zmitzie Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Εχασα τα ακουστικά μου στο αεροδρόμιο του Όσλο, και με ειδοποίησαν μια μέρα μετά αλλά είχα ήδη γυρίσει Ελλάδα. Ο μόνος τρόπος ήταν να μου τα στείλουν με Courrier, αν δεν πάω να τα πάρω από εκεί, οπότε αναγκαστικά το κάνω. Φυσικά και σταμάτησαν στο τελωνείο αν και οι φόρμες αναφέρουν για lost and found αντικείμενο που επιστρέφει στον ιδιοκτήτη. Η DHL ζητάει 60 ευρώ για παράδειγμα και μου λέει ότι δεν γίνεται να μην περάσει τελωνείο, εγώ είχα κατανοήσει επειδή είναι lost and found δεν θα σταματούσε. Έχει συμβεί σε κανέναν; Τι ακριβώς ισχύει; Ευχαριστώ!
NikosKallithea Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, zmitzie είπε Εχασα τα ακουστικά μου στο αεροδρόμιο του Όσλο, και με ειδοποίησαν μια μέρα μετά αλλά είχα ήδη γυρίσει Ελλάδα. Ο μόνος τρόπος ήταν να μου τα στείλουν με Courrier, αν δεν πάω να τα πάρω από εκεί, οπότε αναγκαστικά το κάνω. Φυσικά και σταμάτησαν στο τελωνείο αν και οι φόρμες αναφέρουν για lost and found αντικείμενο που επιστρέφει στον ιδιοκτήτη. Η DHL ζητάει 60 ευρώ για παράδειγμα και μου λέει ότι δεν γίνεται να μην περάσει τελωνείο, εγώ είχα κατανοήσει επειδή είναι lost and found δεν θα σταματούσε. Έχει συμβεί σε κανέναν; Τι ακριβώς ισχύει; Ευχαριστώ! Περιμενεις τωρα να βρεις ακρη με το ελληνικό τελωνείο και κυρίως με την dhl; Μπορεις βέβαια να κανείς αμφισβήτηση, αλλιως παρατατα εκεί και παρε αλλά
kostasbm Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 4 ώρες πριν, zmitzie είπε Εχασα τα ακουστικά μου στο αεροδρόμιο του Όσλο, και με ειδοποίησαν μια μέρα μετά αλλά είχα ήδη γυρίσει Ελλάδα. Ο μόνος τρόπος ήταν να μου τα στείλουν με Courrier, αν δεν πάω να τα πάρω από εκεί, οπότε αναγκαστικά το κάνω. Φυσικά και σταμάτησαν στο τελωνείο αν και οι φόρμες αναφέρουν για lost and found αντικείμενο που επιστρέφει στον ιδιοκτήτη. Η DHL ζητάει 60 ευρώ για παράδειγμα και μου λέει ότι δεν γίνεται να μην περάσει τελωνείο, εγώ είχα κατανοήσει επειδή είναι lost and found δεν θα σταματούσε. Έχει συμβεί σε κανέναν; Τι ακριβώς ισχύει; Ευχαριστώ! ρώτησε τους από περιέργεια τι αφορούν τα 60 ευρώ......ποιος είναι ο αποστολέας ??? ποια είναι η αξία τους??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα