Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, dikasths είπε

Η λύση σε αυτό είναι να πάρει κανείς mac και να εξαφανίσει τα Windows 

Η λύση σε αυτό είναι να μην κάνεις day one τις αναβαθμίσεις στα windows και να περιμένεις μερικές μέρες-βδομαδες να δεις αν θα βγάλουν πρόβλημα. 

Λες και πρώτη φορά δίνει ελαττωματικά updates οι MS.

• Thanks 1
Δημοσ.
4 ώρες πριν, SantoPtol είπε

Χρησιμοποίησα τα Windows 10 από τη πρώτη βδομάδα κυκλοφορίας τους, τέτοια ζητήματα δεν είχαν. Βέβαια πήγα με καθαρή εγκατάσταση. Θα μείνω στα 10 μέχρι να βγουν τα 12 μου φαίνεται.

Μπααα... Περίμενε το 13 το καλό... ;)

• Like 1
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, nan78 είπε

Μπααα... Περίμενε το 13 το καλό... ;)

Όπα! Τώρα έκανα τη σύνδεση! Windows 95 καλά, Windows 98 meh, Windows 98SE καλά, Windows ME (αυτά προορίζονταν για τους consumers) meh, Windows XP καταπληκτικά, Windows Vista meh, Windows 7 καταπληκτικά, Windows 8 meh, Windows 10 (πολύ) καλά, Windows 11 meh, Windows 12 καλά (;), Windows 13 ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΑ (;). Η προφανέστατη, λοιπόν, επιστημονική ανάλυση λέει "μη βάλετε τα 13άρια όταν βγουν, είναι γκαντέμικα, θα καταστραφεί το PC σας!" Όλα ήταν προσχεδιασμένα τελικά; Για αυτό "πήδηξαν" τα Windows 9; ΤΟΙ ΜΑΣ ΚΡΗΒΟΥΝ;;;;!!1111 ΚΑΜΕΡΑ ΣΕ ΜΕΝΑ!!!1111!!!

• Like 1
Δημοσ.

Ακόμα δηλαδή δεν είναι σταθερό λειτουργικό όποτε ας του δώσουμε χρόνο μήπως το καταλάβουν επιτέλους 

Δημοσ.

Πως γίνετε εμένα να μην μου εχουν δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα...  

Πάντως εμφανισιακά δεν παίζονται..  αξίζουν 100%

Δημοσ.

Kάτι πάει στραβά απόψε... 3η σελίδα για την εξαφάνιση του Start menu  και δεν βγήκε ακόμα κανας ιεραπόστολος του Linux για να μετανοήσουμε...

• Like 1
Δημοσ.

Το ερώτημα είναι ένα, τι μπορεί να κάνουν τα windows 11 που δεν μπορείς να κάνεις με τα windows10?, αφήστε τα λοιπόν να ωριμάσουν και βλέπουμε.

• Like 1
Δημοσ.
41 λεπτά πριν, cpc464 είπε

Το ερώτημα είναι ένα, τι μπορεί να κάνουν τα windows 11 που δεν μπορείς να κάνεις με τα windows10?, αφήστε τα λοιπόν να ωριμάσουν και βλέπουμε.

Η απάντηση είναι απλή: Μπορούν να σου μπιπ το pc 

Δημοσ.

Για καλό τα εβγαλαν;; Εμένα  από τότε που έβαλα win 11 στο λαπτοπ ,μου πετάει τους driver της gpu...κάνει επανεκκίνηση μόνο του και άσε που δεν μπορώ να βρω τίποτα έτσι όπως τα έχουν κρύψει.....10αρια και τα μυαλά στα κάγκελα!!!!

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ τα χρησιμοποιώ από όταν βγήκαν. Έχουν τα θεματα τους όπως όλα. Το κυριότερο για εμένα ήταν το δεξί κλικ το οποίο επανεφερα και το ότι κάποιες εφαρμογές παρότι τις βγάζω από το startup επιμένουν να ξεκινάνε.....

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, bobos73 είπε

υπομονη..... στα επομενα update , που θα παει.... θα καταφερουν να εξαφανισουν ολοκλοιρο τον υπολογηστη...

Και μετά ολόκληρο τον πλανήτη :P

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...