bazzil Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 ... είπαμε να βγάλουμε τη χασουρα αλλα όχι κι έτσι ... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Ειναι η οθονη τοσο καλη που εχουν βαλει και εχει παει σε αυτα τα λεφτα?Εγω εχω ενα lenovo all in one 16gb ram ddr 4 ,nvme 256 gb και να το ειχα παρει μεταχειρισμενο 200 ευρω ξερω εγω,με ηχεια οθονη ,skylake επεξεργαστης κτλ..Καταλαβαινω οτι εκεινο θα ειναι λιγο πιο γρηγορο σε θεμα επεξεργαστη ,αλλα τοσο μεγαλη διαφορα?Τι οθονη θα φοραει?Γιατι βλεπω ips Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mindreader Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Ελληνικη παροιμια, για κινεζικους αποδεκτες: εκανε κι η μυγα κ@@@, κι ε@@@ τον κοσμο ολο! Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από mindreader Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dasimo Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Τι να κάνει λέει ? έδωσα πέρυσι το imac μου (27αρι i5 , 2013 μοντελο) και ακόμη ξυπνάω τα βράδια και κλαίω! Που πάτε ρε παιδιά ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tonyz21 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 6 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε Ειναι η οθονη τοσο καλη που εχουν βαλει και εχει παει σε αυτα τα λεφτα?Εγω εχω ενα lenovo all in one 16gb ram ddr 4 ,nvme 256 gb και να το ειχα παρει μεταχειρισμενο 200 ευρω ξερω εγω,με ηχεια οθονη ,skylake επεξεργαστης κτλ..Καταλαβαινω οτι εκεινο θα ειναι λιγο πιο γρηγορο σε θεμα επεξεργαστη ,αλλα τοσο μεγαλη διαφορα?Τι οθονη θα φοραει?Γιατι βλεπω ips εχει 8Κ Touch Screen οθόνη οπότε θεωρώ εν μέρει το δικαιολογεί 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vlad27 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Τουλαχιστον εχει ωραιο χρωμα 😝 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Για 2200 θα έπρεπε να έρχεται με τουλάχιστον 64GB RAM, 2TB SSD και Ryzen 9, να μην πω για το πληκτρολόγιο/ποντίκι που κοστίζουν το λιγότερο 50 ευρώ. Δεν έχει ούτε Thunderbolt... Έχει καλή οθόνη όμως, για productivity το 3:2 aspect ratio είναι πολύ καλύτερο από 16:9. Αλλά η οθόνη δεν θα έπρεπε να ανεβάζει ένα μηχάνημα αξίας το πολύ ~1000-1200 ευρώ στα 2200. Εντελώς ripoff του iMac με χειρότερα specs και σε παρόμοια τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dond Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Πάχος δεν μας δείχνουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
propagate Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Share Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 13 ώρες πριν, tonyz21 είπε εχει 8Κ Touch Screen οθόνη οπότε θεωρώ εν μέρει το δικαιολογεί 3840 x 2560 = 4k Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα