Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας φίλοι μου. Λοιπόν μέσω στο ισόγειο όπου η πόρτα εισόδου εξόδου έχει μήκος 1 μετρο και απ'έξω έχει 50 πόντους πεζοδρόμιο. Ποιο είναι το πρόβλημα λοιπόν.  Αριστερά της πόρτας και δεξιά της πόρτας πάνω στο πεζοδρόμιο έχει φυτεμένα δένδρα οπότε από το πεζοδρόμιο δεν μπορείς να μπεις η να βγεις από το σπίτι ούτε με ψώνια ούτε με το καρότσι τον παιδιών ούτε με αμεα (τον πατέρα μου που φιλοξενώ 6 μήνες τον χρόνο σπίτι μου ) . Από μπροστά τώρα στην είσοδο έξοδο της πόρτα έχει παρκαρισμένα αυτοκίνητα μηχανάκια οπότε μόνο σαν πεζός μπορείς να περάσεις άμα βρεις κάποιο κενό . Με καρότσι η ψώνια πρέπει να τα σηκώσεις πάνω από τα αυτοκίνητα και να περάσεις σύριζα από δίπλα τους αν έχουν αφήσει κανένα μικρό κενό...υπάρχει περίπτωση να πάρω από κάπου Δήμο η αστυνομία άδεια να βάλουμε καμια γραμμούλα η κανένα πλαστικό κώνο ώστε να αφήνουν λίγο χώρο έστω να περνάει ένα καρότσι. 

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αυτή η μάστιγα με τους δήμους στα 50 εκατοστά πεζοδρομίου να φυτεύουν δέντρα με ξεπερνάει. Πρέπει να περπατάς στο δρομο , καμμία πρόβλεψη εντελώς.

• Like 12
  • Thanks 4
Δημοσ.

κανε αιτηση στον δημο. μονο με αυτοψις γιατι κανεις δεν μπορει να φανταστει το πως ειναι η εισοδος σου και το τι ειναι νομιμο η οχι.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, xsterg είπε

κανε αιτηση στον δημο. μονο με αυτοψις γιατι κανεις δεν μπορει να φανταστει το πως ειναι η εισοδος σου και το τι ειναι νομιμο η οχι.

Αυτοψις?γνωρίζουμε μήπως σε ποιο τμήμα του Δήμου πρέπει να απευθυνθώ?

Δημοσ.
5 ώρες πριν, NikolaQ είπε

Γειά σας φίλοι μου. Λοιπόν μέσω στο ισόγειο όπου η πόρτα εισόδου εξόδου έχει μήκος 1 μετρο και απ'έξω έχει 50 πόντους πεζοδρόμιο. Ποιο είναι το πρόβλημα λοιπόν.  Αριστερά της πόρτας και δεξιά της πόρτας πάνω στο πεζοδρόμιο έχει φυτεμένα δένδρα οπότε από το πεζοδρόμιο δεν μπορείς να μπεις η να βγεις από το σπίτι ούτε με ψώνια ούτε με το καρότσι τον παιδιών ούτε με αμεα (τον πατέρα μου που φιλοξενώ 6 μήνες τον χρόνο σπίτι μου ) . Από μπροστά τώρα στην είσοδο έξοδο της πόρτα έχει παρκαρισμένα αυτοκίνητα μηχανάκια οπότε μόνο σαν πεζός μπορείς να περάσεις άμα βρεις κάποιο κενό . Με καρότσι η ψώνια πρέπει να τα σηκώσεις πάνω από τα αυτοκίνητα και να περάσεις σύριζα από δίπλα τους αν έχουν αφήσει κανένα μικρό κενό...υπάρχει περίπτωση να πάρω από κάπου Δήμο η αστυνομία άδεια να βάλουμε καμια γραμμούλα η κανένα πλαστικό κώνο ώστε να αφήνουν λίγο χώρο έστω να περνάει ένα καρότσι. 

η πορτα ανοιγει προς τα εξω και βρισκει σε παρκαρισμενα οχηματα?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

η πορτα ανοιγει προς τα εξω και βρισκει σε παρκαρισμενα οχηματα?

Προς τα μέσα ανοίγει 

Ποδήλατο, καρότσι ,σκουπίδια, ψώνια όλα τα περνάμε στον αέρα πάνω από τα αυτοκίνητα-μηχανάκια αν  χωράει να περάσουμε και μεις πλαγιαζωντας το σώμα μας ..απλά μου ήρθε η ιδέα να ρωτήσω γιατί παλιά ένας γείτονας μου σε άλλη πόλη σε ισόγειο είχε βγάλει άδεια από Δήμο η αστυνομία δεν ξέρω από που και είχε την ίδια πορτα με αυτήν που εχω εγώ τώρα και είχε μπροστά κίτρινη γραμμή και 2 κώνους. Για να μπαίνει βγαίνει η μηχανή-ποδήλατο του .

Επεξ/σία από NikolaQ
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, NikolaQ είπε

Προς τα μέσα ανοίγει 

Ποδήλατο, καρότσι ,σκουπίδια, ψώνια όλα τα περνάμε στον αέρα πάνω από τα αυτοκίνητα-μηχανάκια αν  χωράει να περάσουμε και μεις πλαγιαζωντας το σώμα μας ..απλά μου ήρθε η ιδέα να ρωτήσω γιατί παλιά ένας γείτονας μου σε άλλη πόλη σε ισόγειο είχε βγάλει άδεια από Δήμο η αστυνομία δεν ξέρω από που και είχε την ίδια πορτα με αυτήν που εχω εγώ τώρα και είχε μπροστά κίτρινη γραμμή και 2 κώνους. Για να μπαίνει βγαίνει η μηχανή-ποδήλατο του .

Α οκ, τωρα το πιασα, αναγκαστικα μιλας με τον δημο.

Δημοσ.

μην ασχολέισαι με νόμιμους τρόπους. ή κοβεις το δεντρο νυχτα ή παίρνεις με 200 ευρω ενα χαλασμένο μηχανάκι και καβατζάρεις τη θεση. ο γειτονας μου έχτισε στο δρομο έναν κωνο με μπετο και ειναι εκει 5 χρόνια. εχει μάλιστα σίδερο που τον συνδέει με άλλο μεταλλικό στύλο που έβαλε στο πεζοδρομιο για να μην παρκάρουν εξω απο το σπίτι του. 

• Like 2
  • Thanks 1
  • Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, NikolaQ είπε

η κανένα πλαστικό κώνο

Μπροστα απο το μαγαζι που συνεργαζομαι υπαρχει πεζοδρομιο το οποιο καποιος καθυστερημενος θεωρεισαι καλο,μετα απο κατι εργα που εγιναν,να το αφησει κατηφορικο,σαν ραμπιτσα.Αποτελεσμα;Οι υπολοιποι καθυστερημενοι ερχονται και ανεβαζουν τα αυτοκινητα πανω σε ολο το πεζοδρομιο,κλεινοντας την προσοψη του μαγαζιου και φυσικα το πεζοδρομιο.

Αφου ειχαμε γυρω στους 10 καυγαδες καθε μερα με τους καθυστερημενους που "το αφηνουν για 2 λεπτα" και αφου η δημοτικη αστυνομια μας εχει γραμμενους στα @@ της αγορασαμε 2 ψηλα κολωνακια και τα βιδωσαμε ακρη ακρη στο πεζοδρομιο με αποσταση 3 μετρων το ενα απο το αλλο,περιπου οπως βιδωνουν σε μερικες γωνιες που περνανε τα αστικα,για να μην παρκαρουν .

Τα κολωνακια δεν εμποδιζουν φυσικα τους πεζους γιατι ειναι ακρη ακρη και πλεον δεν ανεβαινει κανεις πανω στο πεζοδρομιο,οποτε win win και για εμας και για τους πεζους.

Μονο ετσι θα κανετε δουλεια εφοσον  με νομιμους τροπους δεν σας βοηθαει κανεις.
Ειμαστε ζουγκλα και απολιτιστοι.

Εγω αν ειχα τετοιο θεμα θα ξυλωνα και 2 δεντρα.
Καλο το πρασινο,αλλα οχι να μη μπορουμε να μπουμε και σπιτι μας.

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, basilis_k6 είπε

μην ασχολέισαι με νόμιμους τρόπους. ή κοβεις το δεντρο νυχτα ή παίρνεις με 200 ευρω ενα χαλασμένο μηχανάκι και καβατζάρεις τη θεση. ο γειτονας μου έχτισε στο δρομο έναν κωνο με μπετο και ειναι εκει 5 χρόνια. εχει μάλιστα σίδερο που τον συνδέει με άλλο μεταλλικό στύλο που έβαλε στο πεζοδρομιο για να μην παρκάρουν εξω απο το σπίτι του. 

Έχω 2 μηχανάκια ένα εγώ ένα ή γυναίκα μου τα οποία βρήκα την ευκαιρία πρωη που είχε ανοιχτή θέση έξω από την πόρτα μου και τα πάρκαρα όμορφα ευθεία προσ το πεζοδρόμιο δλδ ένα δίπλα στο άλλο κοιτώντας την εξώπορτα. Έφυγα για χωριό που λέτε 10 μέρες και της 10 μέρες πάρκαρανε μπροστα από τα μηχανάκια με αποτέλεσμα και τα μηχανάκια να μην μπορεί να τα αναψη ο φίλος μου που του είχα δώσει τα κλειδιά για μην πέσει η μπαταρία και λόγο κρύου.. κάθε μέρα και διαφορετικό αυτοκίνητο μου λεγε ...χαχαχαχα. παιδιά Πέρυσι ειμουν Αλβανία και μπροστά στα μάτια μου σας λέω δεν άνοιγαν τον δρόμο για να περάσει ασθενοφόρο.. ο άλλως ερχόταν από την καφετέρια δίπλα μπουσουλωντας .μια άλλη ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου και έφτιαχνε την φόρμα της μετά μπήκε στο αμάξι. Το ασθενοφόρο ούρλιαζε. Τα έχει γαμησει όλα ο κόσμος..αυτά βλέπουν τα παιδιά μας και μετά λέμε σε τι κοινωνία ζούμε. 

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, NikolaQ είπε

Προς τα μέσα ανοίγει 

Εννοείς είχε γκαράζ;

Γιατί το να απαιτεί να μη παρκάρουν οι άνθρωποι στο δρόμο για να βάζει τη μηχανή στο σπίτι του μέσα είναι καφριλα (και 10χ ο καφρος ο δήμος αν του το επέτρεψε) 

Δημοσ.

Εμείς έχουμε δέντρο στον δήμο Αθηναίων που μερικές ρίζες έχουν εισέλθει στην αποχέτευση και έχουν μπει σχεδόν 2 μέτρα και παραπανω εντός του κτιρίου κάτω από το δάπεδο. Επειδή δεν διαφαίνεται λύση από τον δημο, μάλλον θα πάρω και εγώ τον νόμο στα χέρια, φυσικά όχι κόψιμο δέντρου είναι αρκετά επικίνδυνο, αλλά κάτι με φυτοφάρμακα για να μην φυτρώνει άλλο. Οι λύσεις του να πάρεις στον νόμο στα χέρια πρέπει να αποφεύγονται, αλλά δεν είναι εφικτό να τηρούνται πάντα τα νομιμα.

23 λεπτά πριν, NikolaQ είπε

Έχω 2 μηχανάκια ένα εγώ ένα ή γυναίκα μου τα οποία βρήκα την ευκαιρία πρωη που είχε ανοιχτή θέση έξω από την πόρτα μου και τα πάρκαρα όμορφα ευθεία προσ το πεζοδρόμιο δλδ ένα δίπλα στο άλλο κοιτώντας την εξώπορτα. Έφυγα για χωριό που λέτε 10 μέρες και της 10 μέρες πάρκαρανε μπροστα από τα μηχανάκια με αποτέλεσμα και τα μηχανάκια να μην μπορεί να τα αναψη ο φίλος μου που του είχα δώσει τα κλειδιά για μην πέσει η μπαταρία και λόγο κρύου.. κάθε μέρα και διαφορετικό αυτοκίνητο μου λεγε ...χαχαχαχα. παιδιά Πέρυσι ειμουν Αλβανία και μπροστά στα μάτια μου σας λέω δεν άνοιγαν τον δρόμο για να περάσει ασθενοφόρο.. ο άλλως ερχόταν από την καφετέρια δίπλα μπουσουλωντας .μια άλλη ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου και έφτιαχνε την φόρμα της μετά μπήκε στο αμάξι. Το ασθενοφόρο ούρλιαζε. Τα έχει γαμησει όλα ο κόσμος..αυτά βλέπουν τα παιδιά μας και μετά λέμε σε τι κοινωνία ζούμε. 

Η Αλβανία είναι αντιπροσωπευτικο παράδειγμα προς εμάς. Αν κοιτάξεις βέβαια σε άλλες δυτικότερες χώρες, τους κόβουν τον κόλο άμα το κάνουν αυτό και λένε και ευχαριστώ. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, NikolaQ είπε

Ένα τηλεφώνημα στον Δήμο σου θα κάνεις και θα πεις ακριβώς τα ίδια.

Δεν θα σου γκρινιαξουν, απλά θα καταγράψει την περίπτωση και το σημείο και κάποια στιγμή θα γίνει έλεγχος. Αν σε 15 (εργάσιμες) ημέρες δεν σου έχουν βρει λύση, θα το στείλεις εγγράφως στο μέιλ του Δήμου σου.

Αν και πάλι δεν βγει άκρη μετά από 15 (εργάσιμες) ημέρες, θα το στείλεις στον Παπαδάκη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, DrLo είπε

Εννοείς είχε γκαράζ;

Γιατί το να απαιτεί να μη παρκάρουν οι άνθρωποι στο δρόμο για να βάζει τη μηχανή στο σπίτι του μέσα είναι καφριλα (και 10χ ο καφρος ο δήμος αν του το επέτρεψε) 

Όχι γκαράζ.κυρια είσοδος σπιτιου .δεν νομίζω να είναι καφρίλα από την στιγμή που άμα παρκάρει αμάξι μπροστά πρέπει να πηδηξη τα κάγκελα για να μπει μέσα διότι αυτός είχε δεν είχε 20 με 30 πόντους πεζοδρόμιο. Οπότε με ένα Σμπάρο 2 τριγωνια... πείσεις παιδιά όταν μιλάμε για γειτονιά μιλάμε ουσιαστικά γιατο μέρος όπου μεγαλώνουμε εμείς και τα παιδιά μας ..δεν γίνεται ο καθένας να κοιτάει τον κολο του ..όλοι βιαζόμαστε και όλοι έχουμε πρόβλημα δεν υπάρχει άνθρωπος χωρίς προβλήματα πλούσιος η φτωχός.. 

Επεξ/σία από NikolaQ
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, NikolaQ είπε

Όχι γκαράζ.κυρια είσοδος σπιτιου .δεν νομίζω να είναι καφρίλα από την στιγμή που άμα παρκάρει αμάξι μπροστά πρέπει να πηδηξη τα κάγκελα για να μπει μέσα διότι αυτός είχε δεν είχε 20 με 30 πόντους πεζοδρόμιο. Οπότε με ένα Σμπάρο 2 τριγωνια 

Καρακαφρίλα και ξύλο ... γιατί πρέπει ο φιλος σου να έχει δικαίωμα να βάζει τη μηχανή του μέσα στο σπίτι του;

Με την ίδια λογική να βάζει ο άλλος και το αμάξι στο σπίτι του. Αφησε του 3 μέτρα ελευθερα. Αυτό ξέρεις στα "ελληνικά" λέγεται "έχω γκαράζ" 

Να τη παρκάρει σε γκαράζ ή στο δρομο.

Επεξ/σία από DrLo
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...