Προς το περιεχόμενο

καποιος τροπος για ιντερνετ σπιτι?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

καλησπερα φιλοι μου, εχω μια κατοικια και θα μεινω με την κοπελα μου το προσεχες διαστημα, στο σπιτι κοντα δεν υπαρχει κολωνα του οτε και εχουν πει, οτι για να μπουν πρεπει να επιβαρυνθω το κοστος, εγω παιζω παιχνιδια και η κοπελα μου βιντεο ολη μερα, υπαρχει καποια λυση? σκεφτηκα η sim με απεριοριστα δεδομενα αλλα δεν ξερω για οριο (πχ 100 gb), καθως και για κεραια ubity και  να στειλω wifi απο αλλο σπιτι σε αποσταση 10χμλ αλλα προφανως θα εχω ανεβασμενα MS και με κακοκαιρια θα χανετε η γραμμη! καποια λυση η καποιος βιωνει κατι παρομοιο? 

Ευχαριστω πολυ!

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

14 ώρες πριν, Stratosv18 είπε

καθως και για κεραια ubity και  να στειλω wifi απο αλλο σπιτι σε αποσταση 10χμλ αλλα προφανως θα εχω ανεβασμενα MS και με κακοκαιρια θα χανετε η γραμμη!

Αυτο που ελς δεν ισχύει απολυτα. ΑΝ υπαρχει καθαρη οπτικη επαφη με 2 powerbeam της ubiquiti δεν θα εχεις ουτε αποσυνδέσεις ουτε αυξημένο ms. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, gorge18 είπε

Αυτο που ελς δεν ισχύει απολυτα. ΑΝ υπαρχει καθαρη οπτικη επαφη με 2 powerbeam της ubiquiti δεν θα εχεις ουτε αποσυνδέσεις ουτε αυξημένο ms. 

Dld sta 10 xiliometra  edw tha exw anevasmena ms ? sxetika kathara einai apo anhfora se kathfora

8 ώρες πριν, infin1tyGR είπε

Τα πακέτα με απεριόριστα data είναι όντως απεριόριστα πάντως. Ή έχουν ένα όριο σε φάση 100TB που δεν πρόκειται να το φτάσεις.

exeis na proteineis kapoio modemaki h kapia etairia me sxetiko paketo?

Επεξ/σία από Stratosv18

27 minutes ago, Stratosv18 said:

exeis na proteineis kapoio modemaki h kapia etairia me sxetiko paketo?

Δεν το έχω ψάξει πολύ προσωπικά, αλλά από λίγο που έχω κοιτάξει σε αντίστοιχο φόρουμ έχω καταλάβει ότι όσοι το θέλουν για μόνιμη σύνδεση πάνε σε Cosmote και με κάποιο high-end router, συνήθως κάποιο της MikroTik.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει και limited time offer - χωρίς δέσμευση οι κάρτες. Συσκευή καλύτερα να προτιμήσεις 4g+ (ίσως και smartphone αν εχεις κάποιο που περισσεύει - όρεξη να το ρυθμισεις). Αν δεις καμια καλή προσφορά με απεριόριστα κάνεις συμβόλαιο αργότερο με αλλη sim

https://www.vodafone.gr/eshop/internet-pantou-mobile-broadband/giga-wifi-on-the-spot-me-karta-sim/c-200128/

Επεξ/σία από hln3

4 ώρες πριν, hln3 είπε

Έχει και limited time offer - χωρίς δέσμευση οι κάρτες. Συσκευή καλύτερα να προτιμήσεις 4g+ (ίσως και smartphone αν εχεις κάποιο που περισσεύει - όρεξη να το ρυθμισεις). Αν δεις καμια καλή προσφορά με απεριόριστα κάνεις συμβόλαιο αργότερο με αλλη sim

https://www.vodafone.gr/eshop/internet-pantou-mobile-broadband/giga-wifi-on-the-spot-me-karta-sim/c-200128/

tha htan fovero alla me periorizei sta 200gb ena paixnidi styl call of duty kai telos 😕

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...