Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, koyris είπε

Μπραβο φιλε που ανεδειξες το θεμα και μοιραστηκες την εμπειρία σου,για να δούμε για μια ακόμη φορά τις τακτικές που χρησιμοποιει η συγκεκριμένη αλυσίδα ηλεκτρονικων

Προτεινω να ασχοληθούν με την περίπτωση σου τα παιδια απ τους Hardware Busters η τα παιδιά απ τους The Tech Lads

Το έστειλα στον Άρη από Hardware Busters και το έκανε ποστ στην κοινότητα που έχει στο κανάλι του στο youtube. Το έστειλα σε αυτόν γιατί ήταν και ο ίδιος καμένος από το ίδιο μαγαζί!

Τώρα που το ανέφερες όμως, μάλλον θα το στείλω και στους Tech Lads. 

• Like 9
  • Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, xtatty είπε

Το έστειλα στον Άρη από Hardware Busters και το έκανε ποστ στην κοινότητα που έχει στο κανάλι του στο youtube. Το έστειλα σε αυτόν γιατί ήταν και ο ίδιος καμένος από το ίδιο μαγαζί!

Τώρα που το ανέφερες όμως, μάλλον θα το στείλω και στους Tech Lads. 

Διέδωσε το φίλε όπου και όπως μπορείς! Έλεος πια με τους απατεώνες! Μακριά από το εν λόγω κατάστημα, μπας και βάλουν μυαλό κάποτε!

• Like 3
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Giorgos85thess είπε

Γιατι οι μονοι ειναι? Ξερω ηδη 2 "μικρα" μαγαζια που εχουν μεσα τα rigs και μετα θα τις πουλησουν για καινουργιες... 

Φανταζομαι θα ειναι γενικο το κακο τωρα με το mining. Ελπιζω οι αλλοι να τις καθαρισουν πρωτα αφου δουνε το thread.

Ναι αυτό συμβαινει 1000%. 

2 ώρες πριν, Apollonian είπε

Πλαίσιο.. η Newegg της Ελλάδας.. εκεί καταντήσανε.

Είναι μεγάλη ντροπή να γίνονται τέτοια πράγματα από επιχειρήσεις που χτίσανε όνομα.

Σιγά το όνομα. ΣΙΓΑ το όνομα. (δεν το λέω σε εσένα επιθετικά προφανώς).

Από το 2004-5, έχει χάσει όνομα το Πλαίσιο. Φαντάζομαι είσαι και εσύ λίγο μεγαλύτερος από το ΜΟ των χρηστών. Υπήρχε μια εποχή που ο κόσμος πηγαίνει μόνο multirama και cosmodata, και απεφευγε το Πλαισιο. 

Από 08-09 που άρχισαν να χρησιμοποιούν ΜΟΝΟ τούβλο, η κατάσταση αγρίεψε πολύ. Κάποτε, τότε παλιά, είχαν και καλή συλλογή από video games, ειτε PC, ειτε κονσολες. Τωρα με το ζορι να εχουν μερικα. 

Α ρε Πλαίσιο. Από εκεί που κάτι γινόταν, τώρα στον απόλυτο πάτο. 

Από Πλαίσιο ΜΟΝΟ αν έχετε κάνα υπεύθυνο συγγενή η πολύ φίλο. Αλλιώς δύσκολα τα πράγματα. 

Πάντως, κακώς ο φίλος δεν δέχθηκε αμέσως την επιστροφή. Εγώ αυτό θα έκανα. 

• Like 4
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, insomniac01 είπε

Πάντως, κακώς ο φίλος δεν δέχθηκε αμέσως την επιστροφή. Εγώ αυτό θα έκανα. 

Και τις 2 φορές δέχτηκα την επιστροφή.

Την πρώτη έγινε άμεσα αλλαγή της κάρτας με μια άλλη.

Τη 2η φορά την πήραν πίσω και πήρα τα χρήματα πίσω. Απλά καθυστέρησαν λίγο την επιστροφή χρημάτων. Αν δεν είχα πάρει τηλέφωνο ή μάλλον πολλά τηλέφωνα, ακόμα δεν θα τα είχα πάρει πίσω!

• Like 2
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, roginsky12 είπε

σε μενα συνεβη ακριβως το αντιθετο...αγορασα μεταχειρισμενη καρτα 

και μου εστειλαν μια ολοκαινουρια !!!

Good fortune 👍

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ICE-T είπε

και εγώ δεν είμαι σίγουρος, δεν ψωνίζω από εκεί, γιατί σε κατάστημα δεν υπάρχει δείγμα από κάρτα ακόμη και διαθέσιμο άμεσα και καλά παρά μόνο σε αποθήκη της εταιρείας 😂.

Εγώ πάντως που πήγα στο κατάστημα του Συντάγματος πριν κάνα 3ωρο για να πάρω μια 3060Ti που υποτίθεται ότι είχε ετοιμοπαράδοτη τελικά την είχε στην αποθήκη και μου είπε να την αγόραζα σήμερα και να μου την έστελνε την Τρίτη. Οι μόνες που είχε ετοιμοπαράδοτες ήταν μια 3060 12GB, μια 3080, μια 3090, μια 6900 και μια 2060 Super όλες στα κουτιά τους. Αν είχαν σκόνες τώρα μέσα δεν ξέρω. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, insomniac01 είπε

Από το 2004-5, έχει χάσει όνομα το Πλαίσιο. Φαντάζομαι είσαι και εσύ λίγο μεγαλύτερος από το ΜΟ των χρηστών. Υπήρχε μια εποχή που ο κόσμος πηγαίνει μόνο multirama και cosmodata, και απεφευγε το Πλαισιο. 

Από 08-09 που άρχισαν να χρησιμοποιούν ΜΟΝΟ τούβλο, η κατάσταση αγρίεψε πολύ. Κάποτε, τότε παλιά, είχαν και καλή συλλογή από video games, ειτε PC, ειτε κονσολες. Τωρα με το ζορι να εχουν μερικα. 

Α ρε Πλαίσιο. Από εκεί που κάτι γινόταν, τώρα στον απόλυτο πάτο. 

884261720_.jpg.5f3cc82d509463c425b7298fbe68eb3d.jpg

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, aniko71 είπε

Εγώ πάντως που πήγα στο κατάστημα του Συντάγματος πριν κάνα 3ωρο για να πάρω μια 3060Ti που υποτίθεται ότι είχε ετοιμοπαράδοτη τελικά την είχε στην αποθήκη και μου είπε να την αγόραζα σήμερα και να μου την έστελνε την Τρίτη. Οι μόνες που είχε ετοιμοπαράδοτες ήταν μια 3060 12GB, μια 3080, μια 3090, μια 6900 και μια 2060 Super όλες στα κουτιά τους. Αν είχαν σκόνες τώρα μέσα δεν ξέρω. 

ετοιμοπαραδοτη στην αποθήκη και την άλλη μέρα δεν υπάρχει για εμένα, πληρώνω άμεσα διαθέσιμο για να το πάρω εκείνη την ημέρα η πληρώνω με την κάρτα όλο το ποσό στην παράδοση, να κάνω κατάθεση σώνει και καλά πριν το πάρω το προϊόν δεν το κάνω.

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 4
Δημοσ.

τραγικό απλά, πήγαινα στο Πλαίσιο μέχρι πριν 6-7 χρόνια, πραγματικά έχουν πιάσει πάτο με αυτό που γράφεις και την πατέντα με το πουλάω μεταχειρισμένο ή refurbish για καινούριο και μετά κάνω τον μλκ και να το φάει ο πελάτης δυστυχώς την κάνουν πολλά μαγαζιά στην Ελλάδα

(μόνο amazon πλέον για τις χοντρές αγορές)

πόσο κάργιας πρέπει να είναι κάποιος και να μην σέβεται τόσο χρήμα που άφησες

μπράβο που έβαλες και τα serial nr

• Thanks 3
Δημοσ.

Το Πλαίσιο και το κάθε αντίστοιχο μαγαζί δεν περιμένει να δουλέψει με τους 5-10-100 γνώστες του ινσόμνια που και να μην αγοράσει κανένας σας ξανά από κει δεν θα τα βάψει και μαύρα.

Δουλεύει με τους χιλιάδες άλλους και κονομάει απ' αυτούς. 

Αλλιώς θα είχε κλείσει εδώ και χρόνια.

• Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Nabuko είπε

Το Πλαίσιο και το κάθε αντίστοιχο μαγαζί δεν περιμένει να δουλέψει με τους 5-10-100 γνώστες του ινσόμνια που και να μην αγοράσει κανένας σας ξανά από κει δεν θα τα βάψει και μαύρα.

Δουλεύει με τους χιλιάδες άλλους και κονομάει απ' αυτούς. 

Αλλιώς θα είχε κλείσει εδώ και χρόνια.

Βασικά έχει ένα σωρό άλλα είδη, πέρα από τα πισιά. Και ειδικά η δική του φίρμα έχει μεγάλο περιθώριο κέρδους. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

το πρόβλημα με το πλαίσιο είναι ότι έχει μαζέψει πολλά λαμόγια στο τεχνικό του τμήμα , και κάνουνε πολλές κομπίνες για το δικό τους όφελος , επίσης δεν είναι σίγουρο ότι οι κάρτες έκαναν mining , μπορεί να ήταν και σε κάποιο έτοιμο build που ήταν για demo σε κάποιο κατάστημα , όπως και να έχει και μονο που το κάνουνε και όπου περάσει πέρασε είναι τραγικό

Επεξ/σία από MTX
  • Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, nikos1982 είπε

εχω την εντυπωση πριν πολλα χρονια ειχε ξαναγινει κατι τετοιο με το πλαισιο.το ειχα διαβαση παλη εδω στο ινσομνια.αλλα δεν θυμαμει ποσο παλια ηταν.

Δικιά μου ήταν ,μια 5870 Vapor x.

Δεν ξέρω γιατί έχει εξαφανισθεί το thread .

Πριν 10 χρόνια + αν θυμάμαι καλά ήταν.

• Like 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...