tzitzikas2 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Καταγγελία κάνε φίλος στον συνήγορο του καταναλωτή, δεν μπορούν να μας κοροϊδεύουν έτσι και μάλιστα 2 φορές. Κανονικά πρέπει να σου δώσουν καινούργια και να ζητήσουν και συγνώμη. 3
insomniac01 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Πάλι βγήκατε οι γνωστοί άγνωστοι να τους στηρίξει. Πάλι κάποιος αναφέρει ισολογισμούς. Ε με την ίδια λογική, πηγαίνετε να αγοράσετε και την προίκα σας από το Jumbo. Το ένα μαγαζί πουλάει δεν σημαίνει ότι πουλάει και ποιότητα. Έχει εμποτιστεί με ηττοπάθεια και δικαιολογία για τα παντα και για όλους. Στηριχτε τους, μπράβο. Συγχαρητήρια. Όταν όμως σας σκάσει το τούβλο και σαν κάψει κάνα χέρι, η σας φάει το 2,000 σύστημα, μην έρχεται να κλαίγεστε εδώ στο φόρουμ. Επειδή αναρωτιέστε: 2008: https://www.adslgr.com/forum/archive/index.php/t-182941.html 4
LuNaTiC Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Εκτός των άλλων... και σε τέτοιους καιρούς είναι ντροπή να χρησιμοποιούν τις κάρτες και να δυσκολεύουν την ήδη μειωμένη διαθεσιμότητα... Το να τις πουλάνε και μετά σαν καινούργια έχει σχολιαστεί... το τερμάτισαν. Δεν ξέρω εάν μπορούσε να γίνει καταγγελία σε φάση κατευθείαν στην εταιρία που παράγει τις κάρτες μιας και γίνεται δυσφήμηση για το προϊόν τους 4
tzitzikas2 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Εξαπάτηση είναι να πουλάει κάποιος προϊόν ως καινούργιο αμεταχείριστο ενώ δεν ειναι και θεωρώ ότι ειναι και ποινικό αδίκημα. Ας μας πει κάποιος δικηγόρος καλύτερα. 1
insomniac01 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Έχω και ΚΑΛΥΤΕΡΟ! Το ΕΙΧΑ ΞΕΧΑΣΕΙ!!!!! ΤΟΥΒΛΟ Χ ΘΕΛΑΤΕ ΤΟΥΒΛΟ Χ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ (παλιό δικό μου - δεν το χρησιμοποιώ πλέον το προφίλ) 2
masteripper Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 8 Μαρτίου 2022 Και έτσι απλά λύνονται οι απορίες για τα προβλήματα διαθεσιμότητας Όλες οι κάρτες "παρουσιάζονται" στα απανταχου ορυχεία...όταν εκπληρώσουν την βασική εκπαίδευση αναλόγως την απόδοση τους (μετριέται σε Hashrate/Temperature)υπάρχει και η ανάλογη συνέχεια. Οι καλές θα συνεχίσουν να παρέχουν υπηρεσίες στα ορυχεία 1ης γραμμή....και οι λιγότερο καλές στα ορυχεία υποστήριξης Οι "γιωτάδες" απλώς θα βρουν τον δρόμο τους προς τους καταναλωτές....... και φυσικά σε λίγο καιρό θα έχουμε και σειρές απαλλαγής. 1
Tzini_Gr Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 9 Μαρτίου 2022 Εγω πειραζει που γελαω με το παρακατω; +++quote+++ αλλά επέλεξα αυτούς γιατί την είχαν ετοιμοπαράδοτη και για το όνομα και την εγγύηση που παρέχει το κατάστημα. +++unquote+++ Απο πλευρας μου ολες οι μεγαλες αλυσιδες πρεπει να φανε φολα. Εχουν καλομαθει απο καποιους.. Δοξα τον θεο υπαρχουν εντιμα μαγαζια χωρις βιτρινα και πουλανε σε καλυτερες τιμες 1
Amiga1200 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Σίγουρα κάποιος τεχνικός απο μέσα έχει κάνει την δουλειά.... Δεν υπάρχει περίπτωση να έρθει καινούρια μητρική απο MSI ή Asus ή Gigabyte, έτσι... Έχω πάρει καινούρια πράγματα από εκεί (εξάλλου, μόνο καινούρια έχει) και κάρτα γραφικών, την 3060 Ti και δεν είχα π΄πρόβλημα. Είναι τελείως κουλό αυτό γιατί ΔΕΝ έχει used πράγματα το Πλαίσιο... Επεξ/σία 18 Μαρτίου 2022 από Amiga1200
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα