Προς το περιεχόμενο

Η Huawei θέλει να ανταγωνιστεί τον iMac με το MateStation X

polemikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

4 λεπτά πριν, AtiX είπε

Θέλω να δω από περιέργεια το πάχος που θα έχει… 

Της οθόνης; Του stand; Του υπολογιστή; Λίγο δύσκολο γιατί είναι παράξενος ο σχεδιασμός του, που η αλήθεια είναι πως είναι καλύτερο από το προγούλι του νέου iMac καθώς την οθόνη και μόνο βλέπεις το 99% της ώρας.

Spoiler

huawei-matestation-x-id-1-03@2x.webp

• Like 3
  • Thanks 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Η αμήχανη στιγμή που τα κινέζικα ειναι ακριβότερα απ τα αμερικάνικα (Apple). Τι διάολο ανέβηκαν μήπως οι μισθοί στην Κίνα απο 100€ σε 10.000 το μηνα? 

• Like 1
  • Confused 1

15 λεπτά πριν, Cell_7 είπε

Της οθόνης; Του stand; Του υπολογιστή; Λίγο δύσκολο γιατί είναι παράξενος ο σχεδιασμός του, που η αλήθεια είναι πως είναι καλύτερο από το προγούλι του νέου iMac καθώς την οθόνη και μόνο βλέπεις το 99% της ώρας.

Απόκρυψη περιεχομένων

huawei-matestation-x-id-1-03@2x.webp

Παρόμοιο σχεδιασμό έχει βγάλει εδώ και μερικά χρόνια η Dell πχ ο OptiPlex 3090 Ultra

κατα τα αλλά και εμένα μου αρέσει περισσότερο αυτός ο σχεδιασμός…

Για ποιο λόγο να πάρει κάποιος ένα τέτοιο και να μην πάρει ένα mini PC και να το κάνει mount πίσω από την οθόνη; Πέρα από το αισθητικό κομμάτι (που οκ, καταλαβαίνω ότι έχει σημασία για κάποιους) , δεν μπορώ να βρω κάποια άλλη χρησιμότητα...

• Like 1

59 λεπτά πριν, solution1 είπε

Για productivity 3:2 >>>> 16:9

Λιγότερο vertical scrolling στα έγγραφα

Φοβερό επιχείρημα, σε οθόνες πάνω από 24 ίντσες ένα έγγραφο Α4 φαίνεται ολόκληρο, σε ένα πολυσέλιδο θα χρειαστεί scrolling ούτως η άλλως, υπάρχουν πολλές οθόνες με δυνατότητα περιστροφής και όταν είναι κάθετες είναι κατά πολύ μεγαλύτερες, από την άλλη και σύμφωνα με το άρθρο "Για μία πλήρη κινηματογραφική αίσθηση" μόνο πλήρης δεν θα είναι αυτή η αίσθηση με τις μαύρες λωρίδες επάνω και κάτω, τέλος πάντων όπως νομίζει ο καθένας, γούστα είναι αυτά.

3 ώρες πριν, Lalosspyros είπε

Νομίζω δεν έχω ξαναδεί καλύτερη "αντι-πρόταση" σε ένα windows all in one με ωραίο design. ναι το πληκτρολόγιο/ποντίκι είναι σαν να τα έχει αναλάβει άλλο σχεδιαστικό τμήμα αλλά ειναι το λιγότερο. τα αλλάζεις με ενα mxmaster 3 και ενα apple keyaboard και τέλος. δεν το θεωρώ παράλογο το 2Κ αλλά το προιόν θα πετύχει μόνο αν υπάρχει πιο affordable 1-1,5k option. 

Ναι με ένα apple keyboard και έναν imac υπολογιστή, μια χαρά θα είναι και πιθανότατα πιο φτηνά θα σου έρθει. Αν αντιγράφεις κάτι το δίνεις κοψοχρονιά αλλιώς άστο.

Αναφορά σε κείμενο

με τιμή που θα ξεκινάει από τα €2.199.

Γενικά νομίζω οι Κινέζοι δεν έχουν καταλάβει την θέση στην οποία βρίσκονται...

Με τέτοιες τιμές μόνο τα Fanboys που έχουν λεφτά κυριολεκτικά για πέταμα. Και αυτοί ακόμα παίζεται...

• Like 1

2 ώρες πριν, solution1 είπε

Για productivity 3:2 >>>> 16:9

Λιγότερο vertical scrolling στα έγγραφα

Productivity δεν σημαινει μονο εγγραφα.

οπως την βρισκει ο καθενας ομως, αρκει να εχει επιλογες

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...