golden33 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, DrLo είπε ΧΑ ΧΑ Κάθε γειτονιά έχει τον κάφρο και τον νταή της. Φουλ είναι η Ελλάδα από τέτοια γίδια. Έχει κάνει ένας καφρος μια παράνομη κατάλληλη οδοστρώματος για να εξυπηρετεί ένα παράνομο πάρκινγκ επειδή , φυσικά, και κάθονται οι γείτονες του και τον ανέχονται. Ανθρωπάκια για λυπηση. Κόλλησες εσύ με τη μηχανή, εδώ λέμε δεν μπορούσε να μπει ΠΕΖΟΣ o άνθρωπος σπίτι του, εσύ εκεί γιατί να βάζει τη μηχανή του μέσα στο σπίτι του. Πως τόλμησε να προστατεύει τη μηχανή του. Παραλογισμός. Σου λέει το παιδί θέλει να βάζει καροτσάκι μωρού και ΑΜΕΑ μέσα, αλλά όχι είναι ούγκανος άμα βάλει κολονάκια. Δεν είναι αυτοί που παρκάρουν χωρίς πεζοδρόμιο σε πόρτα σπιτιού ούγκανοι, είμαστε οι υπόλοιποι. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από golden33 1
NikolaQ Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, mezger είπε Στη γειτονιά μου υπάρχει αυτή ή είσοδος Η εικόνα από το steet view είναι του 2014, έκτοτε εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια έχουν φυτρώσει 2 πορτοκαλί πλαστικά κολωνάκια, 30-40 εκατοστα εξω απο το πεζοδρόμιο, και problem solved. Αν μια νύχτα φυτρώσουν δυο τέτοια και έξω απο το σπίτι σου ΟΡ, δε νομιζω να σου πει κανεις και τιποτα. Επίσης ανέφερες και τον πατέρα σου που είναι ΑΜΕΑ, με λίγες μανούβρες σχετικες με κύριες κατοικιες, ιδιοκτησιακο καθεστως οχηματων κλπ μπορει και να καταφερνες να δεσμευσεις επισημα και νομιμα θεση σταθμευσης ΑΜΕΑ, με δυο πινακιδες να την οριοθετουν, διαγραμμιση κλπ κλπ Τέλειο.. έτσι όπως τα λες ... αρχικά ο πατέρας μου μένει σε άλλη πόλη απλά το καλοκαίρι τον φιλόξενο..δεύτερον το σπίτι το ενοικιαζω δεν είναι δικό μου.δεν νομίζω να κάνω κάτι χωρίς την άδεια του Δήμου διότι εδώ είναι πολύ κακοί η γείτονες..μέχρι και στα ξένα μηχανάκια βάζουν χέρι αλλού τα βάζεις αλλού και αλλιώς τα βρίσκεις.
Ntinaras Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 50 λεπτά πριν, golden33 είπε Κόλλησες εσύ με τη μηχανή, εδώ λέμε δεν μπορούσε να μπει ΠΕΖΟΣ o άνθρωπος σπίτι του, εσύ εκεί γιατί να βάζει τη μηχανή του μέσα στο σπίτι του. Πως τόλμησε να προστατεύει τη μηχανή του. Παραλογισμός. Σου λέει το παιδί θέλει να βάζει καροτσάκι μωρού και ΑΜΕΑ μέσα, αλλά όχι είναι ούγκανος άμα βάλει κολονάκια. Δεν είναι αυτοί που παρκάρουν χωρίς πεζοδρόμιο σε πόρτα σπιτιού ούγκανοι, είμαστε οι υπόλοιποι. Οι ιδιοι που παρκαρουν πανω στο πεζοδρομιο και δημιουργουν προβλημα, ειναι οι ιδιοι που εχουν αγορασει 5 αυτοκινητα ο καθενας και πανε παντου με το αυτοκινητο. 5 αυτοκινητα ξεραν να παρουν, ενα γκαραζ οχι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις