redmedusa Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Θέλω να αγοράσω αυτό και να το συνδέσω σε macOS. Στη σελίδα λέει: Αναφορά σε κείμενο Is the GMMK compatible with Mac? While you cannot install the GMMK software on a Mac, you can still use the GMMK and its basic features. Check this manual for keyboard shortcuts that may come in handy. Τι λειτουργίες χάνω δηλαδή? Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από redmedusa
BadBoy Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Θα πρέπει να χρησιμοποιείς τους συνδυασμούς πλήκτρων που δείχνει στο εγχειρίδιο για να ρυθμίζεις το φωτισμό από τη στιγμή που δεν έχει λογισμικό. Επιπλέον δε θα μπορείς να δημιουργήσεις δικά σου σχέδια, μόνο αυτά που έχει το πληκτρολόγιο φορτωμένα. Για macros ή remap πάλι θα πρέπει να βρεις άλλο πρόγραμμα. 1
redmedusa Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 19 ώρες πριν, BadBoy είπε Θα πρέπει να χρησιμοποιείς τους συνδυασμούς πλήκτρων που δείχνει στο εγχειρίδιο για να ρυθμίζεις το φωτισμό από τη στιγμή που δεν έχει λογισμικό. Επιπλέον δε θα μπορείς να δημιουργήσεις δικά σου σχέδια, μόνο αυτά που έχει το πληκτρολόγιο φορτωμένα. Για macros ή remap πάλι θα πρέπει να βρεις άλλο πρόγραμμα. Απο RGB με νοιάζει μόνο να φωτίζεται το βράδυ με ελαφρύ άσπρο φώς για να μπορώ να βλέπω τα πλήκτρα τα λοιπά δεν με ενδιαφέρουν. Επίσης, θέλω να μπορώ να αλλάζω τη φωτεινότητα και την ένταση του ήχου με τα F keys. Αυτά θα τα έχω? Το παράγγειλα χθές.
BadBoy Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 28 λεπτά πριν, redmedusa είπε Απο RGB με νοιάζει μόνο να φωτίζεται το βράδυ με ελαφρύ άσπρο φώς για να μπορώ να βλέπω τα πλήκτρα τα λοιπά δεν με ενδιαφέρουν. Επίσης, θέλω να μπορώ να αλλάζω τη φωτεινότητα και την ένταση του ήχου με τα F keys. Αυτά θα τα έχω? Το παράγγειλα χθές. Όλες οι συντομεύσεις που αναφέρονται στο εγχειρίδιο θα δουλεύουν. Έχει και για τον ήχο και για τη φωτεινότητα, μπορείς να τα βρεις. Δε βλέπω όμως να αναφέρει static στα προεγκατεστημένα animations, οπότε αυτό δε νομίζω να μπορείς να το κάνεις χωρίς λογισμικό. Έχει μνήμη όμως για 2 custom animations, οπότε μπορείς να το συνδέσεις σε PC με Windows, να φτιάξεις ότι φωτισμό θέλεις και μετά να το αποθηκεύσεις στη συσκευή ωστέ να μείνει. 1
redmedusa Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, BadBoy είπε Όλες οι συντομεύσεις που αναφέρονται στο εγχειρίδιο θα δουλεύουν. Έχει και για τον ήχο και για τη φωτεινότητα, μπορείς να τα βρεις. Δε βλέπω όμως να αναφέρει static στα προεγκατεστημένα animations, οπότε αυτό δε νομίζω να μπορείς να το κάνεις χωρίς λογισμικό. Έχει μνήμη όμως για 2 custom animations, οπότε μπορείς να το συνδέσεις σε PC με Windows, να φτιάξεις ότι φωτισμό θέλεις και μετά να το αποθηκεύσεις στη συσκευή ωστέ να μείνει. οκ φίλε ευχαριστώ
redmedusa Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Μαρτίου 2022 Το έχω από χθές. Εξαιρετική ποιότητα, πολύ δυνατό RGB με άπειρους stock συνδυασμούς και με το πρόγραμμα Karabiner Elements/EventViewer δουλεύουν άψογα όλα τα κουμπιά. Με ψιλοαπογοήτευσαν τα gateron brown switches αν και είναι καλύτερα απο linear Razer που ειχα παλιά. Δεν ήθελα Clicky, γενικά δεν ξέρω τι θέλω, για υτό πήρα αυτο το πληκτρολόγιο για να μπορω να δοκιμάσω πιο εξιδεικευμένα switches μελλοντικα όπως Glorious Panta. Αξίζει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα