Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Χαίρεται, έχει κανείς τα συγκεκριμένα chat bubbles στα xiaomi 12.5.6 έκδοση; τετράγωνα με περίεργο layout μέσα ; δεν το έχω δει σε άλλον άνθρωπο αυτό. Πως το επαναφέρω όπως ήταν;

IMG_20220302_220031.jpg

Δημοσ.

Δεν μπορέις να το επαναφέρεις στην προηγούμενη μορφή του αν θυμάμαι καλά, έτσι είναι πλέον στον Android 11. Δεν έχει να κάνει με το MIUI.

Δημοσ.

Στο καθαρό Android 11 δεν είναι τετράγωνα τα chat bubbles. Σε MIUI κλπ. είναι αυτό το αίσχος αλλά δεν μπορείς να το αλλάξεις.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, infin1tyGR είπε

Στο καθαρό Android 11 δεν είναι τετράγωνα τα chat bubbles. Σε MIUI κλπ. είναι αυτό το αίσχος αλλά δεν μπορείς να το αλλάξεις.

Περίεργο, η Xiaomi ισχυριζόταν πέρυσι πως το bug ήταν του Android. Η αλήθεια είναι πως δεν έχω και ιδιαίτερη ιδέ αγιατί έχω συνηθίσει να μην χρησιμοποιώ bubbles πλέον και δεν με ενοχλεί καθόλου η απουσία τους.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, Necrogenisis είπε

Δεν μπορέις να το επαναφέρεις στην προηγούμενη μορφή του αν θυμάμαι καλά, έτσι είναι πλέον στον Android 11. Δεν έχει να κάνει με το MIUI.

ψαχνοντας στο νετ ειδα οτι σε καποια update διορθωνεται, αλλα οχι. Και εχω παρατηρησει οτι ειμαι ο μοναδικος με αυτο το θεμα. Τα χρησιμοποιω κατα κορον και με εχει κουρασει πολυ η κατασταση

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφαρμογές & ειδοπ/σεις - Ειδοποιήσεις - Συνθέτες - κάπου εκεί θα το βρεις.

Επεξ/σία από GATE123
Δημοσ.
7 ώρες πριν, vaggos231 είπε

ψαχνοντας στο νετ ειδα οτι σε καποια update διορθωνεται, αλλα οχι. Και εχω παρατηρησει οτι ειμαι ο μοναδικος με αυτο το θεμα. Τα χρησιμοποιω κατα κορον και με εχει κουρασει πολυ η κατασταση

Το είχα κι εγώ και όσοι φίλοι και γνωστοί έχουμε Xiaomi. Εν τέλει απλά σταματήσαμε να χρησιμοποιούμε τα bubbles σε σημείο που τα βλέπω καμιά φορά σε κινητά άλλων και παραξενεύομαι. Καταλαβαίνω πάντως, πρέπει να είναι πολύ σπαστικό αν τα έχεις συνηθίσει τόσο πολύ.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Necrogenisis είπε

Το είχα κι εγώ και όσοι φίλοι και γνωστοί έχουμε Xiaomi. Εν τέλει απλά σταματήσαμε να χρησιμοποιούμε τα bubbles σε σημείο που τα βλέπω καμιά φορά σε κινητά άλλων και παραξενεύομαι. Καταλαβαίνω πάντως, πρέπει να είναι πολύ σπαστικό αν τα έχεις συνηθίσει τόσο πολύ.

εγω τα βλεπω και νοσταλγω. ποτε ξανα xiaomi δυστυχως..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...