TeMeTeRoN98 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα σας βρίσκομαι σε ένα δίλημμα αυτές τις ημέρες μιας και το Galaxy s6 το οποίο πήρα πριν 3 χρόνια με υπηρέτησε και με το παραπάνω άλλα πλέον δεν τραβάει άλλο. Το δίλημμά μου είναι το εξής να πάω στο S9+ το οποίο είναι 4 χρονών ή να πάω στο Pocophone F3 το οποίο είναι σχεδόν καινούργιο και στα ίδια λεφτά πάνω κάτω με το S9+? Το θέλω για καθημερινή χρήση και για φωτογραφίες. Αν έχετε κάποια άλλη πρόταση στα 200€~ θα ήθελα να την ακούσω. Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων
GATE123 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Πάρε αυτό και άσε το Poco στην μαρμάγκα https://www.bestprice.gr/item/2157112930/realme-8-8gb-128gb.html Αλλιώς αν μπορείς να δώσεις κάτι παραπάνω πάρε αυτό https://greentechno.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=3113&ref=bestprice.gr 3
Tsilitheo2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Το s9 ειναι παλιο.... Περαν του hardware του ,ουτε αναβάθμιση θα δεις ποτε.... Και εγω παω με την 2η επιλογη του GATE... Αν θες φωτογραφίες και xiaomi ,δεν πανε παρεα 1
alan boy Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Φίλε και εγω δεν ειμαι υπέρ του poco. Έχει πολλά μικρόθεματακια που στο τέλος θα θες να το πετάξεις 1
TeMeTeRoN98 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας! Το realme gt neo δεν μπορώ να πω, είναι πάρα πολύ ωραίο αλλά πάμε σε τελείως διαφορετικό price range, δεν είναι μεγάλο αλλά προς το παρών θα με ψιλό ζορίσει.... Άρα για να απαντηθεί η αρχική μου ερώτηση απ ότι μου έχετε πει μακριά από poco... Σε αυτά τα χρήματα θα μπορούσατε να μου προτείνατε κάτι άλλο? γιατί κακά τα ψέματα και σε οθόνη αλλά και σε φωτογραφίες το s9 παρ' όλη την ηλικία του βγάζει αρκετά καλά αποτελέσματα.
Tsilitheo2 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Μιλωντας για 200~€ ,μιλας για το x3 και οχι το f3 που αναφερεις.... Ξεχνα τα ποκο γενικα... Προβληματα στην ρομ,προβληματα στο υλικο. Απο την αλλη το s9 ειναι ξεπερασμένο και απο υλικο και απο αναβαθμισεις.. το ξεχνας και αυτο. Οθονη (αφου το αναφερεις) ξεπερασμενη την οποια την βρισκεις σε συσκευες 250ε και καμερα το ιδιο.... Επιμενω στο 2ο του GATE που να συνδυάζει αυτα... Αν κανεις εκπτωσεις καπου ,βλεπουμε
sakks80 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Realme gt master edition στα 230 ευρώ καινούριο. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από sakks80 2
GATE123 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 9 ώρες πριν, TeMeTeRoN98 είπε Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις απαντήσεις σας! Το realme gt neo δεν μπορώ να πω, είναι πάρα πολύ ωραίο αλλά πάμε σε τελείως διαφορετικό price range, δεν είναι μεγάλο αλλά προς το παρών θα με ψιλό ζορίσει.... Άρα για να απαντηθεί η αρχική μου ερώτηση απ ότι μου έχετε πει μακριά από poco... Σε αυτά τα χρήματα θα μπορούσατε να μου προτείνατε κάτι άλλο? γιατί κακά τα ψέματα και σε οθόνη αλλά και σε φωτογραφίες το s9 παρ' όλη την ηλικία του βγάζει αρκετά καλά αποτελέσματα. Αν ζορίζεσαι χρηματικά και δεν μπορείς για το Gt Neo πήγαινε σε αυτό https://greentechno.gr/index.php?route=product%2Fproduct&product_id=3131&ref=bestprice.gr είναι φωτογραφικά ισοδύναμο με το Samsung A52s απλά δεν έχει OIS. 1
TeMeTeRoN98 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Τώρα ξέρω μπορεί να το παρατραβάω το όλο θέμα αλλά μια τελευταία ερώτηση. Γνώμη για Huawei P20 Pro? μεταχειρισμένο εννοείτε Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από TeMeTeRoN98
SeNNinhA Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 8 λεπτά πριν, TeMeTeRoN98 είπε Τώρα ξέρω μπορεί να το παρατραβάω το όλο θέμα αλλά μια τελευταία ερώτηση. Γνώμη για Huawei P20 Pro? μεταχειρισμένο εννοείτε Εάν πας εκεί τότε κοίτα για το P30. 2
AntiCambeR Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Εφόσον δεν θέλεις να δώσεις παραπάνω χρήματα, πάρε το Realme GT Master edition, έχει ίδιο επεξεργαστή με το Samsung A52s. Συμφωνώ για το P30 Pro σε μεταχειρισμένο, αλλά δεν θα το βρείς φθηνά. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από AntiCambeR 1
TeMeTeRoN98 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Ωραία τότε κάλο κυνήγι για εμένα😅 και σας ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις σας!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα