Billandri Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Η καλυτερη λυση που μπορω να σκεφτω ειναι vodafone να ζητήσεις το νουμερο σου φορητοτητα και να τους πεις πως θες να γινει one net. Θα σου δωσουν ρουτερ με σιμ που ομως θα χει το σταθερο σου σαν τηλεφωνικο νουμερο. Ιντερνετ 4g σιγουρα καλύτερα απο το απλο οικιακο και παγιο γυρω στα 35-45 αναλογα και τι λεπτα ομιλιας βαλεις κλπ. Αν δεν σ ενδιαφερει το σταθερο σου γενικα απλα ενα ρουτερ 4G+ με μια data sim και τελειωσε 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nyne Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δυσκολα και χρονοβορα τα πραγματα για τη περιπτωση σου.Εγω θα κοιτουσα για παροχο wisp η για οπτικη ινα εαν υπαρχει στη περιοχη σου(πες μας τη περιοχη). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atux_null Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) αφού δεν υπάρχει διαθεσιμότητα γραμμών από το KV του ΟΤΕ μέχρι τον κατανεμητή της πολυκατοικίας, τότε μόνο ο ΟΤΕ μπορεί να κάνει κάτι και κανένας άλλος. Μόνο πιέζοντας προς τον ΟΤΕ θα βγει κάτι. Σε αντίστοιχες περιπτώσεις ο ΟΤΕ έβαζε κάτι που λέγεται ONU όπου εκεί λυνόταν το πρόβλημα της έλλειψης καλωδίωσης από το KV μέχρι την πολυκατοικία. μόνο με πίεση προς τον τοπικό ΟΤΕ για να σου βρουν λύση είτε δίνοντας κάποιο προιόν με sim προσωρινά μέχρι να σου φτιάξουν την καλωδίωση είτε προχωρόντας στην κατασκευή της καλωδίωσης. Θα σου πρότεινα να το κάνεις εγγράφως και να αφου πάρεις αρνητική απάντηση από ΟΤΕ τότε να πας για καταγγελία σε ΕΕΤΤ και συνήγορο του καταναλωτή, για μη παροχή υπηρεσιών. Ρώτησε αν υπάρχει δυνατότητα για Fiber to the Home/Building, αφού δεν έχουν καλώδιο εν τω μεταξύ μια ανορθόδοξη λύση στο πρόβλημα σου είναι να πείσεις κάποιον άλλο ένοικο να αυξήσει το πακέτο του και να σου δώσει κ εσένα Internet, μοιραζόμενοι το κόστος. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από atux_null 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jkoukos Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Παιδιά το πρόβλημα είναι ότι το καλώδιο που έρχεται στον κεντρικό κατανεμητή της οικοδομής απ' έξω έχει μόνο 5 ζεύγη, όσες και οι συνδέσεις που είναι τώρα ενεργές και δεν υπάρχει κάποιο ελεύθερο ζεύγος για να κάνει την σύνδεση που θέλει ο φίλος. Είναι αποκλειστικά ευθύνη των ιδιοκτητών της οικοδομής και κανενός παρόχου, ούτε του ΟΤΕ. Απλά τις εργασίες επαύξησης τις κάνει ΟΤΕ. Καταγγελία δεν παίζει σε αυτή την περίπτωση και ούτε είναι λύση η ONU. Παλαιότερα (προ DSL) ο ΟΤΕ έβαζε ένα box για PCM (φερέσυχνα) όπου στο ίδιο καλώδιο περνούσε τηλεφωνία για 2 διακριτές συνδέσεις. Αυτό δούλευε με dial up για Internet, αλλά όχι το DSL, οπότε έκτοτε καταργήθηκε ως λύση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GeorgeKatz Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Κοιτα καμιά https://inalan.gr/kalipsi-diktiou/ μπας και. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikangel Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Κάνεις την ζωή σου δύσκολη. Βάζεις ασύρματο ίντερνετ με καλύτερες ταχύτητες από τα σάπια δίκτυα του ΟΤΕ. Πληρώνεις ίδιο πάγιο σχεδόν με τις επίγειες εταιρίες και πληρώνεις μια φορά κόστος εξοπλισμού γύρω στα 120 ευρώ που τα αφαιρεις από το ενοίκιο σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη για έλλειψη βασικών υποδομών του διαμερίσματος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geo9419 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Ειχα το ίδιο πρόβλημα το 2007 καθως σε πολυκατοικία 12 διαμερισμάτων υπήρχαν 8 γραμμές. Οι επιλογές που υπαρχουν σήμερα δεν υπήρχαν τοτε και σου εχουν αναφερθεί παραπάνω και τις θεωρώ την καλύτερη λύση. Μετά απο τρέξιμο και αφού χρησιμοποιησα το ονομα του υπευθύνου αναπτυξης του δικτυου του ΟΤΕ (καλά να ειναι ο ανθρωπος) για να γινει η δουλεια μου γιατι εμπλέκονται αρκετές υπηρεσίες του ΟΤΕ αποφάσισαν να τραβηξουν γραμμή από την διπλανή πολυκατοικία που είχε διαθέσιμες. Με διαβεβαίωσαν οτι σε ένα μήνα θα γίνει η δουλειά αλλά λόγο οτι εμπλέκονται εργολάβοι συν καλοκαιρι πήρε 4 μήνες μεχρι να ερθει να σκάψει. Τον ιδιοκτητη δεν του είπα απολύτως τίποτα αν και σκεφτομουν σοβαρα να αφησω το διαμερισμα. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από geo9419 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 23 ώρες πριν, panagiotis7795 είπε Στον κατανεμητη υπάρχουν 5 διαθέσιμες γραμμές, όσα είναι τα διαμερίσματα. Γι αυτά φτιάχτηκαν οι γραμμές από τα σχέδια και όχι για το μαγαζί (αυτό μου το είπε ο ιδιοκτήτης μου). Το καλώδιο το δικό μου υπάρχει από το διαμέρισμα μέχρι τον κατανεμητη, όμως εκεί το μαγαζί τράβηξε δική του γραμμή από το μαγαζί στον κατανεμητη και έβαλε ίντερνετ. Σου μεταφέρω το τι μου είπε ο ΟΤΕ. Προσπαθώ να βγάλω άκρη και να δω τι μπορεί να γίνει ώστε να συνδέσω ίντερνετ γιατί το χρειάζομαι επειγόντως. εαν καταλαβαινω καλα. απο το διαμερισμα σου στο κατανεμητη ερχεται καλωδιο τοτε δεν υπαρχει πρόβλημα. αλλα τι λειπει; ρεκλετα? ή απλα ερχονται απο τον οτε στην πολυκατοικια καλωδια για 5 γραμμες αντι για παραπανω; εαν ειναι το τελευταιο ειναι ευθυνη του οτε να φερει γραμμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panagiotis7795 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Παιδιά καλησπέρα. Σήμερα ήρθε τεχνικός από τον ΟΤΕ για να γίνει η σύνδεση, σαν να μην συμβαίνει τίποτα και δεν υπήρχε πρόβλημα. Προφανώς δεν είχε ενημερωθεί για την περίπτωση. Το καλό της υπόθεσης είναι ότι ο τεχνικός που ήρθε σήμερα είδε την κατάσταση και μου εξήγησε ακριβώς τι συμβαίνει. Το πρόβλημα εν τέλει δεν είναι αυτό που μου είχε πει ο ΟΤΕ αρχικά για τα 5 ζεύγη που ΒΓΑΙΝΟΥΝ από την πολυκατοικία αλλά για τα 5 ζεύγη μόνο που έρχονται από το καφαο στην πολυκατοικία! Εν τέλει μου είπε ότι είναι πρόβλημα του ΟΤΕ και θα φροντίσουν αυτοί να το διορθώσουν γιατί είναι δική τους ευθύνη να φέρουν γραμμή στην πολυκατοικία από το καφαο. Τώρα το θέμα είναι το πότε θα συμβεί αυτό, γιατι μου φαίνεται λίγο δύσκολο να γίνει το αμέσως επόμενο διάστημα. Βλέπω να τραβάει κάνα 6μηνο και χρόνο η υπόθεση. Αλλά τουλάχιστον έμαθα και κατάλαβα ότι το θέμα είναι του ΟΤΕ και όχι του σπιτιού. Στην περιοχή μου (Αλεξανδρούπολη) δεν υπάρχει οπτική ίνα μέχρι το διαμέρισμα αλλά μέχρι το καφαο, οπότε απορρίπτεται κι αυτή η λύση! Η μόνη λύση πλέον είναι να περιμένω τον ΟΤΕ πότε θα φτιάξει την γραμμή που είπε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 26 λεπτά πριν, panagiotis7795 είπε Τώρα το θέμα είναι το πότε θα συμβεί αυτό, γιατι μου φαίνεται Ο οτε στην περίπτωση αυτη δεν κανει απολύτως τίποτα κατα το πλείστον. το μονο στο οποιο μπορείς να ελπιζεις ειναι να φυγει κάποιος και να παρεις την γραμμη του 26 λεπτά πριν, panagiotis7795 είπε αλλά για τα 5 ζεύγη μόνο που έρχονται από το καφαο στην πολυκατοικία! Εμεις καταλάβαμε ποιο ειναι το πρόβλημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Moderators Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, NikosKallithea είπε Ο οτε στην περίπτωση αυτη δεν κανει απολύτως τίποτα κατα το πλείστον. το μονο στο οποιο μπορείς να ελπιζεις ειναι να φυγει κάποιος και να παρεις την γραμμη του Εμεις καταλάβαμε ποιο ειναι το πρόβλημα Δεν του ειπανε οτι υπαρχει ελειψη γραμμων στην περιοχη , τωρα ειτε ο εργολαβος ειτε οποιος "εφτιαξε" το μαγαζι στην εισοδο της οικοδομης δεν το δηλωσε εξ αρχης , οποτε ο οτε εφερε 5 ζευγοι καλωδια στην οικοδομη (οσα και τα διαμερισματα) οποτε οταν νοικιαστηκε το μαγαζι 1 απο της 5 γραμμες πηγε εκει , οποτε παραλληλα ενα διαμεσισμα (που μαλλον ηταν ξενοικιαστο εκεινη την περιοδο εμεινε χωρις γραμμη , το θεμα εδω λυνεται σχετικα πιο ευκολα (εκτος αν μιλαμε και για ελειψη γραμμων στην περιοχη που εκει οντως ειναι αγνωστο ποτε θα παρει γραμμη) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα