Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, NikosKallithea είπε

Εμενα αυτο που μου αρεσει ειναι που ολοι κοροϊδεύουν το vw, που σημειωτέον δεν καίνε λαδι, και τελικά ολα τα αλλα ειναι λαδιερες του θανατά😂😂😂

681f7c53cb05e324260b5a937a4656dd.jpg

• Απαντ. 37
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, pano είπε

681f7c53cb05e324260b5a937a4656dd.jpg

Οσο και να γελας αυτη ειναι η αλήθεια, στα 15 χρόνια που εχω vw δεν εχω συμπληρώσει ΠΟΤΕ λάδια και ουτε εχω ακουσει στο φορουμ κατι τετοιο, εκτος αν αυτο συνέβαινε πριν απο 15- 20 χρονια

Δημοσ.

Αυτό είχα 22377-2.jpg  

1,4 16v 75ps  μοντέλο του 2002 ,μεγάλος λαδωτήρας ,υπόψιν αγορασμένο καινούργιο και καλοσυντηρημένο.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, NikosKallithea είπε

Οσο και να γελας αυτη ειναι η αλήθεια, στα 15 χρόνια που εχω vw δεν εχω συμπληρώσει ΠΟΤΕ λάδια και ουτε εχω ακουσει στο φορουμ κατι τετοιο, εκτος αν αυτο συνέβαινε πριν απο 15- 20 χρονια

Δεν θέλω να μπω σε αντιπαράθεση αλλά αυτό ισχύει για όλα σχεδόν τα αυτοκίνητα. Πάντα υπάρχει κάποιος που έχει ένα που δεν καίει λάδια ούτε σταγόνα. 

Ο κανόνας τι λέει για την κάθε μάρκα - μοντέλο. Το group VW είχε κάκιστο όνομα στην πιάτσα τα προηγούμενα χρόνια. Τα τελευταία έχει διορθωθεί σε μεγάλο βαθμό.

Δημοσ.
Στις 6/3/2022 στις 5:17 ΜΜ, pano είπε

Αυτό είχα 22377-2.jpg  

1,4 16v 75ps  μοντέλο του 2002 ,μεγάλος λαδωτήρας ,υπόψιν αγορασμένο καινούργιο και καλοσυντηρημένο.

Εχουμε στη δουλεια ακριβως το ιδιο 1.4 75hp.. μεγαλη λαδιερα! Ειχαμε δοκιμασει αρκετα λαδια μεχρι και 20w50 αφου το δινει η vw.. Aλλαξαμε συνεργειο λογο αποστασης, και του εβαλε Castrol 10w40. Καιει με διαφορα ΠΟΛΥ λιγοτερο.. Ενω ειχαμε δοκιμασει liqui moly/total/aral/rheinol αρχικα 10w40 και αρκετα αργοτερα για δοκιμη 20w50 (μειωθηκε τοτε καπως) το παλιοκαστρολ δεν το καιει! 

Δημοσ.

και εγω ειχα προβλημα σε αμάξι που εκαιγε λάδια,εβαλα αυτό το ενισχυτικο λαδιου και μείωσε πααρα πολυ την καταναλωση λαδιού...παντως οολα τα μινι καινε εστω και λίγο λάδι και ακομα παραπανω αμα το δουλευεις μεσα στο κεντρο και το πιεζεις 1η 2α..

https://carzone.gr/shop/chimika-prostheta/polar/enischytiko-ladiou-mag1-premium-oil-treatment

Δημοσ.
Στις 6/3/2022 στις 5:17 ΜΜ, pano είπε

Αυτό είχα 22377-2.jpg  

μεγάλος λαδωτήρας

Μ@λακ@ θα με πνιξεις.Το διαβαζα την ωρα που επινα γουλια καφε🤣.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...