Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Διατηρώντας τον ξεχωριστό σχεδιασμό του προκατόχου του αλλά φέρνοντας σημαντικές αναβαθμίσεις

Τον διάδοχο του Xperia 1 III φαίνεται να ετοιμάζει η Sony, το οποίο θα είναι το Xperia 1 IV. Αρκετό καιρό τώρα υπάρχουν φήμες για το smartphone, αλλά αυτή τη φορά οι πληροφορίες προέρχονται από έμπιστη πηγή, μαζί με renders της συσκευής.

Συγκεκριμένα ο OnLeaks σε συνεργασία με το GizNext, αποκάλυψαν την επόμενη ναυαρχίδα της Sony, η οποία διατηρεί τον ξεχωριστό σχεδιασμό του προκατόχου του. Έχει το ίδιο τετραγωνισμένο σχεδιασμό και οθόνη 6,5 ιντσών. Επιπλέον, το Xperia 1 IV θα φέρει φυσικό αισθητήρα δακτυλικού αποτυπώματος και θύρα ακουστικών 3.5mm, κάτι που σπάνια συναντάει κανείς σε ναυαρχίδες.

SONY-XPERIA-1IV-5K2-1-1024x576.jpg

Στην πίσω πλευρά φαίνεται το τριπλό setup της κάμερας, με τη διαρροή να αναφέρει πως θα υπάρχει και ένας τηλεσκοπικός φακός. Οι διαστάσεις παραμένουν σχεδόν ίδιες με το προηγούμενο μοντέλο, με τις σημαντικότερες αλλαγές να γίνονται στο εσωτερικό της συσκευής. Σύμφωνα με τις διαθέσιμες πληροφορίες, θα χρησιμοποιείται το Snapdragon 8 Gen 1 chip, μνήμη RAM που θα φτάνει τα 16GB, 256 ή 512GB αποθηκευτικός χώρος, 5,000mAh μπαταρία και φόρτιση 45W, ενώ τρεις φακοί των 12MP θα αναλάβουν τη λήψη φωτογραφιών.

Τέλος, η κυκλοφορία του αναμένεται να γίνει τον Μάιο.

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θυμίζει το mi 10.Μακάρι να προσγειωθεί σε τιμή λίγο η Σόνυ μπας και δούμε κανένα κινητό της ποτέ από κοντά...

Επεξ/σία από skream
Δημοσ.

Να πω την αληθεια μου , εχω ενα Xperia 10 iii και ειμαι πολυ ευχαριστημενος οι λογοι ειναι , διαρκεια μπαταριας 2 μερες , χρωματα οθονης , μεγεθος σχετικα μικρο, δεν εχει αυτες τις τρυπες μεσα στην μεση τις οθονης, εκπληκτικη ποιοτητα κατασκευης και αισθηση οταν το κρατας ,  αδιαβροχο ip68 που για μενα ειναι πολυ σημαντικο διοτι καλοκαιρακι και να φοβαμαι στην θαλασσα μην βραχει απο καμια σταγονα σαν καποια αλλα κινητα ...δεν ειναι για μενα, και το βασικοτερο ειναι το 21:9 επιτελους βλεπω ταινιες στο Netflix χωρις να κοψιματα και μπαρες πανω κατω , και επισης πολυ βολικο το 21:9 Οταν χωριζεται η οθονη στην μεση για 2 εφαρμογες δουλευεται ποιο ευκολα.Και το μενου κατα ενα περιεργο λογο ειναι ελαφρυ χωρις ενα καρο προγραμματα που δεν θελω. Εχει και BT low latency και BT aptx για οσους εχουν ακουστικα και δεν θελουν Lag . Μια χαρα.... 
Ομως η αληθεια να λεγεται τιμες που ζηταει η Sony Ειναι υπερβολικες , πχ το συγκεκριμενο μεχρι 250-300 ευρο πιστευω ειναι οκ .

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, skream είπε

Θυμίζει το mi 10.Μακάρι να προσγειωθεί σε τιμή λίγο η Σόνυ μπας και δούμε κανένα κινητό της ποτέ από κοντά...

Εχει στον κοτσοβολο το xperia 1 iii.... Ωραιο σαν software.. Οθοναρα... Καλη καμερα.. Εντος μαγαζιου βεβαια μ φωτα.. Αλλα μα το θεο... Πιο χαλια σχεδιαστικα κινητο δν εχω ξαναπιασει... Λες κ επιανα τηλεκοντρολ.. Και στις φωτογραφιες ελεγα δν φαινεται κ άσχημο... Ακυρο τλκ... (υποκειμενικό προφανως) 

Επισης σε τι θυμίζει το mi10?.. Καμια σχεση... 

Επεξ/σία από Giorgos17589
  • Like 4
Δημοσ.

H Samsung πουλαει τσ καινουργια της κινητα 1200 -1300 ευρω και βαλε εκει δεν μιλαει κανενας και εχει λεει ξεπουλησει !! Eμ τα βλεπει αυτα η Sony και ερωταται εγω στο πηγαδι κατουρησα ?? Βαλε ενα χιλιαρακι + και εισαι τζετ :) 

• Like 3
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

Xperia 1 III

Xperia 1 IV

ήθελα να ήξερα ποιος τα βαφίζει....ειλικρινά δηλ.

Experia 1 ειναι η ονομασία της ναυαρχιδας της Sony. Κάτι σαν Samsung Galaxy s.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, koutsis είπε

Experia 1 ειναι η ονομασία της ναυαρχιδας της Sony. Κάτι σαν Samsung Galaxy s.

τα ξέρω τα Xperia από Sony Ericsson εποχή.

εγώ αναφέρομαι στο 1 και μετά το λατινικό III & IV

Επεξ/σία από dtk-386
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Sony άστο έχεις πιάσει πάτο με τις χ@ζομάρες που έχεις κάνει !!!!

Εδώ μου έβγαλες ένα υπερτιμημένο Xperia Pro-I στα 1.800€ με την δικαιολογία ότι τάχαμ απευθύνεται σε επαγγελματίες επειδή έχει OLED BT.2020 και HDMI input......

H κάμερα όμως τραγική γι αυτά τα λεφτά (ειδικά στην εγγραφή βίντεο) !!!!! 

Επεξ/σία από KnightRider
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, dtk-386 είπε

τα ξέρω τα Xperia από Sony Ericsson εποχή.

εγώ αναφέρομαι στο 1 και μετά το λατινικό III & IV

Ειναι απο την ονομασία των καμερων της... Και προφερεται σαν... Xperia 1 mark 3 πχ... Νταξει δν τ λες κ το πιο ελκυστικο αλλα μια συνδεση την εχει.. Ας μην εχουν βεβαια καμια σχεση οι καμερες της με το κινητο της σε αποδοση 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...