλήθεια είναι πως όταν ειχα τιμονιερα επί εποχής gt5, κ εγώ με κάμερα πίσω από το τιμόνι έπαιζα. Με το χειριστήριο, δεν ξέρω αλλά δεν με βόλευε αυτή η κάμερα. Προτιμούσα εξω από το αυτοκίνητο.

Σε όλα τα GT των PS1/2 ήθελα να βλέπω το αυτοκίνητο, μου άρεσε, δεν δοκίμασα ποτέ από το καπώ ή τον προφυλακτήρα. Έτσι ξεκίνησα και το GT Sport, που φαινόντουσαν υπέροχα τα πάντα. Σύντομα όμως κατάλαβα ότι τα αυτοκίνητα ήταν πολύ νευρικά και απότομα στις στροφές, ενώ από την κάμερα του τιμονιού το στρίψιμο ήταν ΠΟΛΥ πιο smooth με αποτέλεσμα να βελτιώνομαι αισθητά σε αγώνες/διπλώματα που δυσκολευόμουν να ολοκληρώσω απ'εξω.

Τώρα, 2 χρόνια μετά και έχοντας χρυσά ΤΑ ΠΑΝΤΑ στο GT Sport, μπορώ να πω με ασφάλεια πως η κάμερα από το τιμόνι δεν συγκρίνεται, τόσο σαν immersion όσο και σαν αποτελεσματικότητα.

Επεξ/σία από Marcos_Aurilius
  • Like 1
Δημοσ.
15 hours ago, music_lover said:

Πως μπορείτε και παίζετε τέτοια παιχνίδια με την κάμερα από έξω και πίσω? Αυτά θέλουν κάμερα μπροστά δρόμου ή πίσω από το τιμόνι.

οποιος παιζει σοβαρα τετοια παιχνιδια με τιμονιερα ακομη και GT7 το οποιο δεν το λες sim αλλα κατι ενδιαμεσο, δεν παιζει με καμερα απο εξω. Νόμος 😄

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...