Soler777 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Παιδια να ρωτησω κατι ειχα δοκιμασει το sport και δεν μου αρεσε πολυ η οδηγηση(βασικα με χαλαγε που γλιστραγανε σαν βαρκες), εχουν αλλαξει τα φυζιξ εδω η ειναι μια απο τα ιδια; Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2022 από Soler777
AntonisKo Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Ίδια σειρά είναι, αν δεν σου ταιριάζει το Sport, δεν θα σου ταιριάζει ούτε αυτό.
music_lover Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, Soler777 είπε Παιδια να ρωτησω κατι ειχα δοκιμασει το sport και δεν μου αρεσε πολυ η οδηγηση(βασικα με χαλαγε που γλιστραγανε σαν βαρκες), εχουν αλλαξει τα φυζιξ εδω η ειναι μια απο τα ιδια; Τι racing games παίζεις συνήθως? 1
spinemm Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Soler777 είπε Παιδια να ρωτησω κατι ειχα δοκιμασει το sport και δεν μου αρεσε πολυ η οδηγηση(βασικα με χαλαγε που γλιστραγανε σαν βαρκες), εχουν αλλαξει τα φυζιξ εδω η ειναι μια απο τα ιδια; Το ιδιο ακριβως και στο 7.... (παιζεις και εσυ με την καμερα απο εξω ε...??) Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2022 από spinemm 1
skskre Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Βλέποντας τα προηγούμενα set up των υπολοίπων, να παραθέσω κ εγω το δικό μου- φτωχό πλην τίμιο -set up που χρησιμοποιώ στο νέο gt 7. Καλή διασκέδαση σε όλους 5
polakis21 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 19 λεπτά πριν, skskre είπε Βλέποντας τα προηγούμενα set up των υπολοίπων, να παραθέσω κ εγω το δικό μου- φτωχό πλην τίμιο -set up που χρησιμοποιώ στο νέο gt 7. Καλή διασκέδαση σε όλους Ωραιος φιλε κι εγω την ιδια καρεκλα εχω αλλα με Τ300rs τιμονι. Εχω παρει και απο ebay δυο σταθεροποιητες για κατω απο το τιμονι, ενα κυκλικο σωληνα για αριστερα στον βραχιονα που γυριζει αριστερα ολη η βαση καθως και στο πατωμα στα ποδια μεγαλυτερα πατακια εκει που διπλωνει η πεταλιερα.
Soler777 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, spinemm είπε Το ιδιο ακριβως και στο 7.... (παιζεις και εσυ με την καμερα απο εξω ε...??) Ναι φιλε ευχαριστω, μολις μου γλιτωσες 70 ευρω !! 2 ώρες πριν, music_lover είπε Τι racing games παίζεις συνήθως? Asseto corsa αν και ειμαι αχρηστος τελειως και forza mototsport 6 2
music_lover Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Πως μπορείτε και παίζετε τέτοια παιχνίδια με την κάμερα από έξω και πίσω? Αυτά θέλουν κάμερα μπροστά δρόμου ή πίσω από το τιμόνι. 4
skskre Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, polakis21 είπε Ωραιος φιλε κι εγω την ιδια καρεκλα εχω αλλα με Τ300rs τιμονι. Εχω παρει και απο ebay δυο σταθεροποιητες για κατω απο το τιμονι, ενα κυκλικο σωληνα για αριστερα στον βραχιονα που γυριζει αριστερα ολη η βαση καθως και στο πατωμα στα ποδια μεγαλυτερα πατακια εκει που διπλωνει η πεταλιερα. Στείλε μου καμιά φωτό ή link για να δω τι εννοείς.
polakis21 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 19 λεπτά πριν, skskre είπε Στείλε μου καμιά φωτό ή link για να δω τι εννοείς. Δες εδω: www.indigolime.uk
ilias78 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, music_lover είπε Πως μπορείτε και παίζετε τέτοια παιχνίδια με την κάμερα από έξω και πίσω? Αυτά θέλουν κάμερα μπροστά δρόμου ή πίσω από το τιμόνι. Η αλήθεια είναι πως όταν ειχα τιμονιερα επί εποχής gt5, κ εγώ με κάμερα πίσω από το τιμόνι έπαιζα. Με το χειριστήριο, δεν ξέρω αλλά δεν με βόλευε αυτή η κάμερα. Προτιμούσα εξω από το αυτοκίνητο.
Daredevil Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, skskre είπε Στείλε μου καμιά φωτό ή link για να δω τι εννοείς. Κάμερα πάνω από καπό ή μέσα από το αυτοκίνητο
spinemm Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, music_lover είπε Πως μπορείτε και παίζετε τέτοια παιχνίδια με την κάμερα από έξω και πίσω? Αυτά θέλουν κάμερα μπροστά δρόμου ή πίσω από το τιμόνι. Υποκειμενικες οι αποψεις για τα racing παιχνιδια, οπως εσενα σου αρεσει να παιζεις με την καμερα μεσα ή μπροστα, ετσι σε εμας αρεσει με την καμερα εξω....τοσο απλο!!
music_lover Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, spinemm είπε Υποκειμενικες οι αποψεις για τα racing παιχνιδια, οπως εσενα σου αρεσει να παιζεις με την καμερα μεσα ή μπροστα, ετσι σε εμας αρεσει με την καμερα εξω....τοσο απλο!! Από άποψη ευχαρίστησης για το μάτι και εγώ προτιμώ την κάμερα έξω και πίσω αλλά αν θέλω να παίξω ανταγωνιστικά δεν μπορώ, πρέπει να βάλω κάμερα απο μέσα επειδή από εκεί καταλαβαίνεις καλύτερα την οδηγική συμπεριφορά του εκάστοτε αυτοκινήτου αφού και στην πραγματική ζωή οδηγείς μέσα από το τιμόνι. Επίσης όσους βλέπω να παίζουν ανταγωνιστικά, κάνεις δεν παίζει από έξω και πίσω. Όλοι απο μέσα. Εντάξει αν θέλω απλά να κόβω βόλτες και να κάνω χαβαλέ ώστε να περνάω ευχάριστα την ώρα μου, καλά είναι, αλλά δεν είναι παιχνίδι για χαβαλέ τα Gran Turismo, για να κάνεις χρόνους μετράει και η παραμικρή λεπτομέρεια, όπως σε όλα τα racing sim. Δεν λέω ότι είναι και το πιο αυστηρό sim το Gran Turismo αλλά δεν είναι σίγουρα arcade. Κάτι σε sim με arcade στοιχεία για να είναι πιο εύπεπτο σε περισσότερο κόσμο. Στην τελική βέβαια είναι όπως το πες..όπως βολεύει στον καθένα Επεξ/σία 8 Μαρτίου 2022 από music_lover 1
petran91 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Όλα άψογα με το παιχνίδι μέχρι στιγμής, περνάω πολύ ωραία. Αλλά αυτό που όλα τα αμάξια κάνουν τον ίδιο ήχο με χαλάει πολύ...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα