Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σκεψου να τη κουμπωσει κανεις χωρις να την ελέγξει πρωτα σε κανα  καινουριο μπιλντ , να σκασει το τροφοδοτικο και να τα παρει μαζι του ολα

• Like 6
Δημοσ.

Tα συγχαρητήρια μου στον θεματοθέτη όλο το ζουμί είναι αυτό

1η GPU S/N: 602-V389-206SB2108000324

2η GPU S/N: 602-V389-205SB2107001475

Μόλις έκαψες και ταυτόχρονα έσωσες μελλοντικούς πελάτες όπου θα προσπαθήσουν να τις σπρώξουν.....👍

• Like 8
  • Thanks 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Σκεψου να τη κουμπωσει κανεις χωρις να την ελέγξει πρωτα σε κανα  καινουριο μπιλντ , να σκασει το τροφοδοτικο και να τα παρει μαζι του ολα

Σε εκθεσιακους υπολογιστες πρέπει να τις είχαν,μπορούσαν να έγραφαν εκθεσιακό προϊόν με κάποια έκπτωση αλλά δεν μπήκαν στον κόπο ,αυτα είναι πονηραδες του εκάστοτε προϊσταμένου εκεί

Επεξ/σία από ICE-T
  • Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ICE-T είπε

εκθεσιακός υπολογιστής πρέπει να την είχε, μπορούσαν να έγραφαν εκθεσιακό προϊόν με κάποια έκπτωση. 

Δεν το ξέρεις αυτό. Προσωπικά και εγώ ποντάρω στη φάρμα όπως λένε και οι υπόλοιποι. Τόση σκόνη και εκθεσιακός λίγο δύσκολο.... Τα καθαρίζουν συνέχεια για να φαίνονται όμορφα.

Επεξ/σία από filip123go
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

@ICE-T

Εκθεσιακό pc το πολύ πολύ να είχε gt 710 μη πω και 6600gt με την έλλειψη που υπάρχει, και πάλι δεν είδες οτι είναι δύο oι κάρτες στην ίδια περίπου κατάσταση

Επεξ/σία από itanium
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, filip123go είπε

Δεν το ξέρεις αυτό. Προσωπικά και εγώ ποντάρω στη φάρμα όπως λένε και οι υπόλοιποι. Τόση σκόνη και εκθεσιακός λίγο δύσκολο.... Τα καθαρίζουν συνέχεια για να φαίνονται όμορφα.

δεν νομίζω να τα καθαρίζουν δεν είναι τηλεόραση Κοτσωβολος να την γυαλίζουν πριν ανοίξει το κατάστημα 

1 λεπτό πριν, itanium είπε

@ICE-T

Εκθεσιακό pc το πολύ πολύ να είχε gt 710 μη πω και 6600gt με την έλλειψη που υπάρχει, και πάλι δεν είδες οτι είναι δύο η κάρτες στην ίδια περίπου κατάσταση

η σκόνη μαζεύεται εύκολα στις κάρτες σε 15 μέρες , αυτοί έχουν στοκ τι έλλειψη να έχουν σιγά μην έκαναν mining μέσα στο Πλαίσιο

• Like 3
Δημοσ.

Τέτοια σκόνη ΔΕΝ έχει ούτε ο server μου στο εργαστήριο όπου είναι ανοικτός 24/7/365 και κλείνει μόνο μία φορά το τρίμηνο για ξεσκόνισμα τα υπόλοιπα.....

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, itanium είπε

Τέτοια σκόνη ΔΕΝ έχει ούτε ο server μου στο εργαστήριο όπου είναι ανοικτός 24/7/365 και κλείνει μόνο μία φορά το τρίμηνο για ξεσκόνισμα τα υπόλοιπα.....

ε γιατί είναι εργαστήριο μάλλον όχι ανοιχτό κατάστημα μπάτε σκύλοι αλέστε το πόσο σκόνη μαζεύει μια κάρτα εκτός απο τον χρόνο εξαρτάται και απο την ποσότητα σκόνης στον περιβάλλοντα χώρο. 

Απο εκει και πέρα δεν αποκλείω οι υπάλληλοι του καταστήματος να κάνανε mining σε προσωπικό πορτοφόλι με το εκθεσιακό PC :P 

Επεξ/σία από Dr_Pepper
Δημοσ.

Δεν μπορώ να αποδείξω τίποτα αλλά κόσμος εμφανίστηκε τους μήνες όπου όσοι είχαν παραγγείλει κάρτα ήταν στην αναμονή για μήνες, με κάρτες του κουτιού για σετάρισμα mining rig, δεν λέω ούτε κάτι που δεν είδα από εκεί και πέρα.....ο καθένας πράττει όπως νομίζει ας πούμε ότι κάποιος μπορεί απλά να ήταν τυχερός και να βρέθηκε με 4 6800ΧΤ γιατί πρόλαβε.....

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, ICE-T είπε

Σε εκθεσιακους υπολογιστες πρέπει να τις είχαν,μπορούσαν να έγραφαν εκθεσιακό προϊόν με κάποια έκπτωση αλλά δεν μπήκαν στον κόπο ,αυτα είναι πονηραδες του εκάστοτε προϊσταμένου εκεί

Υπαρχει αυτη η περιπτωση που λες αλλα ετσι σχεδιο να πουλαει καποιος και πιο ακριβα και για καινουρια δεν παει πουθενα ετσι σχεδιο και υπ'οψιν ειναι και αντιπρόσωποι , φτου να μη τους ματιαξουμε τα λαμογια

• Like 3
Δημοσ.

Μπραβο φιλε που ανεδειξες το θεμα και μοιραστηκες την εμπειρία σου,για να δούμε για μια ακόμη φορά τις τακτικές που χρησιμοποιει η συγκεκριμένη αλυσίδα ηλεκτρονικων

Προτεινω να ασχοληθούν με την περίπτωση σου τα παιδια απ τους Hardware Busters η τα παιδιά απ τους The Tech Lads

• Like 4
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, itanium είπε

Που να δεις τι σκονη θα πιανουν και τα υπολοιπα που εχουν απο σημερα και μετα , μπραβο στον φιλο που ανεβασε μεχρι και τα S/N των καρτων , κανονικα θελουν και ενα  καλο τραβηγμα με μηνυσεις

• Like 4
  • Thanks 2
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, triplex1 είπε

Υπαρχει αυτη η περιπτωση που λες αλλα ετσι σχεδιο να πουλαει καποιος και πιο ακριβα και για καινουρια δεν παει πουθενα ετσι σχεδιο και υπ'οψιν ειναι και αντιπρόσωποι , φτου να μη τους ματιαξουμε τα λαμογια

και εγώ δεν είμαι σίγουρος, δεν ψωνίζω από εκεί, γιατί σε κατάστημα δεν υπάρχει δείγμα από κάρτα ακόμη και διαθέσιμο άμεσα και καλά παρά μόνο σε αποθήκη της εταιρείας 😂.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...