Pigasos89 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Ενδιαφέρομαι για την ειδικότητα του βοηθού φαρμακείου. Εδώ και 2 μήνες εργάζομαι σε φαρμακείο και καθώς δεν έχω κάποια εξειδίκευση θα ήθελα να αποκτήσω αφού μ ενδιαφέρει το αντικείμενο Οι περισσότεροι θα πουν ιδιωτικά ΙΕΚ= πεταμένα λεφτά. Λόγω εργασίας θα κάνω τα θεωρητικά εξ αποστάσεως (θα διαβάζω alone, όχι μαθήματα e-learning) και τα εργαστήρια θα τα παρακολουθώ δια ζώσης) Απ' τη δική σας εμπειρία, όσοι έχετε τελειώσει κάποιο ΙΕΚ ιδιωτικό είναι εφικτό να πάρω το πτυχίο μου και να εχω αποκτήσει γνώσεις μ αυτόν τον τρόπο η τσάμπα τα χρήματα βρε παιδιά ;Δυστυχώς λόγω εργασίας δεν μπορώ να παρακολουθώ όλες τις μέρες.
Dark_panel Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δεν εχω παει ποτέ σε ιδιωτικο ΙΕΚ..εχω ομως γνωστους που εχουν παει, σε διάφορες ειδικοτητες..ολοι ειχαν ενα κοινο, συμφωνα με τα λεγομενα τους: δεν εμαθαν ΤΙΠΟΤΑ και μετα δεινοπαθησαν στις εξετασεις πιστοποιησης του ΕΟΠΠΕΠ..προφανως οι περισσοτεροι κοπηκαν, την 1η φορα που εδωσαν τουλαχιστον..
Pigasos89 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Ω πω μη μου λες τέτοια .. Οι γνωστοί σου έδιναν την απαραίτητη προσοχή; Διάβαζαν, παρακολουθούσαν;
Dark_panel Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, Pigasos89 είπε Ω πω μη μου λες τέτοια .. Οι γνωστοί σου έδιναν την απαραίτητη προσοχή; Διάβαζαν, παρακολουθούσαν; Oλοι πηγαιναν κανονικα στα μαθηματα τους, απλα μαθημα δε γινοταν.. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα