Προς το περιεχόμενο

Υπαρχει τροπος να μετατρεψω 2k Monitor σε 2k TV;

Alexandros Pappas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Νομιζω οτι ο τιτλος τα λεει λιγο πολυ ολα...εχω τωρα ενα monitor 1080p αλλα συντομα θα κανω update σε ενα 2k. Αυτη την στιγμη εχω εναν αποκωδικοποιητη 720p αλλα θελω να παω σε κατι καλυτερο. Το προβλημα ειναι οτι βρισκω αποκωδικοποιητές ή 720p ή 1080p ή 4k οπου στο τελευταιο η φθηνοτερη (αλλα οχι ποιοητικοτερη ισως) λυση ειναι στα 65 ευρω περιπου. Υπαρχει καποια αλλη λυση, προφανως πιο οικονομικη, ωστε να μπορω να βλεπω τηλεοραση σε 2k? Προτασεις για software λυσεις ουτε για αστειο, μιας και ο λογος εξαρχης που χρειαζομαι τηλεοραση μεσω αποκωδικοποιητη ειναι γιατι δεν εχω ιντερνετ (ελληνικες εστιες ftw) και θελω να βαζω τιποτα να χαζευω. 

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
59 λεπτά πριν, Alexandros Pappas είπε

Νομιζω οτι ο τιτλος τα λεει λιγο πολυ ολα...εχω τωρα ενα monitor 1080p αλλα συντομα θα κανω update σε ενα 2k. Αυτη την στιγμη εχω εναν αποκωδικοποιητη 720p αλλα θελω να παω σε κατι καλυτερο. Το προβλημα ειναι οτι βρισκω αποκωδικοποιητές ή 720p ή 1080p ή 4k οπου στο τελευταιο η φθηνοτερη (αλλα οχι ποιοητικοτερη ισως) λυση ειναι στα 65 ευρω περιπου. Υπαρχει καποια αλλη λυση, προφανως πιο οικονομικη, ωστε να μπορω να βλεπω τηλεοραση σε 2k? Προτασεις για software λυσεις ουτε για αστειο, μιας και ο λογος εξαρχης που χρειαζομαι τηλεοραση μεσω αποκωδικοποιητη ειναι γιατι δεν εχω ιντερνετ (ελληνικες εστιες ftw) και θελω να βαζω τιποτα να χαζευω. 

ΟΧΙ , υπάρχουν μόνο 1080 FHD αποκωδικοποιητές αλλιώς μετά πας σε 4Κ

Επεξ/σία από jgeorgiou

43 λεπτά πριν, jgeorgiou είπε

ΟΧΙ , υπάρχουν μόνο 1080 FHD αποκωδικοποιητές αλλιώς μετά πας σε 4Κ

Το 1080 σε οθονη 2κ υπαρχει περιπτωση να φαινεται "καλυτερο" απο το κλασσικο 1080 ή θα ειναι μια απο τα ιδια; Πιστευεις αξιζει να παω σε 4κ αποκωδικοποιητη;

13 λεπτά πριν, Alexandros Pappas είπε

Το 1080 σε οθονη 2κ υπαρχει περιπτωση να φαινεται "καλυτερο" απο το κλασσικο 1080 ή θα ειναι μια απο τα ιδια; Πιστευεις αξιζει να παω σε 4κ αποκωδικοποιητη;

οχι δεν θα φαίνεται καλύτερο , θα πάρεις αντίστοιχο αποκωδικοποιητή με την ανάλυση της οθόνης σου

4 ώρες πριν, Alexandros Pappas είπε

Και δορυφορικος και android και 4κ στις αγγελιες μου αν σ'ενδιαφερει ΕΔΩ

παιρνεις wifi απο κανα διπλανο ή βαζεις ενα δορυφορικο πιατο

Μα η Digea εκπέμπει σε HD 720P και κάποια κανάλια σε 1080p αν δεν κάνω λάθος.

Πώς περιμένεις να δες καλύτερη ποιότητα εικόνας σε 2Κ?.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...