Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαιρετώ την παρέα.

Έχω γνωστούς απο την Ουκρανία (Ουκρανούς), που μπορεί να χρειαστεί να έρθουν Ελλάδα, για να αποφύγουν τον πόλεμο.

Ποιά είναι η διαδικασία?

Πρεπει να παρουσιαστούν κάπου συγκεκριμένα?

Τι επιλογές φιλοξενείας υπάρχουν? 

Έχω ακουσει για δομές φιλοξενιας, για την AirBnB η οποια διαθέτει κάποια διαμερισματα, κλπ. Αλλά βρίσκω ασαφείς πληροφορίες.

Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος που κατέχει το θέμα? Η έστω να μού δώσετε μια κατεύθυνση για να το ψάξω περαιτέρω?

Ευχαριστώ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εφοσον εχουν διαβατηριο μπορεις να τηλεφωνησεις στο υπ εξωτερικων για να σε κατευθηνουν. Αναλογα με το μερος που σκοπευουν να μεινουν (Αττικη, Κρητη Β. Ελλαδα) θα υπαρξουν δωρεαν δομες με σιτηση απο το κρατος. Ενδεχομενως τις επομενες εβδομαδες να υπαρξουν ανακοινωσεις απο Ε.Ε και για καποιο επιδομα π.χ 300->500 ευρ/μηνιαιως αν κρινω απο το προηγουμενο με Συρια

Τωρα για ιδιωτες που λενε για προσφορα π.χ Porto Carras, airbnb θα πρεπει να επικοινωνησεις μαζι τους (αλλα κρατα μικρο καλαθι).

Επεξ/σία από vamvakoolas
  • Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.
59 minutes ago, Γιωργος356 said:

Χαιρετώ την παρέα.

Έχω γνωστούς απο την Ουκρανία (Ουκρανούς), που μπορεί να χρειαστεί να έρθουν Ελλάδα, για να αποφύγουν τον πόλεμο.

Ποιά είναι η διαδικασία?

Έχω ακουσει για δομές φιλοξενιας, για την AirBnB η οποια διαθέτει κάποια διαμερισματα, κλπ. Αλλά βρίσκω ασαφείς πληροφορίες.

Μπορεί να μου απαντήσει κάποιος που κατέχει το θέμα? Η έστω να μού δώσετε μια κατεύθυνση για να το ψάξω περαιτέρω?

Ευχαριστώ!

https://migration.gov.gr/en/ukraine/

https://migration.gov.gr/ukraine/

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιωργος356 είπε

Χαιρετώ την παρέα.

Ποιά είναι η διαδικασία?

Ευχαριστώ!

Καλο θα ηταν να ρωτησεις στην Ουκρανικη πρεσβεια. Αν δεν βγαλεις ακρη στειλε μου ενα μηνυμα να δω πως μπορω να βοηθησω.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...