Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σκέφτομαι να αγοράσω καινούργια συσκευή. Ενώ το μυαλό μου αρχικά ήταν στο redmi note 11 pro είδα το realme 9 pro + και εντυπωσιάστηκα από την κύρια κάμερα. Βασικά το κινητό το χρησιμοποιώ για τηλέφωνα, μέσα κοινωνικής δικτύωσης και φωτογραφίες μόνο. Μιας και είμαι λάτρης γενικά της φωτογραφίας και δη των νυκτερινών λήψεων θεωρώ ότι ο οπτικός σταθεροποιητής στο 9 pro + θα κάνει πολύ καλή δουλειά. Επίσης το γεγονός ότι το λειτουργικό του είναι κοντά σε stock android μόνο θετικό είναι. Ωστόσο με ανησυχεί ο επεξεργαστής και κυρίως αν θα μπορέσω να περάσω χωρίς root gcam ώστε να απογειώσω την συνολική εμπειρία. Με snapdragon ήμουν πάντα κομπλέ αλλά τους mediatek τους φοβάμαι. Το κινητό θα αγοράσω χωρίς ΦΠΑ και θα διαθέσω μέχρι 300 €. Υπάρχει κάτι που πρέπει να φοβάμαι; Υπάρχει κάποια καλύτερη επιλογή στα ίδια χρήματα; Επαναλαμβάνω πως θεωρώ τον σταθεροποιητή σχεδόν απαραίτητο για καλά βίντεο και φωτογραφίες. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αφού είσαι λάτρης τις φωτογραφίας πάρε μια επαγγελματική κάμερα.

Επεξ/σία από GATE123
  • Like 2
Δημοσ.

θες να περάσεις Gcam σε mediatek επεξεργαστή.. Και να το καταφέρεις δυστυχώς θα προσγειωθείς απότομα.

Επίσης, για τις νυχτερινές λήψεις, δεν παίζει ρόλο μόνο το hardware, αλλά και το πόσο καλά μπορούν να δουλέψουν την συγκεκριμένη κάμερα, ιδιαίτερα δε τη νυχτα.

Στα χρήματα αυτά επίσης, επιδόσεις σε κάμερα αντάξιες συσκευής με παραπάνω κόστος, μην περιμένεις.

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, chios είπε

Σε αυτά τα λεφτά θα κοιτούσα gt neo 2, a52s.

Το gt neo 2 έχει υποδεέστερη κάμερα. Το Α52s πολύ καλό αλλα δεν μου αρέσει το μενού της samsung με τίποτα.

Επαγγελματική κάμερα έχω.

Δημοσ.

Σε αυτά τα λεφτά που διαθέτεις μην περιμένεις αξιόλογες φωτογραφίες.

Αν πας σε Google Pixel 6 pro εκεί ναι.....

Δημοσ.

Πολύ καλό το Realme 9 Pro+, εναλλακτικά OnePlus Nord 2CE, η Realme GT Neo 2. Φυσικά και το νο1 σε πωλήσεις Samsung A52s εξαιρετική συσκευή.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, LawyerS είπε

Το gt neo 2 έχει υποδεέστερη κάμερα. Το Α52s πολύ καλό αλλα δεν μου αρέσει το μενού της samsung με τίποτα.

Πάντως το gt neo2  έχει πολύ καλή νυχτερινή απόδοση. Σε ότι αφορά το hardware δεν συγκρίνεται με το 9 pro

Δημοσ.
16 ώρες πριν, LawyerS είπε

Πάρε ένα παλιότερο Pixel ή  iPhone και ένα τριποδακι για τις νυχτερινές και είσαι μια χαρά για τις snapshots που θα θέλεις να βγάλεις με το κινητό.

Για πιο σοβαρές χρησιμοποιείς την κάμερα σου.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Πάρε ένα παλιότερο Pixel ή  iPhone και ένα τριποδακι για τις νυχτερινές και είσαι μια χαρά για τις snapshots που θα θέλεις να βγάλεις με το κινητό.

Για πιο σοβαρές χρησιμοποιείς την κάμερα σου.

Κοίταξα pixel αλλά πολύ ακριβά για τα χέρια μου. Συνήθως δεν τα πάω καλά με τα κινητά. το GT Neo 2 πολύ καλό αλλά βλέπω πως δεν έχει οπτικό σταθεροποιητή. Το Α52s φεύγει παραγγελία από βδομάδα για συγγενικό μου πρόσωπο. Λέω να μην πάρουμε δυο ίδια.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, LawyerS είπε

Κοίταξα pixel αλλά πολύ ακριβά για τα χέρια μου. Συνήθως δεν τα πάω καλά με τα κινητά. το GT Neo 2 πολύ καλό αλλά βλέπω πως δεν έχει οπτικό σταθεροποιητή. Το Α52s φεύγει παραγγελία από βδομάδα για συγγενικό μου πρόσωπο. Λέω να μην πάρουμε δυο ίδια.

Μπορεις να βρεις Huawei P30 Pro ελαφρά μεταχειρισμένο από Amazon.de στα 300 ευρώ περίπου που διαθέτεις.

Πολύ καλή επιλογή για αυτό που θέλεις καθ εξαιρετικό τηλεφωνο ακόμη και για τα σημερινά δεδομενα.

Το P30 το απλό δεν υστερεί ιδιαίτερα.

Επεξ/σία από SeNNinhA
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, SeNNinhA είπε

Μπορεις να βρεις Huawei P30 Pro ελαφρά μεταχειρισμένο από Amazon.de στα 300 ευρώ περίπου που διαθέτεις.

Πολύ καλή επιλογή για αυτό που θέλεις καθ εξαιρετικό τηλεφωνο ακόμη και για τα σημερινά δεδομενα.

Το P30 το απλό δεν υστερεί ιδιαίτερα.

Το έχω το P30 Pro. Τρομερό τηλέφωνο. Δυστυχώς αντικαταστάτη δεν θα βρω

Δημοσ.
Μόλις τώρα, LawyerS είπε

Το έχω το P30 Pro. Τρομερό τηλέφωνο. Δυστυχώς αντικαταστάτη δεν θα βρω

Εάν έχεις το P30 Pro τότε θα ξέρεις ότι αυτά που κοιτάς είναι σαφέστατα υποδιαιστερα και σαν τηλέφωνα και σαν κάμερες. Προς τι η αλλαγή?

Εννοειται ότι δεν μπορείς να βρεις αντικατάσταση στα 300 ευρώ!

P40 pro όμως γύρω στα 400€ μεταχειρισμένο από Amazon πάντως βρίσκεις (οπότε έχεις και εγγύηση).

Με υποχώρηση στο "μεταχειρισμένο" και στα Google Services

Δημοσ.
6 ώρες πριν, SeNNinhA είπε

Εάν έχεις το P30 Pro τότε θα ξέρεις ότι αυτά που κοιτάς είναι σαφέστατα υποδιαιστερα και σαν τηλέφωνα και σαν κάμερες. Προς τι η αλλαγή?

Εννοειται ότι δεν μπορείς να βρεις αντικατάσταση στα 300 ευρώ!

P40 pro όμως γύρω στα 400€ μεταχειρισμένο από Amazon πάντως βρίσκεις (οπότε έχεις και εγγύηση).

Με υποχώρηση στο "μεταχειρισμένο" και στα Google Services

Για P40 Pro φοβάμαι τα google apps. Είπα από flagship να πάω σε μεσαία κατηγορία και να αλλάζω συσκευή ανά χρόνο. Δεν ξέρω γιατί με έψησε τόσο το realme 9 pro plus. Νομίζω με σκάλωσε ο OIS σε τόσο μικρή κατηγορία. Το 30 Pro θα μείνει για πάντα στην κατοχή μου αλλά σαν δεύτερη συσκευή πλέον.

Δημοσ.

Χτύπα τότε το realme ο 920  είναι τούμπανο επεξεργαστής βγάζει άνετα 3 χρόνια. Ο μόνος λόγος που δεν θα το έπαιρνα είναι η απουσία SD card, κινητό χωρίς  sd  είναι για μένα άχρηστο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...