Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DrLo είπε

Καρακαφρίλα και ξύλο ... γιατί πρέπει ο φιλος σου να έχει δικαίωμα να βάζει τη μηχανή του μέσα στο σπίτι του;

Με την ίδια λογική να βάζει ο άλλος και το αμάξι στο σπίτι του. Αφησε του 3 μέτρα ελευθερα. Αυτό ξέρεις στα "ελληνικά" λέγεται "έχω γκαράζ" 

Να τη παρκάρει σε γκαράζ ή στο δρομο.

Μάλλον δεν κατάλαβες.για αρχή δεν είναι φίλος μου είπα ένας γείτονας κατά δεύτερον να στο πω άλλη μια ..είναι η πορτα του σπιτιού του έξω στον δρόμο σχεδόν χωρίς πεζοδρόμιο. Αν παρκάρεις εκεί δεν μπορεί να μπει σπίτι του ..έβγαλε άδεια για να μπορεί να μπαίνει σπίτι του μην του κλείνουν την πόρτα διότι μεταξύ πόρτας και παρκαρισμένο αυτοκινήτου 10 15 πόντοι κενό..τώρα φυσικά και μπορεί ο άνθρωπος να βάζει ποδήλατο μέσα η την μηχανή του δεν νομίζει να ενοχλεί κάπου αυτό.. 

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
Μόλις τώρα, NikolaQ είπε

Μάλλον δεν κατάλαβες.για αρχή δεν είναι φίλος μου είπα ένας γείτονας κατά δεύτερον να στο πω άλλη μια ..είναι η πορτα του σπιτιού του έξω στον δρόμο σχεδόν χωρίς πεζοδρόμιο. Αν παρκάρεις εκεί δεν μπορεί να μπει σπίτι του ..έβγαλε άδεια για να μπορεί να μπαίνει σπίτι του μην του κλείνουν την πόρτα διότι μεταξύ πόρτας και παρκαρισμένο αυτοκινήτου 10 15 πόντοι κενό..τώρα φυσικά και μπορεί ο άνθρωπος να βάζει ποδήλατο μέσα η την μηχανή του δεν νομίζει να ενοχλεί κάπου αυτό.. 

έστω γειτονας.

Κατα τα άλλα ότι σου είπα παραπάνω.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, DrLo είπε

έστω γειτονας.

Μπορεί να το έχουμε διαφορετικά φανταστεί αλλά σκέψου αντί για μηχανή να είναι καρέκλα ΑΜΕΑ ή καροτσάκι μωρού.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, DrLo είπε

έστω γειτονας.

Οκ αλλά ο νόμος είναι για όλους Έλληνες αλλοδαπούς...δεν παρκάρουμε σε κυρια είσοδο έξοδο  σπιτιου χωρίς πεζοδρόμιο. Οπότε από την στιγμή που βρισκόμαστε σε μια χώρα που είναι ως έχουν τα πράγματα έχει το δικαίωμα ο κάθε πολίτης και ο κάθε δήμος να πάρουν τα μέτρα τους στου πραγματικούς καφρίλες της καθημερινότητας μας..πιστεύω δεν αξίζει να το συζητάμε άλλο είναι εκτός θέματος. Καλοπροερετα πάντα 

1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε

Μπορεί να το έχουμε διαφορετικά φανταστεί αλλά σκέψου αντί για μηχανή να είναι καρέκλα ΑΜΕΑ ή καροτσάκι μωρού.

Με προλάβατε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Ναι αλλά μιλάμε για μηχανή.

Δε ξέρω εκεί στην Αγγλία αν ξέρετε τι είναι μια μηχανή λογω βροχής. Είναι άλλο πράγμα από μια καρέκλα ΑΜΕΑ και ένα καροτσάκι μωρου.

είναι κάπως έτσι γενικά. Κάθεσε πάνω, γυρίζεις το χερούλι και κάνει βρουμ βρουμ και είναι κάτι σαν "μισο αυτοκίνητο"

Τη μηχανή τη βάζουμε σε γκαράζ τη καρέκλα και το καρωτσάκι στο σπίτι. Δε ξέρω πως το "έχετε" εσείς εκεί.

αμα είναι να λεμε ασχετοσύνες και να προτείνουμε διαφορετικα υποθετικά και άσχετα πράγματα στη θέση της μηχανής, να προτείνω και εγώ ...

1. ενα ελικοπτερο

2. μια τούρτα παγωτό

3. ένα υποβρύχιο

4. ενα τυραννόσαυρο Rex

5. 44 τόμους εγκυκλοπέδια Υδρία

6. το ΚΚΕ-ΜΛ

7. το ΜΛ-ΚΚΕ

8. το Μ-ΚΚΕ-Λ

9. τον πίκατσου

10. έναν ροζ μονοκερο

...

Επεξ/σία από DrLo
  • Confused 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, DrLo είπε

4. ενα τυραννόσαυρο Rex

Χαχα, προς στιγμήν πήγα να την πατήσω. Έχουν εξαφανιστεί εδώ και 66 εκατ. χρόνια οι δεινόσαυροι

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Nabuko είπε

Χαχα, προς στιγμήν πήγα να την πατήσω. Έχουν εξαφανιστεί εδώ και 66 εκατ. χρόνια οι δεινόσαυροι

Ναι έχεις δίκιο. Το ίδιο και οι ΡΟΖ μονοκεροι, μονο μπλε έχουν ξεμείνει.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, DrLo είπε

Δε ξέρω εκεί στην Αγγλία αν ξέρετε τι είναι μια μηχανή λογω βροχής. Είναι άλλο πράγμα από μια καρέκλα ΑΜΕΑ και ένα καροτσάκι μωρου.

είναι κάπως έτσι γενικά. Κάθεσε πάνω, γυρίζεις το χερούλι και κάνει βρουμ βρουμ και είναι κάτι σαν "μισο αυτοκίνητο"

Τη μηχανή τη βάζουμε σε γκαράζ τη καρέκλα και το καρωτσάκι στο σπίτι. Δε ξέρω πως το "έχετε" εσείς εκεί.

αμα είναι να λεμε ασχετοσύνες και να προτείνουμε διαφορετικα υποθετικά και άσχετα πράγματα στη θέση της μηχανής, να προτείνω και εγώ ...

1. ενα ελικοπτερο

2. μια τούρτα παγωτό

3. ένα υποβρύχιο

4. ενα τυραννόσαυρο Rex

6. το ΚΚΕ-ΜΛ

7. το ΜΛ-ΚΚΕ

8. το Μ-ΚΚΕ-Λ

9. τον πίκατσου

10. έναν ροζ μονοκερο

...

Πολυ πνεύμα χωρίς ουσία .Ελπίζω να μπορείς και καλύτερα.

• Like 2
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Πολυ πνεύμα χωρίς ουσία .Ελπίζω να μπορείς και καλύτερα.

Μην τον προκαλείς άλλο σε παρακαλώ. Χααχαχα.. Ο τύπος είναι αλλού 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε

Εντάξει, πως κάνετε έτσι;Πρώτα βγάζεις έξω το καροτσάκι κλειστό για να περάσει και μετά το μωρό.Αν δεν χωράς μαζί με το μωρό, το πετάς και αυτό και προσγειώνεται στο καρότσι.Καλό όμως, είναι να έχεις βάλει τα φρένα στο καροτσάκι.

Εναλλακτικά αν είστε 2 άτομα, το πιάνει ο άλλος το μωρό απ'εξω. 😅

Δημοσ.
1 ώρα πριν, DrLo είπε

1. ενα ελικοπτερο

2. μια τούρτα παγωτό

3. ένα υποβρύχιο

4. ενα τυραννόσαυρο Rex

6. το ΚΚΕ-ΜΛ

7. το ΜΛ-ΚΚΕ

8. το Μ-ΚΚΕ-Λ

9. τον πίκατσου

10. έναν ροζ μονοκερο

...

χαπια

Δημοσ.

Στη γειτονιά μου υπάρχει αυτή ή είσοδος

image.png.c9b12905ec619e5245fdf5206f9bb8d2.png

Η εικόνα από το steet view είναι του 2014, έκτοτε εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια έχουν φυτρώσει 2 πορτοκαλί πλαστικά κολωνάκια, 30-40 εκατοστα εξω απο το πεζοδρόμιο, και problem solved. Αν μια νύχτα φυτρώσουν δυο τέτοια και έξω απο το σπίτι σου ΟΡ, δε νομιζω να σου πει κανεις και τιποτα.

Επίσης ανέφερες και τον πατέρα σου που είναι ΑΜΕΑ, με λίγες μανούβρες σχετικες με κύριες κατοικιες, ιδιοκτησιακο καθεστως οχηματων κλπ μπορει και να καταφερνες να δεσμευσεις επισημα και νομιμα θεση σταθμευσης ΑΜΕΑ, με δυο πινακιδες να την οριοθετουν, διαγραμμιση κλπ κλπ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, mezger είπε

Στη γειτονιά μου υπάρχει αυτή ή είσοδος

image.png.c9b12905ec619e5245fdf5206f9bb8d2.png

Η εικόνα από το steet view είναι του 2014, έκτοτε εδώ και τουλάχιστον 5 χρόνια έχουν φυτρώσει 2 πορτοκαλί πλαστικά κολωνάκια, 30-40 εκατοστα εξω απο το πεζοδρόμιο, και problem solved. Αν μια νύχτα φυτρώσουν δυο τέτοια και έξω απο το σπίτι σου ΟΡ, δε νομιζω να σου πει κανεις και τιποτα.

Επίσης ανέφερες και τον πατέρα σου που είναι ΑΜΕΑ, με λίγες μανούβρες σχετικες με κύριες κατοικιες, ιδιοκτησιακο καθεστως οχηματων κλπ μπορει και να καταφερνες να δεσμευσεις επισημα και νομιμα θεση σταθμευσης ΑΜΕΑ, με δυο πινακιδες να την οριοθετουν, διαγραμμιση κλπ κλπ

ΧΑ ΧΑ

Κάθε γειτονιά έχει τον κάφρο και τον νταή της. Φουλ είναι η Ελλάδα από τέτοια γίδια.

Έχει κάνει ένας καφρος μια παράνομη κατάλληλη οδοστρώματος για να εξυπηρετεί ένα παράνομο πάρκινγκ επειδή , φυσικά, και κάθονται οι γείτονες του και τον ανέχονται.

Ανθρωπάκια για λυπηση.

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 ώρες πριν, NikolaQ είπε

Γειά σας φίλοι μου. Λοιπόν μέσω στο ισόγειο όπου η πόρτα εισόδου εξόδου έχει μήκος 1 μετρο και απ'έξω έχει 50 πόντους πεζοδρόμιο. Ποιο είναι το πρόβλημα λοιπόν.  Αριστερά της πόρτας και δεξιά της πόρτας πάνω στο πεζοδρόμιο έχει φυτεμένα δένδρα οπότε από το πεζοδρόμιο δεν μπορείς να μπεις η να βγεις από το σπίτι ούτε με ψώνια ούτε με το καρότσι τον παιδιών ούτε με αμεα (τον πατέρα μου που φιλοξενώ 6 μήνες τον χρόνο σπίτι μου ) . Από μπροστά τώρα στην είσοδο έξοδο της πόρτα έχει παρκαρισμένα αυτοκίνητα μηχανάκια οπότε μόνο σαν πεζός μπορείς να περάσεις άμα βρεις κάποιο κενό . Με καρότσι η ψώνια πρέπει να τα σηκώσεις πάνω από τα αυτοκίνητα και να περάσεις σύριζα από δίπλα τους αν έχουν αφήσει κανένα μικρό κενό...υπάρχει περίπτωση να πάρω από κάπου Δήμο η αστυνομία άδεια να βάλουμε καμια γραμμούλα η κανένα πλαστικό κώνο ώστε να αφήνουν λίγο χώρο έστω να περνάει ένα καρότσι. 

Το πρόβλημά σου είναι το μισό μέτρο πεζοδρόμιο. Απευθύνσου στο Δήμο. Ισως τα επόμενα 5 χρόνια να λυθεί το πρόβλημά σου.Ο ΑΜΕΑ αν είναι από κινητικά προβλήματα έχει δικαίωμα θέσης στάθμευσης έξω από το σπίτι που διαμένει μόνιμα.Η φιλοξενία δεν συμπεριλαμβάνεται. Ρώτα και γι αυτό τον Δήμο της περιοχής σου.

Επεξ/σία από chipakos
Δημοσ.
9 ώρες πριν, DrLo είπε

1. ενα ελικοπτερο

2. μια τούρτα παγωτό

3. ένα υποβρύχιο

4. ενα τυραννόσαυρο Rex

6. το ΚΚΕ-ΜΛ

7. το ΜΛ-ΚΚΕ

8. το Μ-ΚΚΕ-Λ

9. τον πίκατσου

10. έναν ροζ μονοκερο

...

α, καλα..ληγμενα

τσιου τσιου

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...