Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Τα μοντέλα που βγάζει τα τελευταία χρόνια είναι Xperia 1, 5 ,10 (μικρότερο=ακριβότερο και καλύτερο) και με τα λατινικά ξεχωρίζει τις γενιές.

Δεν είναι το καλύτερο σύστημα αρίθμησης σίγουρα, αλλά δεν είναι και περίπλοκο για τον μέσο καταναλωτή, έχουμε δει πολύ χειρότερα.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

φοβερο design και η ληψη φωτο πλεον ειναι σε επιπεδο sony rx-100.

Αμα ειχα το budget θα το προτιμουσα αυτο αντι για galaxy s22 , iphone13, huawei p50 pro

Επεξ/σία από roginsky12
  • Like 6
Δημοσ.
1 hour ago, Agony said:

Ομως η αληθεια να λεγεται τιμες που ζηταει η Sony Ειναι υπερβολικες , πχ το συγκεκριμενο μεχρι 250-300 ευρο πιστευω ειναι οκ .

Έχει κάποιο άλλο αντίστοιχο αυτή τη στιγμή τόσο? 

Ενδιαφέρομαι. 

• Like 2
Δημοσ.

Έχω αγοράσει μέχρι στιγμής 3 μοντέλα κινητών SONY & το πρώτο Xperia tablet που έβγαλε (550€ τούμπανο, κάπου το 2013)....Σας πληροφορώ ότι τα πούλησα και τα 3...μετά από περίπου 2,5 χρόνια κατοχής στο καθένα, πάνω από το 50% της αρχικής τους αξίας. Τώρα έχω ένα XIAOMI POCO F κάτι....ζήτημα είναι αν θα πουληθεί στο 25% της αξίας του.

Γενικά η Sony βγάζει πανέμορφα & αξιόπιστα κινητά...ΤΕΛΟΣ!

• Like 5
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NickTG είπε

Έχει κάποιο άλλο αντίστοιχο αυτή τη στιγμή τόσο? 

Ενδιαφέρομαι. 

Με αυτα τα Specs οχι δεν υπαρχει απολυτος τιποτα. για 21:9 ουτε καν πιστευω οτι υπαρχουν αλλες μαρκες.

Δημοσ.

Κάτοχος Xperia 1 III.

Μιλάμε για το υπέρτατο κινητό.

Και φυσικά με το καλό να έρθει το IV.

Αντί να τα σκάμε για iPhone, ας τα δώσουμε στην Sony.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, vorlon68 είπε

Βγάζει ακόμα κινητα?????

Όσο λιγότερες μάρκες, τόσο λιγότερη καινοτομία, οπότε σίγουρα δεν μας συμφέρει να σταματήσει να βγάζει και αυτή. 

3 ώρες πριν, roginsky12 είπε

φοβερο design και η ληψη φωτο πλεον ειναι σε επιπεδο sony rx-100.

Αμα ειχα το budget θα το προτιμουσα αυτο αντι για galaxy s22 , iphone13, huawei p50 pro

Αν είχες δοκιμάσει P50 pro σε κάμερα ίσως να αναθεωρούσες.. 😉

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ανώτερα κινητά βγάζει απο Motorola και Nokia, την συγκρίνω με αυτές τις 2 γιατί και οι 3 έχουν πολύ μικρό μερίδιο πωλήσεων.

Σε ποιότητα κατασκευής, καλύτερα και απο άλλες μάρκες που χρησιμοποιούν πλαστικό, βάζει πολυκαρβονικό και αλουμίνιο.

Αλλά όπως πάντα, τιμές overpriced.Δεν ξέρω αν θα με βόλευε το 21:9.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, TheoAlex50 είπε

Όσο λιγότερες μάρκες, τόσο λιγότερη καινοτομία, οπότε σίγουρα δεν μας συμφέρει να σταματήσει να βγάζει και αυτή. 

Αν είχες δοκιμάσει P50 pro σε κάμερα ίσως να αναθεωρούσες.. 😉

Δεν είναι λιγότερες οι μάρκες, απλά οι παλιοί (Sony, LG, HTC, Motorola) έφαγαν τη σκόνη των νέων. Η Sony δυστυχώς κατέστρεψε με περικοπές όλο το δίκτυο που είχε και βολοδέρνει στο <1% μερίδιο αγοράς. Φαίνεται να αλλάζει κάπως η κερδοφορία (https://tinyurl.com/yatygmua) αλλά και πάλι είναι πολύ δύσκολο να καταφέρει να μπει ξανά στις κορυφαίες προτιμήσεις των καταναλωτών.

Δημοσ.

Έχω την εντύπωση ότι θα υπάρξει μία μεγάλη πίτα ενδιαφερόμενων που θα αγοράσουν αυτή τη συσκευή ως
κύριο προτέρημά της το headphone jack 😏

• Moderators
Δημοσ.

Πάρα πολύ δυνατή συσκευή, τικάρει σχεδόν όλα τα κουτάκια μου, microSD, mini-jack και fingertip sensor στο πλάι. Αν το γύρναγαν και σε 16:9 ratio θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά, ακόμα και στο χιλιάρικο που θα κοστίζει.

Για την ώρα έριξα τα στάνταρτς μου και τσίμπησα ένα Realme GT 2 Neo στο 300άρι.

• Like 2
Δημοσ.
15 ώρες πριν, Giorgos17589 είπε

Ειναι απο την ονομασία των καμερων της... Και προφερεται σαν... Xperia 1 mark 3 πχ... Νταξει δν τ λες κ το πιο ελκυστικο αλλα μια συνδεση την εχει.. Ας μην εχουν βεβαια καμια σχεση οι καμερες της με το κινητο της σε αποδοση 

Αυτές οι ονομασίες δυστυχώς είναι για "ρομαντικούς" σαν και μας.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, zodiacskipper είπε

Έβαλε 3.5 Τζακ μπας και πουλήσει κανένα κομμάτι σε ρομαντικούς

Η διαφορά είναι οτι δεν την αφαίρεσε ποτέ.

55 λεπτά πριν, Malthador είπε

Πάρα πολύ δυνατή συσκευή, τικάρει σχεδόν όλα τα κουτάκια μου, microSD, mini-jack και fingertip sensor στο πλάι. Αν το γύρναγαν και σε 16:9 ratio θα το σκεφτόμουν πολύ σοβαρά, ακόμα και στο χιλιάρικο που θα κοστίζει.

Για την ώρα έριξα τα στάνταρτς μου και τσίμπησα ένα Realme GT 2 Neo στο 300άρι.

Τίκαρε ακόμη το αδιάβροχο 185 γραμμάρια, 4K 120hz, παράλληλα με όλα τα άλλα! Δεν υπάρχουν τα κινητά της Sony. Τις πρώτες 2 ώρες με την 21:9 νόμιζα οτι θα το γυρνούσα πίσω, αλλα τελικά είναι βολικό όσο δεν πάει στην καθημερινότητα. Μπαινοβγαινει και σε τσέπες πανεύκολα. 

• Like 8

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...