Προς το περιεχόμενο

Η Huawei θέλει να ανταγωνιστεί τον iMac με το MateStation X

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Ειναι η οθονη τοσο καλη που εχουν βαλει και εχει παει σε αυτα τα λεφτα?Εγω εχω ενα lenovo all in one 16gb ram ddr 4 ,nvme 256 gb και να το ειχα παρει μεταχειρισμενο 200 ευρω ξερω εγω,με ηχεια οθονη ,skylake επεξεργαστης κτλ..Καταλαβαινω οτι εκεινο θα ειναι λιγο πιο γρηγορο σε θεμα επεξεργαστη ,αλλα τοσο μεγαλη διαφορα?Τι οθονη θα φοραει?Γιατι βλεπω ips

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

6 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε

Ειναι η οθονη τοσο καλη που εχουν βαλει και εχει παει σε αυτα τα λεφτα?Εγω εχω ενα lenovo all in one 16gb ram ddr 4 ,nvme 256 gb και να το ειχα παρει μεταχειρισμενο 200 ευρω ξερω εγω,με ηχεια οθονη ,skylake επεξεργαστης κτλ..Καταλαβαινω οτι εκεινο θα ειναι λιγο πιο γρηγορο σε θεμα επεξεργαστη ,αλλα τοσο μεγαλη διαφορα?Τι οθονη θα φοραει?Γιατι βλεπω ips

εχει 8Κ Touch Screen οθόνη οπότε θεωρώ εν μέρει το δικαιολογεί

• Like 1

Επισκέπτης

Για 2200 θα έπρεπε να έρχεται με τουλάχιστον 64GB RAM, 2TB SSD και Ryzen 9, να μην πω για το πληκτρολόγιο/ποντίκι που κοστίζουν το λιγότερο 50 ευρώ. Δεν έχει ούτε Thunderbolt... Έχει καλή οθόνη όμως, για productivity το 3:2 aspect ratio είναι πολύ καλύτερο από 16:9. Αλλά η οθόνη δεν θα έπρεπε να ανεβάζει ένα μηχάνημα αξίας το πολύ ~1000-1200 ευρώ στα 2200. Εντελώς ripoff του iMac με χειρότερα specs και σε παρόμοια τιμή. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...