Προς το περιεχόμενο

Hyundai accent

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθεια σας μου έχει ανάψει το check το παω σε συνεργείο το βάζουν στο διαγνωστικό μου λέει λ τον επάνω το φτιάχνω και ανάβει ξανά το check το πάω παλι μου λέει θέλει βαλβίδα Κανιστρου. Αν το αλλάξω καί αυτό θα απαλλαγώ από το check? 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Giotaki94 είπε

Καλησπέρα, θα ήθελα την βοήθεια σας μου έχει ανάψει το check το παω σε συνεργείο το βάζουν στο διαγνωστικό μου λέει λ τον επάνω το φτιάχνω και ανάβει ξανά το check το πάω παλι μου λέει θέλει βαλβίδα Κανιστρου. Αν το αλλάξω καί αυτό θα απαλλαγώ από το check? 

Εξαρτάται... 

Ενα σφάλμα πολλές φορές προκαλείται απο διάφορους παράγοντες και δεν έχουν πάντα άμεση σχέση με αυτό που αναφέρει η βλάβη.

Οπότε δεν μπορεί να υπάρξει σαφής απάντηση στο ερώτημά σου. Μπορεί και ναί μπορεί και όχι.

Δημοσ.
37 λεπτά πριν, piiii είπε

Εξαρτάται... 

Ενα σφάλμα πολλές φορές προκαλείται απο διάφορους παράγοντες και δεν έχουν πάντα άμεση σχέση με αυτό που αναφέρει η βλάβη.

Οπότε δεν μπορεί να υπάρξει σαφής απάντηση στο ερώτημά σου. Μπορεί και ναί μπορεί και όχι.

Σε ευχαριστώ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Giotaki94 είπε

Σε αντιπροσωπεία πήγες ; αν πήγες στον μπάρμπα Μήτσο το πιο πιθανό να τα αλλάξεις σχεδόν όλα οπότε κάποια στιγμή θα σβήσει το check (αν σβήσει) , πήγαινέ το αντιπροσωπεία χωρίς να τους πεις το ιστορικό και δες τι θα σου πούνε.

Επεξ/σία από Dark_Nightfall
  • Like 2
Δημοσ.

θελει διαγνωστικο.

μπορει να ειναι και περισσοτερες απο μια οι βλαβες οποτε δεν θα σβησει. αυτη ειναι και η δουλεια του. οταν υπαρχει βλαβη να ειναι αναμενο για να σου δειχνει οτι κατι τρεχει. η αντιπροσωπεια η το σοβαρο συνεργειο ειναι μονοδρομος. τα μαστορια της γειτονιας δεν μπορουν να βρουν σοβαρες βλαβες. ειναι για να αλλαξουν λαδια, φιλτρα, να βγαλουν καρτα καυσαεριων αντε και κανενα μπουζι. μεχρι εκει. αν δεν μπει διαγνωστικο επανω τοτε κανουμε πασαλειμματα.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, xsterg είπε

θελει διαγνωστικο.

μπορει να ειναι και περισσοτερες απο μια οι βλαβες οποτε δεν θα σβησει. αυτη ειναι και η δουλεια του. οταν υπαρχει βλαβη να ειναι αναμενο για να σου δειχνει οτι κατι τρεχει. η αντιπροσωπεια η το σοβαρο συνεργειο ειναι μονοδρομος. τα μαστορια της γειτονιας δεν μπορουν να βρουν σοβαρες βλαβες. ειναι για να αλλαξουν λαδια, φιλτρα, να βγαλουν καρτα καυσαεριων αντε και κανενα μπουζι. μεχρι εκει. αν δεν μπει διαγνωστικο επανω τοτε κανουμε πασαλειμματα.

Εμένα ασθενής μου, μου είπε οτι σε συνεργείο της γειτονιάς του συνέδεσαν τον καινούργιο αισθητήρα Λ ανάποδα με αποτέλεσμα να βγάζει μόνιμο πρόβλημα και να καεί ο ασθητήρας. 1 χρόνο ταλαιπωρήθηκε ο άνθρωπος και το συνεργείο αδυνατούσε να του δώσει λύση. Τελικά τη λύση έδωσε η αντιπροσωπεία.

Δημοσ.
41 λεπτά πριν, Dark_Nightfall είπε

Σε αντιπροσωπεία πήγες ; αν πήγες στον μπάρμπα Μήτσο το πιο πιθανό να τα αλλάξεις σχεδόν όλα οπότε κάποια στιγμή θα σβήσει το check (αν σβήσει) , πήγαινέ το αντιπροσωπεία χωρίς να τους πεις το ιστορικό και δες τι θα σου πούνε.

Δεν το πήγα σε αντιπροσωπεία. Όταν το πηγαινα γυρνουσα με σάπια αντίσταση μου είχαν σπάσει το Ψευτοκαπακο και μου ρίξανε την ευθυνη σε μενα

26 λεπτά πριν, xsterg είπε

θελει διαγνωστικο.

Του έβαλα διαγνωστικό ήθελε λ καί βαλβίδα Κανιστρου αυτό έδειξε. Του άλλαξα το λ θα του αλλάξω την βαλβίδα θα είναι μόνο αυτό;ή θα παει μακριά η βαλίτσα και θα τα αλλάξω όλα

Όποιος ξέρει κανένα καλό συνεργείο στην ανατολική Αττική (παιανια) ας μου πει ευχαριστώ

Το αυτοκίνητο το έχω παει σε συνεργείο που είναι εξειδικευμένο για Hyundai

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, Giotaki94 είπε

Ο λ είναι έτσι και αλλιώς αναλώσιμο , διάρκεια έχει ~100,000 χιλιόμετρα . Ρώτησε τους εάν εχουν κανενα μετ/σμενο να κανουν δοκιμη να δούν θα σβήσει η βλάβη ;

Πάντως σάν ανταλλακτικό (βαλβίδα Κανιστρου) σε εμπορίου έχει ~40-50€ . 

Μπορεί να ήταν 2 βλάβες μαζί . 

Επεξ/σία από meletis_m
Δημοσ.
7 ώρες πριν, meletis_m είπε

Ο λ είναι έτσι και αλλιώς αναλώσιμο , διάρκεια έχει ~100,000 χιλιόμετρα . Ρώτησε τους εάν εχουν κανενα μετ/σμενο να κανουν δοκιμη να δούν θα σβήσει η βλάβη ;

Πάντως σάν ανταλλακτικό (βαλβίδα Κανιστρου) σε εμπορίου έχει ~40-50€ . 

Μπορεί να ήταν 2 βλάβες μαζί . 

Μακάρι να είναι 2 βλάβες μαζί γιατί με έχει κουράσει να αλλάζω λ και να ανάβει πάλι να θέλει Κανιστρου

Δημοσ.
13 ώρες πριν, tilaverboy είπε

Εμένα ασθενής μου, μου είπε οτι σε συνεργείο της γειτονιάς του συνέδεσαν τον καινούργιο αισθητήρα Λ ανάποδα με αποτέλεσμα να βγάζει μόνιμο πρόβλημα και να καεί ο ασθητήρας. 1 χρόνο ταλαιπωρήθηκε ο άνθρωπος και το συνεργείο αδυνατούσε να του δώσει λύση. Τελικά τη λύση έδωσε η αντιπροσωπεία.

Καλά μπορεί ο Λ να συνδεθεί ανάποδα;

Έλα Παναγία βοηθα.

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, SinAkuma είπε

Καλά μπορεί ο Λ να συνδεθεί ανάποδα;

Έλα Παναγία βοηθα.

παιζουν κατι φθηνιαρικοι που ειναι Generic και απλα βγαζουν καλωδια γυμνα και παιρνεις και τα κολλας στην υπαρχουσα φυσα... οτι πιο μπακαλικο υπαρχει

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, paylidis είπε

παιζουν κατι φθηνιαρικοι που ειναι Generic και απλα βγαζουν καλωδια γυμνα και παιρνεις και τα κολλας στην υπαρχουσα φυσα... οτι πιο μπακαλικο υπαρχει

Αααα μάλιστα.

Βέβαια ΜΟΥΦΑ η κατασκευή για αυτό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, SinAkuma είπε

Αααα μάλιστα.

Βέβαια ΜΟΥΦΑ η κατασκευή για αυτό.

Ότι πληρώσεις παίρνεις. Πάντα έτσι ήταν και θα συνεχίσει να ισχύει αυτό. Όταν μια υπηρεσία ο ένας την χρεώνει 300 ευρώ και άλλος 50 λογικά και θα υπάρχει κάποια μικρή διαφορά. Από μένα μόνο αντιπροσωπεία. Θα γλυτώσεις στην πορεία πολύ πεταμένο χρήμα γυρνώντας στους εκάστοτε μάστορες που σε κάθε πέρασμα θα πρέπει να τους πληρώνεις και ο καθένας τους να κάνει πειράματα και ταρζανιές.

Επεξ/σία από tilaverboy
Δημοσ.
2 ώρες πριν, paylidis είπε

Εμένα πάντως με έσωσε ένας τέτοιος γενικής χρήσης για ένα Honda accord του 2003. NGK ήταν. Δεν έβρισκα εδώ εννοείται Ελλάδα , το ήθελαν ένα λ 450€. Ενώ από εξωτερικό 220€ πάντα για γνήσιους (δηλ. Denso). Πήρα και λίγο ρίσκο και το έφτιαξα με το γενικής χρήσης βάσει σχεδιαγράμματος και μετρήσεων .

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, meletis_m είπε

Εμένα πάντως με έσωσε ένας τέτοιος γενικής χρήσης για ένα Honda accord του 2003. NGK ήταν. Δεν έβρισκα εδώ εννοείται Ελλάδα , το ήθελαν ένα λ 450€. Ενώ από εξωτερικό 220€ πάντα για γνήσιους (δηλ. Denso). Πήρα και λίγο ρίσκο και το έφτιαξα με το γενικής χρήσης βάσει σχεδιαγράμματος και μετρήσεων .

καλα προφανως υπαρχουν περιπτωσεις που ειναι οκ, αλλα εδω μιλάμε για τυπους που τον συνδεσαν αναποδα 😅 εκει ειναι NGK ειτε τσιντσαντσον δε θα δουλεψει καν

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...