LawyerS Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 1 λεπτό πριν, chios είπε Χτύπα τότε το realme ο 920 είναι τούμπανο επεξεργαστής βγάζει άνετα 3 χρόνια. Ο μόνος λόγος που δεν θα το έπαιρνα είναι η απουσία SD card, κινητό χωρίς sd είναι για μένα άχρηστο. Απ' ότι διάβασα είναι συμβατή και η gcam αλλά με πρόβλημα στο portrait. Τώρα έχω δεύτερη συσκευη το mi 9 se χωρίς microsd αλλά με έχει βολέψει το σύννεφο.
chios Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Gcam και mediatek δεν πάνε μαζί αν θες gcam κοίτα κάποιο με Snapdragon. Αλλά από ότι ξέρω η realme έχει γενικά καλή εφαρμογή κάμερας.
CaptainChris Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2022 Με το Realme 9 Pro+ δεν θα χρειαστεις GCam η Realme έχει πάρα πολύ καλή εφαρμογή κάμερας και σε συνδυασμό τον πάρα πολύ καλο αισθητήρα sony imx766 το αποτέλεσμα είναι υπέροχο.
Sellout Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Στις 3/3/2022 στις 6:42 ΜΜ, LawyerS είπε Σκέφτομαι να αγοράσω καινούργια συσκευή. Ενώ το μυαλό μου αρχικά ήταν στο redmi note 11 pro είδα το realme 9 pro + και εντυπωσιάστηκα από την κύρια κάμερα. Βασικά το κινητό το χρησιμοποιώ για τηλέφωνα, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φωτογραφίες μόνο. Μιας και είμαι λάτρης γενικά της φωτογραφίας και δη των νυκτερινών λήψεων θεωρώ ότι ο οπτικός σταθεροποιητής στο 9 pro + θα κάνει πολύ καλή δουλειά. Επίσης το γεγονός ότι το λειτουργικό του είναι κοντά σε stock android μόνο θετικό είναι. Ωστόσο με ανησυχεί ο επεξεργαστής και κυρίως αν θα μπορέσω να περάσω χωρίς root gcam ώστε να απογειώσω την συνολική εμπειρία. Με snapdragon ήμουν πάντα κομπλέ αλλά τους mediatek τους φοβάμαι. Το κινητό θα αγοράσω χωρίς ΦΠΑ και θα διαθέσω μέχρι 300 €. Υπάρχει κάτι που πρέπει να φοβάμαι; Υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή στα ίδια χρήματα; Επαναλαμβάνω πως θεωρώ τον σταθεροποιητή σχεδόν απαραίτητο για καλά βίντεο και φωτογραφίες. Αν δεν πηρες ηδη, μην ακους κανενα αναφορικα με gcam και μπες εδω για διαβασμα. Παπαδες μπορεις να κανεις με τον αισθητηρα που κουβαλαει αυτο το κινητο. https://4pda.to/forum/index.php?showtopic=1044193&view=findpost&p=121554553 Επεξ/σία 20 Μαρτίου 2023 από Sellout
polhs Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 16 ώρες πριν, Sellout είπε Μια γνώμη και από εμένα... Έχω το OnePlus Nord 2 5G , στα 300 € το πήρα . Υπέροχες φωτογραφίες , και γενικότερα νομίζω πιο καλή συσκευή λόγω επεξεργαστή από το Realme . Έχουν τον ίδιο αισθητήρα Sony νομίζω , και τα δύο με λειτουργία ois Καλό βράδυ
LawyerS Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Το έχω πάρει ήδη και το κινητό είναι στολίδι. Δυστυχώς ο επεξεργαστής μου τα χαλάει λίγο αλλά οκ. Σκέφτομαι τώρα για το realme gt neo 5
Sacurtele Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 20 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, LawyerS είπε Το έχω πάρει ήδη και το κινητό είναι στολίδι. Δυστυχώς ο επεξεργαστής μου τα χαλάει λίγο αλλά οκ. Σκέφτομαι τώρα για το realme gt neo 5 Καλησπέρα , σκέφτομαι να το πάρω και εγώ , γιατί το λες αυτό για τον επεξεργαστή?
LawyerS Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Μέλος Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 21 ώρες πριν, Sacurtele είπε Καλησπέρα , σκέφτομαι να το πάρω και εγώ , γιατί το λες αυτό για τον επεξεργαστή? Τρώει λίγα σκαλωματάκια που και που αλλά όχι τπτ το ανησυχητικό. εγώ σκέφτομαι να το δώσω και να πάω σε realme gt neo 5 αλλά πραγματικά είναι το καλύτερο κινητό που είχα ποτέ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα