ChrV Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Τα μοντέλα που βγάζει τα τελευταία χρόνια είναι Xperia 1, 5 ,10 (μικρότερο=ακριβότερο και καλύτερο) και με τα λατινικά ξεχωρίζει τις γενιές. Δεν είναι το καλύτερο σύστημα αρίθμησης σίγουρα, αλλά δεν είναι και περίπλοκο για τον μέσο καταναλωτή, έχουμε δει πολύ χειρότερα. 3
roginsky12 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) φοβερο design και η ληψη φωτο πλεον ειναι σε επιπεδο sony rx-100. Αμα ειχα το budget θα το προτιμουσα αυτο αντι για galaxy s22 , iphone13, huawei p50 pro Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από roginsky12 6
NickTG Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 1 hour ago, Agony said: Ομως η αληθεια να λεγεται τιμες που ζηταει η Sony Ειναι υπερβολικες , πχ το συγκεκριμενο μεχρι 250-300 ευρο πιστευω ειναι οκ . Έχει κάποιο άλλο αντίστοιχο αυτή τη στιγμή τόσο? Ενδιαφέρομαι. 2
VonDoulen Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Έχω αγοράσει μέχρι στιγμής 3 μοντέλα κινητών SONY & το πρώτο Xperia tablet που έβγαλε (550€ τούμπανο, κάπου το 2013)....Σας πληροφορώ ότι τα πούλησα και τα 3...μετά από περίπου 2,5 χρόνια κατοχής στο καθένα, πάνω από το 50% της αρχικής τους αξίας. Τώρα έχω ένα XIAOMI POCO F κάτι....ζήτημα είναι αν θα πουληθεί στο 25% της αξίας του. Γενικά η Sony βγάζει πανέμορφα & αξιόπιστα κινητά...ΤΕΛΟΣ! 5
Agony Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, NickTG είπε Έχει κάποιο άλλο αντίστοιχο αυτή τη στιγμή τόσο? Ενδιαφέρομαι. Με αυτα τα Specs οχι δεν υπαρχει απολυτος τιποτα. για 21:9 ουτε καν πιστευω οτι υπαρχουν αλλες μαρκες.
sokos1 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Κάτοχος Xperia 1 III. Μιλάμε για το υπέρτατο κινητό. Και φυσικά με το καλό να έρθει το IV. Αντί να τα σκάμε για iPhone, ας τα δώσουμε στην Sony. 3 1
TheoAlex50 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 5 ώρες πριν, vorlon68 είπε Βγάζει ακόμα κινητα????? Όσο λιγότερες μάρκες, τόσο λιγότερη καινοτομία, οπότε σίγουρα δεν μας συμφέρει να σταματήσει να βγάζει και αυτή. 3 ώρες πριν, roginsky12 είπε φοβερο design και η ληψη φωτο πλεον ειναι σε επιπεδο sony rx-100. Αμα ειχα το budget θα το προτιμουσα αυτο αντι για galaxy s22 , iphone13, huawei p50 pro Αν είχες δοκιμάσει P50 pro σε κάμερα ίσως να αναθεωρούσες.. 😉 1
AntiCambeR Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Ανώτερα κινητά βγάζει απο Motorola και Nokia, την συγκρίνω με αυτές τις 2 γιατί και οι 3 έχουν πολύ μικρό μερίδιο πωλήσεων. Σε ποιότητα κατασκευής, καλύτερα και απο άλλες μάρκες που χρησιμοποιούν πλαστικό, βάζει πολυκαρβονικό και αλουμίνιο. Αλλά όπως πάντα, τιμές overpriced.Δεν ξέρω αν θα με βόλευε το 21:9. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από AntiCambeR 1
butters Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, TheoAlex50 είπε Όσο λιγότερες μάρκες, τόσο λιγότερη καινοτομία, οπότε σίγουρα δεν μας συμφέρει να σταματήσει να βγάζει και αυτή. Αν είχες δοκιμάσει P50 pro σε κάμερα ίσως να αναθεωρούσες.. 😉 Δεν είναι λιγότερες οι μάρκες, απλά οι παλιοί (Sony, LG, HTC, Motorola) έφαγαν τη σκόνη των νέων. Η Sony δυστυχώς κατέστρεψε με περικοπές όλο το δίκτυο που είχε και βολοδέρνει στο <1% μερίδιο αγοράς. Φαίνεται να αλλάζει κάπως η κερδοφορία (https://tinyurl.com/yatygmua) αλλά και πάλι είναι πολύ δύσκολο να καταφέρει να μπει ξανά στις κορυφαίες προτιμήσεις των καταναλωτών.
Apollonian Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Έχω την εντύπωση ότι θα υπάρξει μία μεγάλη πίτα ενδιαφερόμενων που θα αγοράσουν αυτή τη συσκευή ως κύριο προτέρημά της το headphone jack 😏
zodiacskipper Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Έβαλε 3.5 Τζακ μπας και πουλήσει κανένα κομμάτι σε ρομαντικούς
Moderators Malthador Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Πάρα πολύ δυνατή συσκευή, τικάρει σχεδόν όλα τα κουτάκια μου, microSD, mini-jack και fingertip sensor στο πλάι. Αν το γύρναγαν και σε 16:9 ratio θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά, ακόμα και στο χιλιάρικο που θα κοστίζει. Για την ώρα έριξα τα στάνταρτς μου και τσίμπησα ένα Realme GT 2 Neo στο 300άρι. 2
ideal09 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 15 ώρες πριν, Giorgos17589 είπε Ειναι απο την ονομασία των καμερων της... Και προφερεται σαν... Xperia 1 mark 3 πχ... Νταξει δν τ λες κ το πιο ελκυστικο αλλα μια συνδεση την εχει.. Ας μην εχουν βεβαια καμια σχεση οι καμερες της με το κινητο της σε αποδοση Αυτές οι ονομασίες δυστυχώς είναι για "ρομαντικούς" σαν και μας. 1
kwstas321 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, zodiacskipper είπε Έβαλε 3.5 Τζακ μπας και πουλήσει κανένα κομμάτι σε ρομαντικούς Η διαφορά είναι οτι δεν την αφαίρεσε ποτέ. 55 λεπτά πριν, Malthador είπε Πάρα πολύ δυνατή συσκευή, τικάρει σχεδόν όλα τα κουτάκια μου, microSD, mini-jack και fingertip sensor στο πλάι. Αν το γύρναγαν και σε 16:9 ratio θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά, ακόμα και στο χιλιάρικο που θα κοστίζει. Για την ώρα έριξα τα στάνταρτς μου και τσίμπησα ένα Realme GT 2 Neo στο 300άρι. Τίκαρε ακόμη το αδιάβροχο 185 γραμμάρια, 4K 120hz, παράλληλα με όλα τα άλλα! Δεν υπάρχουν τα κινητά της Sony. Τις πρώτες 2 ώρες με την 21:9 νόμιζα οτι θα το γυρνούσα πίσω, αλλα τελικά είναι βολικό όσο δεν πάει στην καθημερινότητα. Μπαινοβγαινει και σε τσέπες πανεύκολα. 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα