toutos Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Θα ηθελα να μου δωσετε τα φωτα σας σχετικα με το να βαλω καμερες για να παρακολουθω τον κηπο μου, το γκαραζ μου κλπ.Φυσικα θα θελα να τα ελεγχω απο το P/C μου οπωσδηποτε. Γνωριζετε καποια λυση φθηνη και λειτουργικη για μια τετοια περιπτωση; Σας ευχαριστω
Jaco Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Αν θες αρκετές λεπτομέρειες επί του θέματος, αλλά με λίγο διάβασμα, δες εδώ...: http://www.techline.gr/secu.html Δες τι ακριβώς ζητάς και από εκεί και πέρα μπορείς να επικοινωνήσεις με έναν από τους αντιπροσώπους που τα εισάγουν...
Dark_son20 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 vres ton _DiMon_ kapou edomesa kikloforei sto site tou eixa vrei se xamiles times
stefgti Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Exw kati ypopsin pou to xw valei se ena gnwsto kai douleuei apsoga. Steilte mou email gia na sas steilw to PDF.
Japan Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Στην http://www.hitechsnt.gr κάνουν τέτοια, λέγεται digiguard το όλο σύστημα αλλά από κόστος δεν έχω ιδέα... Χρύσα
vatraxos Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Φθηνή και λειτουργική λύση δε νομίζω να βρεις. Το "λειτουργική" είναι βέβαια υποκειμενικό, όποτε θα βοηθούσε να γίνεις περισσότερο συγκεκριμένος ως προς τις απαιτήσεις σου. Για παράδειγμα, σε τί ανάλυση θες να γίνεται η καταγραφή; με πόσα καρέ ανά δευτερόλεπτο; θα χρησιμοποιήσεις τον υπολογιστή σου ή θες pc αποκλειστικά για την καταγραφή; πόσες ώρες την ημέρα θα κάνεις καταγραφή; θα καταγράφεις και ήχο; για πόσες μέρες θες να έχεις καταγεγραμμένο video στο pc; πόσες κάμερες σκοπεύεις να βάλεις,; τί φωτισμός υπάρχει στους χώρους που θες να επιτηρείς κατά τη διάρκεια του 24ωρου; επιθυμείς να κάνεις απομακρυσμένη επιτήρηση μέσω modem; Πιστεύω να σε βοήθησα ως προς τα τεχνικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχεις υπόψιν σου. Εφόσον τα καθορίσεις, μπορώ να σου πω και τιμές στο περίπου
Ledis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 An theleis karta DVR, exw apo 4 ws 16 kameres, 25 ~ 200 FPS kai katagrafi ixou mexri 4 kanalia. An endiaferese steile mou PM Liga logia gia to proion Καρέ αναπαραγωγής / καταγραφής : 25 ~ 200 FPS (PAL) Ανάλυση καταγραφής : 360x288 , 720x570 (PAL) Συµπίεση : SW MJPEG codec SW MPEG4+ codec Ψηφιακές είσοδοι / έξοδοι : 4~16 εισ. – 4 εξ. Υποστηριζόµενα λειτουργικά συστήµατα: Windows 98, ME, 2000, XP ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ • Υποστήριξη μέχρι 16 κανάλια VIDEO. • Υποστήριξη μέχρι 4 κανάλια AUDIO. • Χειρισμός μέχρι 4 εξωτερικών συσκευών • Λειτουργία πολλαπλής απεικόνισης σε παράθυρο 4,6,7,8,9,10,13,16 καμερών. • Επιλογή τύπου συμπίεσης MJPEG codec ή MPEG4+ codec. • Πολλαπλοί τρόποι καταγραφής βάση εβδομαδιαίου χρονοδιαγράματος ανά κάμερα. Ο χρηστής έχει την δυνατότητα να προγραμματίσει για κάθε κάμερα τον τρόπο καταγραφής βάση εβδομαδιαίου χρονοδιαγράμματος. Οι διαθέσιμοι τρόποι καταγραφής είναι: 1. Συνεχής καταγραφή 2. Καταγραφή με ανίχνευση κίνησης μέσο VIDEO(χωρίς περαιτέρω hardware) 3. Καταγραφή με ενεργοποίηση εξωτερικού sensor 4. Καταγραφή με ανίχνευση κίνησης μέσο VIDEO και καταγραφή με ενεργοποίηση εξωτερικού sensor • Ανίχνευση Απώλειας Video (Video Loss Detection) • Ανίχνευση κίνησης μέσο VIDEO ορίζοντας μέχρι και 6 πεδία ανίχνευσης ανά κάμερα • PRE/POST alarm recording (Καταγραφή μέχρι και 4 frame πριν από το συμβάν) • Σύνδεση και διαχείριση Pan/Tilt/Zoom cameras (RS-232-RS 485) • Λειτουργία Watchdog. Σε περίπτωση δυσλειτουργίας του συστήματος η κάρτα δίνει εντολή στον υπολογιστή για επανεκκίνηση. • Εύκολη αναζήτηση καταγεγραμμένων γεγονότων ανά ημεροµηνία και ώρα, ανά κάμερα. • Αναζήτηση Αντικειμένου • Υδατογράφημα (Watermark) για πιστοποίησης αυθεντικότητας • Πολλαπλά επίπεδα χρηστών: Ο Administrator έχει δυνατότητα να καταχωρίσει χρηστές ορίζοντας τους δικαιώματα πρόσβασης. • Μετάδοση VIDEO μεσώ PSTN, ISDN, TCP/IP. • ∆υνατότητα αποθήκευσης αντιγράφων ασφάλειας αυτόματα βάση χρονοδιαγράμματος είτε χειροκίνητα σε CD-R, DAT, DVD-r, εξωτερικό δίσκο ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ ΕΞ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ • ∆υνατότητα σύνδεσης μεσώ PSTN, ISDN, TCP/IP με 1 η περισσότερους σταθμούς καταγραφής DVR. • Real-time παρακολούθηση. • Αναζήτησης καταγεγραμμένων συμβάντων σταθμού DVR . • ∆υνατότητα καταγραφής VIDEO τοπικά. • Λειτουργία αµφίδρομης επικοινωνίας (Φωνής) με τον σταθμό DVR • Χειρισμός Pan/Tilt
vatraxos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 PRE/POST alarm recording (Καταγραφή μέχρι και 4 frame πριν από το συμβάν) Είσαι σίγουρος ότι είναι 4 frames? Μήπως είναι 4 seconds? Κάποιες ερωτήσεις: Έχεις κάποιο DVR με πρόσβαση στο internet να δούμε πως δουλεύει remotely; Κατά την αναζήτηση και αναπαραγωγή του αποθηκευμένου video στο dvr, η καταγραφή συνεχίζεται ή διακόπτεται; Περίπου πόσα kb/frame απαιτούνται στη χαμηλή ανάλυση; Τιμή;;;
Ledis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 1) To pre alarm einai 4 Frame kai to post mexri 60 2) Exo kapio DVR sto internet meso ADSL (An thes plirofories steile mou PM) 3)Kata tin anazitish kai anaparagogi i katagrafi sinexizetai kanonika. 4) se MPEG4 to frame einai 4 KB kai se MJPEG 8 KB se xamili analisi 5) Oso gia tin timi steile mou PM Oi kartes einai dikis mou eisagogis, kaliptontai apo egguisi enow Etous Elaxistes apaitiseis Hardware Pentium4 2Ghz Intel Chipset VGA Ati radeon 7500 i GeForce2MX
_DiMoN_ Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Κι επειδή ανέφερε κάποιος για TELE έχει ακριβώς τα ίδια με μένα...χεχε Πάντως αν έχεις κάποια απορία ευχαρίστως να την λύσω, πλέον έχω μάθει αρκετά...
vatraxos Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Ledis το ξέρω το σύστημα, είναι της κορεάτικης chance-i. Πλεονεκτεί στη μεταφορά έναντι άλλων συστημάτων αλλά έχει αρκετά προβλήματα σταθερότητας και το remote managment τρώει πολλύς πόρους στον απομακρυσμένο υπολογιστή. Όταν μπαίνεις στις ρυθμίσεις, η καταγραφή συνεχίζεται και τότε;
Ledis Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2004 Ontos einai chance-i alla me ali firma. Me tin teleutaia ekdosi Software to sistima einai stable kai iparxei dinatotita na mpeis stis rithmisis kai to sistima na sinexizei tin katagrafi (Otan to sistima katagrafei den mporeis na piraxeis to Volume ston skliro disko kai den mporeis na allaxeis to Codec katagrafis).
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.