Gulik Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Έλαβα πριν λίγο ένα email με νέες προσφορές από το Mastiha Shop ενόψει Σαρακοστής. https://www.mastihashop.com/prosfores/ Βλέπω χαλβάδες, κουλουράκια, μαρμελάδες, χυλοπίτες, τραχανά, καφέδες, σαμπουάν, αρωματικά έλαια, μέχρι και οδοντόκρεμες, σε προσφορά 1+1 αλλά και σε -50%. Οι συγκεκριμένες προσφορές αναγράφεται πως ισχύουν μέχρι εξάντλησης αποθεμάτων. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από Gulik 1
Gulik Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Αν συγκρίνουμε κάθε προσφορά με εκείνες τις απίστευτες προσφορές που είχε κάνει το συγκεκριμένο κατάστημα, πέρυσι τον Απρίλιο, ζήτω που καήκαμε... Σκέψου ένα κατάστημα να έκανε ΣΥΝΕΧΕΙΑ τέτοιες προσφορές (1+2) κλπ, θα είχε ήδη κλείσει, ειδικά με το πώς έχει η αγορά στην παρούσα φάση τόσο εγχώρια, όσο και παγκόσμια, πλέον. 3 1
chocorello Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Ισχύει αλλά καλό είναι να υπάρχει ένα context για το μέγεθος της προσφοράς. Σίγουρα όλα έχουν ακριβύνει δε διαφωνώ. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από chocorello
Gulik Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Καλά κάνεις και το παραθέτεις, αλλά θα φέρω ένα αντι-παράδειγμα: Φτηνότερο τραχανά (αυτού του είδους) ή φτηνότερες χυλοπίτες από αυτά της συγκεκριμένης προσφοράς δύσκολα θα βρεις, αυτή τη στιγμή που μιλάμε, σε ράφι οποιουδήποτε super market στην Ελλάδα. 2
someone- Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, chocorello είπε Τώρα: Πέρσι (1+2): πωπω διαφορά, αλλα οπως είπε και ο φίλος πιο πάνω δε πρέπει να συγκρίνουμε την καθε προσφορά που βγάζουν με την τοτε, δε βγαζω τον εαυτό μου εξω το εκανα και εγώ. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από someone- 1
pipis_vidas Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Εγώ τώρα αναρωτιέμαι γιατί δεν έχει επιλογή παραλαβής απο τα φυσικά καταστήματα τους. 1
lysopaine Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, chocorello είπε Τώρα: Πέρσι (1+2): συγγνώμη αλλά έχεις ιδέα τι αλλαγές στις τιμές γίνονται τον τελευταίο καιρό? Μέσα σε 3 μέρες σε πληροφορώ το δοχείο το ηλιέλαιο έχει ανέβει 4 ευρώ (σε χονδρική) και είναι σίγουρο οτι κάθε μέρα θα ανεβαίνει. Επιπλέον βλέπουμε και την αύξηση στην ενέργεια. Οπότε λογικό δεν είναι και οι εταιρίες για να επιβιώσουν να αυξήσουν τις τιμές ? Για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω καμία σχέση με την εν λόγο εταιρία, μάλιστα πρώτη φορά την βλέπω και σκέφτομαι να δοκιμάσω ορισμένα προϊόντα, αλλά επειδή έχω γνώσεις με το τι γίνετε στην αγορά λόγω της οικογενειακής επιχείρησης είπα να το αναφέρω 2
Doubt Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Μη συγκρίνουμε με πέρσι, ήταν εντελώς ανώμαλη κατάσταση με κλειστά καταστήματα για μήνες και συνεπώς απούλητο στοκ εμπορευμάτων. 3
chocorello Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 24 λεπτά πριν, lysopaine είπε συγγνώμη αλλά έχεις ιδέα τι αλλαγές στις τιμές γίνονται τον τελευταίο καιρό? Μέσα σε 3 μέρες σε πληροφορώ το δοχείο το ηλιέλαιο έχει ανέβει 4 ευρώ (σε χονδρική) και είναι σίγουρο οτι κάθε μέρα θα ανεβαίνει. Επιπλέον βλέπουμε και την αύξηση στην ενέργεια. Οπότε λογικό δεν είναι και οι εταιρίες για να επιβιώσουν να αυξήσουν τις τιμές ? Για να μην παρεξηγηθώ δεν έχω καμία σχέση με την εν λόγο εταιρία, μάλιστα πρώτη φορά την βλέπω και σκέφτομαι να δοκιμάσω ορισμένα προϊόντα, αλλά επειδή έχω γνώσεις με το τι γίνετε στην αγορά λόγω της οικογενειακής επιχείρησης είπα να το αναφέρω Δε κρίνω ως καλή η κακή τη παρούσα προσφορά, απλά παραθέτω τα γεγονότα σε σχέση με τις τιμές/προσφορές που έπαιξαν πέρσι. Ο καθένας ζυγίζει τα δεδομένα και αποφασίζει πως θα πορευτεί.
Nabuko Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Με κάποιες απίστευτες προσφορές τα καταστήματα μπορεί να μπαίνουν μέσα, αλλά χρησιμεύουν και σαν διαφήμιση.
Witcher1st Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, chocorello είπε Τώρα: Πέρσι (1+2): Οτι τωρα το ενα κομματι εχει 3 ευρω και στην προηγουμενη προσφορα τα 3 κομματια ειχαν 1 ευρω συνολο;
dimigar Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Όχι, τα 2 έχουν τώρα 3€ και πέρυσι τα 3 είχαν 3€.. 1
johnkok1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 7 ώρες πριν, chocorello είπε Δε κρίνω ως καλή η κακή τη παρούσα προσφορά, απλά παραθέτω τα γεγονότα σε σχέση με τις τιμές/προσφορές που έπαιξαν πέρσι. Ο καθένας ζυγίζει τα δεδομένα και αποφασίζει πως θα πορευτεί. Πέρυσι, όποτε είχε προσφορά 1+1, οι τιμές ήταν ίδιες με φέτος. Η προσφορά 1+2 ήταν ειδική προωθητική ενέργεια, δεν ίσχυε περιοδικά, αλλά ίσχυσε για μέρα μόνο, πρωταπριλιά αν θυμάμαι καλά. Δεν μπορείς να ανάγεις σε ετήσια προσφορά που ίσχυσε ένα 24ωρο, ούτε μπορεί να αποκλείσει κανείς ότι μπορεί να υπάρξει τέτοια προσφορά μέχρι τέλος του έτους. Αν και δύσκολο, αφού οι συνθήκες της αγοράς είναι διαφορετικές και λόγω covid και λόγω ακρίβειας.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα