Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.
25 minutes ago, kwstas321 said:

Τίκαρε ακόμη το αδιάβροχο 185 γραμμάρια, 4K 120hz, παράλληλα με όλα τα άλλα! Δεν υπάρχουν τα κινητά της Sony. Τις πρώτες 2 ώρες με την 21:9 νόμιζα οτι θα το γυρνούσα πίσω, αλλα τελικά είναι βολικό όσο δεν πάει στην καθημερινότητα. Μπαινοβγαινει και σε τσέπες πανεύκολα. 

Τα 120Hz είναι δεδομένα πλέον, το 4Κ δεν με καίει, η αδιαβροχοποίηση θεμιτή. Δυστυχώς όλα τα κινητά πλέον έχουν κάνει ditch το 16:9 ratio που για μένα είναι το μόνο εργονομικό. Βάζεις να δεις βιντεάκι στο youtube σε portrait και είναι μικροσκοπικό, πιάνει το 1/4 της οθόνης.

Μακάρι να έβγαιναν ξανά 16:9 κινητά, ο κόσμος θα ήταν καλύτερος. :(

• Like 1
  • Απαντ. 47
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Malthador είπε

Τα 120Hz είναι δεδομένα πλέον, το 4Κ δεν με καίει, η αδιαβροχοποίηση θεμιτή. Δυστυχώς όλα τα κινητά πλέον έχουν κάνει ditch το 16:9 ratio που για μένα είναι το μόνο εργονομικό. Βάζεις να δεις βιντεάκι στο youtube σε portrait και είναι μικροσκοπικό, πιάνει το 1/4 της οθόνης.

Ούτε εμένα με καίει, αλλα αυτό δεν αναιρεί το φοβερό σύνολο του κινητού. Δεν νομίζω οτι υπάρχει κάτι που να τα συνδυάζει όλα με αυτό το βάρος κινητού. Μακάρι να μπορούσες να δοκιμάσεις κάπως για 1 εβδομάδα το 21:9! Θα αναθεωρουσες! 

• Moderators
Δημοσ.
1 minute ago, kwstas321 said:

Ούτε εμένα με καίει, αλλα αυτό δεν αναιρεί το φοβερό σύνολο του κινητού. Δεν νομίζω οτι υπάρχει κάτι που να τα συνδυάζει όλα με αυτό το βάρος κινητού. Μακάρι να μπορούσες να δοκιμάσεις κάπως για 1 εβδομάδα το 21:9! Θα αναθεωρουσες! 

Όπως είπα και πριν, και το τωρινό μου κινητό 20:9 είναι και το βρίσκω θλιβερό. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Malthador είπε

Όπως είπα και πριν, και το τωρινό μου κινητό 20:9 είναι και το βρίσκω θλιβερό. 

Οκ κατάλαβα, ίσως στις διαστάσεις και ίντσες που προσφέρει η sony να είναι τελείως διαφορετικό. Εμένα πχ το gt2 μου φαίνεται τεράστιο. Το xperia 5 μου πχ, είναι ο,τι πιο κοντινό ανάμεσα στα παλιά της Compact, και τα τωρινά της Xperia 1. 

Δημοσ.

Δίνει σε άλλες εταιρίες imx αισθητήρες 48 και 64 και 50 megapixel, και για τη πάρτυ της κρατάει τους "καλούς" 12 ριδες. 

Πιο καλούς απο την apple δεν έχει, οπότε ας βάλουν κάνα 64 Άρι αισθητήρα να τελειώνει το παραμύθι. 

Ξεφτίλα πια με τα 12 mp τέσσερα χρόνια τώρα, από την ίδια εταιρεία που παράγει φακούς με μεγαλύτερες αναλύσεις.

Σε προηγούμενη ναυαρχίδα έβαλε περισκόπιο/τηλεφακο οπτικό ζουμ που μετακινείται οπτικά από το 3χ έως το 4Χ αν θυμάμαι καλά. Τι να το κάνεις όταν στο s21/s22 ultra σου δίνει 10Χ οπτικό ζουμ. Καινοτομίες με το σταγονόμετρo.

• Like 1
Δημοσ.
17 ώρες πριν, terrys75 είπε

Αντιγράφει λίγο το Iphone στο frame ή κάνω λάθος?

φιλε μου εχει κανονικα BEZEL

3 ώρες πριν, zodiacskipper είπε

Έβαλε 3.5 Τζακ μπας και πουλήσει κανένα κομμάτι σε ρομαντικούς

ρομαντικους η απλα ατωμα τα οποια θελουν πιοτιτα

55 λεπτά πριν, Malthador είπε

Τουλαχιστων ειπαρχει περιεχομενο για αυτην την αναλογια οθονης σε αντιθεση με το 20/9

25 λεπτά πριν, redhotstef είπε

Δίνει σε άλλες εταιρίες imx αισθητήρες 48 και 64 και 50 megapixel, και για τη πάρτυ της κρατάει τους "καλούς" 12 ριδες. 

Πιο καλούς απο την apple δεν έχει, οπότε ας βάλουν κάνα 64 Άρι αισθητήρα να τελειώνει το παραμύθι. 

Ξεφτίλα πια με τα 12 mp τέσσερα χρόνια τώρα, από την ίδια εταιρεία που παράγει φακούς με μεγαλύτερες αναλύσεις.

Σε προηγούμενη ναυαρχίδα έβαλε περισκόπιο/τηλεφακο οπτικό ζουμ που μετακινείται οπτικά από το 3χ έως το 4Χ αν θυμάμαι καλά. Τι να το κάνεις όταν στο s21/s22 ultra σου δίνει 10Χ οπτικό ζουμ. Καινοτομίες με το σταγονόμετρo.

Ναι και μια Porsche  εχει λιγοτερα κυβικα  απο μια  ROLLS ROYCE και μετα τι ειναι ποιο αργο γιατι εχει λιγοτερα κιβικα? οχι
Δες τα αποτελεσματα απο κοντα και κριντα!!!!!!!! 
Οτι παραγει και παραπανο Mp με καποιους αλους εσθιτιρες πως να στο πω και να το καταλαβεις  50-64-108mp δεν ειναι κανονικα αυτα τα MP
ειναι μεσω software πχ σινιθος τα 64MP ειναι πραγματικα 4 φωτογραφιες των 16MP που απλα τις σινδιαζει μεσω SOFTWARE τα 108 ειναι 4 27mp κατι που 
για να λειτουργισει σωστα θελει πολυ καλο φωτισμο ιδαλος εχει τα αντιθετα αποτελεσματα

Δημοσ.

Πιθανότατα απο οτι ειδα σε leaks(notebookcheck.net) ο 8 Gen 1 που θα παρει το κινητό της Sony θα ειναι της TSMC οποτε η διάρκεια της μπαταρίας ή γενικως το κινητο δεν θα ζεσταίνεται συν καλύτερη απόδοση

Δημοσ.
4 ώρες πριν, ideal09 είπε

Αυτές οι ονομασίες δυστυχώς είναι για "ρομαντικούς" σαν και μας.

Προσωπικά μου ειναι αδιαφορη η ονομασία.. (εκτος αν το λενε.. Poco.. 😛)... Απλα για το συγκεκριμένο κινητο(xperia 1 iii) .. Ειχα καλη γνωμη οσο τ βλεπα σε φωτογραφιες αλλα απ τη στιγμη π τ ειδα κοτσοβολο πριν λιγες μερες.. Εχασα πασα ιδεα... Φοβερη οθόνη... Καλη καμερα αν και με φωτισμό μεσα στο κατάστημα.. Αλλα καλη.. Και το ζουμ του.. Σφαιρα στα παντα αν και επειδη εχω oneplus 8 pro δν μ εκανε καποια εντυπωση η ταχυτητα. Αλλα αυτη η σχεδιαση.. Ειναι μεγαλο... Μπορει ν λενε οτι βολεύει το 21:9 ν βλεπεις ταινιες... Οκ πασο... Αλλα αν θες να δεις ταινιες.. Εγω προσωπικα θα κατσω στο pc οχι στην οθονουλα τ κινητου... Τι θελω να πω... Οτι τ κινητα τα κραταμε καθετα συνηθως... Οχι οριζοντια... Ε καθετα ειναι... Παντοφλα.. Αμα τ βαλεις μεσα στην τσεπη αυτο τ 1/3 θα περισσεύει απ εξω... Υποκειμενικά βεβαια ολα αυτα αλλα εχασα πάσα ιδεα με τη σχεδιαση του (και μόνο) 

Δημοσ.

η sony μετά από πολλά χρόνια έχει καταφέρει να μην γράφει ζημιές από το τμήμα κινητών της ,που σημαίνει ότι μένει (ακόμη) στο χώρο. Πολύ καλά έως άριστα τηλέφωνα , εκπληκτικό ελαφρύ Android , συνεχείς και ταχύτατες μηνιαίες ενημερώσεις . Αλλά οι τιμές της πλέον  έχουν ξεφύγει .Όποιος θέλει και μπορεί τα αγοράζει .Εκπτώσεις πάντως από τους γιαπωνέζους μην περιμένετε , το σχέδιο ίδιο , οι γραμμές ίδιες χρόνια τώρα , έχουν γίνει ένα cult πράμα που ......λέμε και στο χωριό.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Basilis dodge είπε

Οτι παραγει και παραπανο Mp με καποιους αλους εσθιτιρες πως να στο πω και να το καταλαβεις  50-64-108mp δεν ειναι κανονικα αυτα τα MP
ειναι μεσω software πχ σινιθος τα 64MP ειναι πραγματικα 4 φωτογραφιες των 16MP που απλα τις σινδιαζει μεσω SOFTWARE τα 108 ειναι 4 27mp κατι που 
για να λειτουργισει σωστα θελει πολυ καλο φωτισμο ιδαλος εχει τα αντιθετα αποτελεσματα

έστω. Βάλε 16, όχι άλλο 12.

Έχω κινητό με 27mp. Και η sony είχε κινητά παλιά με 20mp. Τι ήταν 5 τότε με binning;  Άρα και τώρα βγαίνουν στα 3 από 12.

Δημοσ.

Κατα πάσα πιθανοτητα το επομενο κινητο μου-φετος κρατηθηκα με το ζορι και δεν πηρα το xperia I3.Καθε 4ετια περιπου αλλαζω συσκευη ,τωρα ειμαι ακομα με το P20 pro.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

καλή η sony αλλά στην Ελλάδα μιαζει σαν να εχει αποσυρθεί.. βρίσκεις μόνο στο σκρουτζ και αυτά με κατι τιμές "αντε γεια"! 

Επεξ/σία από alex1001
Δημοσ.

καλα πηραμε τον οκτωβριο S20 ξανα το 26'-27' κινητο :P .
Αν και παλι απογοητευση η sony ακομα εχει μαυρα πανω κατω απο την οθονη κατ' τα αλλα ολα καλα πολυ δυνατα κινητα με τερατα καμερες και ρυθισεις σχεδον με ειχαν πισει να παρω το Xpreia 5 iii .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, Malthador είπε

Πάρα πολύ δυνατή συσκευή, τικάρει σχεδόν όλα τα κουτάκια μου, microSD, mini-jack και fingertip sensor στο πλάι. Αν το γύρναγαν και σε 16:9 ratio θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά, ακόμα και στο χιλιάρικο που θα κοστίζει.

Για την ώρα έριξα τα στάνταρτς μου και τσίμπησα ένα Realme GT 2 Neo στο 300άρι.

14 ώρες πριν, kwstas321 είπε

Η διαφορά είναι οτι δεν την αφαίρεσε ποτέ.

Τίκαρε ακόμη το αδιάβροχο 185 γραμμάρια, 4K 120hz, παράλληλα με όλα τα άλλα! Δεν υπάρχουν τα κινητά της Sony. Τις πρώτες 2 ώρες με την 21:9 νόμιζα οτι θα το γυρνούσα πίσω, αλλα τελικά είναι βολικό όσο δεν πάει στην καθημερινότητα. Μπαινοβγαινει και σε τσέπες πανεύκολα. 

Μήπως το καλύτερο ratio οθόνης είναι το 18:9 η το 18:5:9;

Εγώ με το XZ1 16:9 θα πάθω σόκ αν πάω σε 21:9.Είναι πολύ μακρόστενο, δεν μου φαίνεται βολικό, δεν θα χωράει σε τσέπες στο μήκος.Θα πάω απο περιέργεια σε κάποιο κατάστημα να δω πως είναι κινητό με οθόνη 21:9.

Στα Sony μου αρέσουν τα stereo speakers, ειδικά όπως εμένα που τα έχει μπροστά.

Πάντως δεν αποκλείεται να πάρω πάλι Sony.Αλλιώς Samsung η Realme.

Θα ήθελα Huawei με Google services, πχ το P40 Pro.

Επεξ/σία από AntiCambeR

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...