26ska Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα έχω ένα ενσχυτη Yamaha 475 και ηχεία Cambridge audio όλη τη σειρά,εκτός από το sub που είναι το crystal audio το ποιο από την αρχή μου έκανε κόλπα. Στο test tone τα.βλεπει όλα εκτός από το sub ,που δεν βγάζει κιχ.Τα ίδια μου έχει ξανακάνει μόλις το πρωτοπηρα πήγα στις ώδες,που το αγόρασα,με.στειλανε σε εξουσιοδοτημένο Yamaha πήγαινα σπίτι έπαιζε κ μετά τελος πάλι. Μετά από λίγο καιρο ξαναμπηρε μπροστά και δεν παίζει με τίποτα. Το συνδεσα το sub απευθείας στον αρχαίο αποκωδικοποιητη της nova και ακουγεται ήχος... Καμιά ιδέα τ να κάνω,γιατί μου φαίνεται τρελό όλο αυτό και δεν μπορώ να καταλάβω τι φταίει ο ενισχυτης ή το sub και πετάξω χρηματα,αγοραζοντας νέο sub. Κάθε βοηθεια δεκτή! Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από 26ska
grandp Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Από τη στιγμή που το sub παράγει ήχο από τον αποκωδικοποιητή μάλλον θα πρέπει να κοιτάξεις την έξοδο sub του ενισχυτή ή κάποια ρύθμιση στο μενού του ενισχυτή. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα