Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μέχρι τον προπερασμένο μήνα ανανέωνα κανονικά την κάρτα μου σε κάποιο μηχάνημα του μετρό παίρνοντας την νόμιμη επιδότηση 30 ημερών λόγω ανεργίας.Τον περασμένο μήνα δεν χρειάστηκε να μετακινηθώ κι όταν πήγα να ανανεώσω δεν με άφηνε βγάζοντας μήνυμα οτι δεν βρέθηκε επιδότηση.Υπέθεσα οτι λογικά το έκαναν να πρέπει να το ανανεώνεις είτε μετακινείσαι είτε οχι και επειδή στο τέλος του μήνα θα ανανέωνα το τρίμηνο της ανεργίας μου είπα να ξαναπροσπαθήσω τότε μήπως και δίνεται εκ νέου η δυνατότητα για ανανέωση.

Δυστυχώς πάλι τζίφος και δεν καταλαβαίνω γιατί συμβαίνει αυτό,έχει αλλάξει κάτι; Γιατί παλιότερα υπήρχαν φορές που η κάρτα παρέμενε ανενεργή χωρίς ανανέωση για αρκετούς μήνες αλλά όταν πήγαινα  ανανέωνα κανονικά.Γνωρίζει κανείς τι συμβαίνει;

"ΑΝΑΝΕΩΣΗ"
Πρίν απο λίγο κατάφερα επιτέλους να μπω στην ΗΔΙΚΑ και στην κάρτα μου είχε τρείς επιλογές εκ νέου,διάλεξα την επιδότηση λόγω ανεργίας και πάτησα έγκριση κομίστρου.Λογικά επειδή πρόσθεσαν άλλες δύο επιλογές όπως είδα τις γύρισαν όλες σε μηδενική βάση για επαναρύθμιση.Δεν είμαι 100% σίγουρος αλλά θα ενημερώσω μόλις βρεθώ στο μετρό και επιχειρήσω ανανέωση.

Επεξ/σία από Saggitaro
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, panagiotis54 είπε

μπες εδω με κωδικους ταξις...ακολουθα τις οδηγιες διαλεξε το πεδιο περι ανεργειας βαλε αμκα κτλ κτλ
https://www.idika.gr/athenacard/

Μπήκα φίλε μου το έθεσα και παραπάνωγιατί τόσο καιρό προσπαθούσα και δε με άφηνε,άυριο θα πάω στο μετρό να δοκιμάσω να ανανεώσω να δώ τι θα γίνει.Και θέλω να πιστεύω οτι αυτό ήταν.

Δημοσ.

αυτο ειναι αν δεν ανανεωσεις καρτα ανεργιας ή αφησεις ανενεργη την καρτα για 1 μηνα γινεται reset η καρτα...νομιζω ομως πως τωρα θελει 2-3 μερες να φανει στο συστημα της καρτας? δεν θυμαμαι εχω πολυ καιρο να ασχοληθω με το θεμα..ρωτα και στο μετρο

Δημοσ.

Σε εμένα πάντως την έχω αφήσει πάνω από 1 μήνα και δεν έχει γίνει reset στον ΟΑΣΑ. Μπορεί να το άλλαξαν τώρα. Θα κάνω μια δοκιμή όταν περάσω από μέτρο να δω. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...