geofak Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Γνώμες σε πετρέλαιο μέχρι 6-7Κ για επαγγελματική χρήση, κυρίως μεταφορά εμπορευμάτων. Τύπου van εννοώ Berlingo, Candy, Transit κλπ. Υπολογίζω να γίνονται 100-150 χιλιόμετρα τη μέρα κυρίως εκτός πόλης.
meletis_m Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 7 λεπτά πριν, geofak είπε Γνώμες σε πετρέλαιο μέχρι 6-7Κ για επαγγελματική χρήση, κυρίως μεταφορά εμπορευμάτων. Τύπου van εννοώ Berlingo, Candy, Transit κλπ. Υπολογίζω να γίνονται 100-150 χιλιόμετρα τη μέρα κυρίως εκτός πόλης. Θέλει καλό έλεγχο , γιατί όλα θα είναι αρκετά δουλεμενα και και κακομεταχείρισμενα. Γνωστός πήρε Transit Van του 2006 του έριξε 500€ σε διάφορα μαζεματα μηχανικά και ελαστικά , και έβαλε υγραέριο. Το έχει ως επαγγελματικό και γράφει αρκετά χιλιόμετρα
JohnnypR Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Τα kangoo είναι καλά απ ότι έχω ακούσει. Προσωπικά έχω caddy του 98 1.9 sdiκαι είμαι υπερευχαριστημένος. Η κατανάλωση είναι στο 5.5/100 Είναι ελαφρύ και γρήγορο Σηκώνει πολύ βάρος (του βάζω μέχρι 500-600 κιλά και είναι εντάξει) Από ζημιές τίποτα. Τα αναμενόμενα γιατί είναι και παλιό. Αν δεις για doblo θα κοιτάξεις αν έχει ηλεκτρονική ή μηχανική αντλια πετρελαίου γιατί βγάζουν πρόβλημα και βάζουν μηχανική που κοστίζει γύρω στα 700ε αν θυμάμαι καλά. Η καλύτερη επιλογή είναι caddy κατά την άποψή μου. Kangoo έχω δει παίρνουν οι courier λόγω αξιοπιστίας απ ότι λένε. Με τα caddy θα βρεις και πολύ πιο εύκολα ανταλλακτικά σε σχέση με τα Ford ή άλλα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα