AtiX Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 34 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε Οι "πιο δυνατοί επεξεργαστές", μόνο στα χαρτιά ίσος, αφού καθημερινές εφαρμογές τις ανοίγουν ποιο αργά από Android... 😂 😂 😂 Έχοντας τόσα χρόνια Android δεν παρατήρησα καμία "ανασφάλεια" (χαμηλότερη ασφάλεια) σε σχέση με το iPhone 12... Μεγαλύτερη υποστήριξη σε OS και εφαρμογές έχουν μόνο στα όνειρα σου, αφού ακόμα ψάχνω ps2 emulator που να τρέχει σε ios απροβληματιστα... (και όχι μόνο) Το οικοσύστημα είναι τόσο ολοκληρωμένο, όσο και στα Android. Σε αρκετές android συσκευές το θεωρώ πολύ ποιο ολοκληρωμένο σε σχέση με ios. Η σωστή λέξη να περιγράψεις το ios οικοσύστημα είναι το "κλειδωμένο" και όχι το "ολοκληρωμένο". Είσαι ο καθρέπτης αυτών που κατακρίνεις και πραγματικά δεν διαφέρεις σε τίποτα τόσο σε γνώσεις όσο και σε νοοτροπία από αυτούς… Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από AtiX
b-boy_steve Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, AtiX είπε Είσαι η απόδειξη αυτών που κατακρίνεις και πραγματικά δεν διαφέρεις σε τίποτα τόσο σε γνώσεις όσο και σε νοοτροπία από αυτούς… Άσχετο εντελώς!!! Δεν κατακρίνω τίποτα... Απλά απορώ, έχοντας δοκιμάσει όλες τις πλευρές...
Super Moderators billdanos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Super Moderators Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 45 minutes ago, b-boy_steve said: Η σωστή λέξη να περιγράψεις το ios οικοσύστημα είναι το "κλειδωμένο" και όχι το "ολοκληρωμένο". Η σωστή φράση είναι "κλειδωμένο ως προς τα apps που σερβίρουν παράνομο περιεχόμενο"... Αν αυτό το μεταφράζεις σε "μη ολοκληρωμένο", μια χαρά σου ταιριάζει και το Android.
AtiX Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε Άσχετο εντελώς!!! Δεν κατακρίνω τίποτα... Απλά απορώ, έχοντας δοκιμάσει όλες τις πλευρές... άσχετο για εσένα… 10 ώρες πριν, b-boy_steve είπε Η λογική του αιφονακια, από αιφονακια ξεκαθαρα! Εύγε! Όπως και στο άλλο θέμα, έχεις ένα μικρό πρόβλημα αντίληψης της πραγματικότητας… χαμήλωσε λίγο τον πήχυ του εγώ σου, δεν είσαι το κέντρο του κόσμου…
H38 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 13 ώρες πριν, StefanosA99 είπε Ισχύει ότι υπάρχει διαφορά αλλά είναι και πως συνηθίζεις. Πιστεύω πως αν πας σε 120 μετά σε ενοχλεί το 60 ενώ αν δεν δοκιμάσεις καν 120 δεν σε ενοχλεί το 60. Σωστός... και εγώ αυτό βλέπω. Επεσα και γω στα βαθεια και πηρα το 13pro και όταν παίρνω στα χερια μου το iPhone 11 της γυναικας μου, νομίζω ότι κάτι έπαθε η οθονη και ανοιγοκλεινω τα ματια μου 😂
b-boy_steve Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 6 λεπτά πριν, H38 είπε Σωστός... και εγώ αυτό βλέπω. Επεσα και γω στα βαθεια και πηρα το 13pro και όταν παίρνω στα χερια μου το iPhone 11 της γυναικας μου, νομίζω ότι κάτι έπαθε η οθονη και ανοιγοκλεινω τα ματια μου 😂 Το πιστεύω γτ και γω έτσι νιώθω!!! Καλά το 11 εντωμεταξύ πρέπει να σου φαίνεται και υπερβολικά αργό μάλιστα... Η μόνο εγώ νιώθω έτσι;;; χαχαχαχα 18 λεπτά πριν, AtiX είπε άσχετο για εσένα… Όπως και στο άλλο θέμα, έχεις ένα μικρό πρόβλημα αντίληψης της πραγματικότητας… χαμήλωσε λίγο τον πήχυ του εγώ σου, δεν είσαι το κέντρο του κόσμου… Έχω πρόβλημα γενικός. Δυστυχώς έχοντας αυτό και εκείνο μπορώ να καταλάβω ποιο είναι καλύτερο. Είμαι σε τέτοιο επίπεδο νοημοσύνης! Κοίτα να δεις...
H38 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 3 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε Το πιστεύω γτ και γω έτσι νιώθω!!! Καλά το 11 εντωμεταξύ πρέπει να σου φαίνεται και υπερβολικά αργό μάλιστα... Η μόνο εγώ νιώθω έτσι;;; χαχαχαχα Κι όμως πολλές φορές το σκεφτομαι και γω αυτό, αν τελικά είναι αργό ή όχι με σύγκριση το 13pro, αλλά στο σερφάρισμα, αλλαγή εφαρμογής, δε βλέπω κάτι που μα πω ναι όντως ταχύτερο το 13pro. Αλλά από οθόνη, παιχνίδια, προβολή άλμπουμ φωτογραφιών & βίντεο… respect βλέπω μεγααααλη διαφορά!
b-boy_steve Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 24 λεπτά πριν, billdanos είπε Η σωστή φράση είναι "κλειδωμένο ως προς τα apps που σερβίρουν παράνομο περιεχόμενο"... Αν αυτό το μεταφράζεις σε "μη ολοκληρωμένο", μια χαρά σου ταιριάζει και το Android. Όχι η σωστή φράση είναι το κλειδωμένο λειτουργικό γενικά όπως ανέφερα και νωρίτερα. Ολοκληρωμένο μια χαρά είναι το Android με περισσότερες δυνατότητες μάλιστα!!! Προφανώς και θα παραμείνω σε Android μετά το iPhone 12!!! 1 λεπτό πριν, H38 είπε Κι όμως πολλές φορές το σκεφτομαι και γω αυτό, αν τελικά είναι αργό ή όχι με σύγκριση το 13pro, αλλά στο σερφάρισμα, αλλαγή εφαρμογής, δε βλέπω κάτι που μα πω ναι όντως ταχύτερο το 13pro. Αλλά από οθόνη, παιχνίδια, προβολή άλμπουμ φωτογραφιών & βίντεο… respect βλέπω μεγααααλη διαφορά! Τι εννοείς;;; Η διαφορά ταχύτητας είναι σε όλα τεράστια γενικώς. Απλά στο σερφαρισμα και στην αλλαγή εφαρμογής είναι κάπως μικρότερη. Στο άνοιγμα της κάθε εφαρμογής επίσης υπάρχει μεγάλη διαφορά. Σε μερικές εφαρμογές μάλιστα πίστευα πως το 11αρι ήταν χαλασμένο... 😂 😂 😂
AtiX Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 39 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε Έχω πρόβλημα γενικός. Δυστυχώς έχοντας αυτό και εκείνο μπορώ να καταλάβω ποιο είναι καλύτερο. Είμαι σε τέτοιο επίπεδο νοημοσύνης! Κοίτα να δεις... Βρε συ αποφάσισε πρώτα απ’ όλα πιο εχεις και μετά έλα να μας πεις… να σου θυμίσω ότι σε άλλο thread είπες χαρακτηριστικά… Βλέποντας τέτοια ηλιθια σχόλια πέταξα τα λεφτά μου σε iPhone 12 για να τα δοκιμάσω μετά από τόσα χρόνια Android. Ε ούτε μήνα δεν κατάφερα να το δουλέψω!!! 2
b-boy_steve Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, AtiX είπε Βρε συ αποφάσισε πρώτα απ’ όλα πιο εχεις και μετά έλα να μας πεις… να σου θυμίσω ότι σε άλλο thread είπες χαρακτηριστικά… Βλέποντας τέτοια ηλιθια σχόλια πέταξα τα λεφτά μου σε iPhone 12 για να τα δοκιμάσω μετά από τόσα χρόνια Android. Ε ούτε μήνα δεν κατάφερα να το δουλέψω!!! IPhone 12, s20 fe, s21 fe και τέλη Μαρτίου θα χω και το s22 ultra (τα άπειρα xiaomi δεν τα βάζω καν στην λίστα). Στην παρέα μου υπάρχει iphone 13 pro max, iPhone 13, iPhone 11. Οπότε θέλετε πάμε για καφέ αν είναι κανένας από Αργολίδα να τις μετρήσουμε... 😂
atheatos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 43 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε Όχι η σωστή φράση είναι το κλειδωμένο λειτουργικό γενικά όπως ανέφερα και νωρίτερα. Ολοκληρωμένο μια χαρά είναι το Android με περισσότερες δυνατότητες μάλιστα!!! Προφανώς και θα παραμείνω σε Android μετά το iPhone 12!!! Τι εννοείς;;; Η διαφορά ταχύτητας είναι σε όλα τεράστια γενικώς. Απλά στο σερφαρισμα και στην αλλαγή εφαρμογής είναι κάπως μικρότερη. Στο άνοιγμα της κάθε εφαρμογής επίσης υπάρχει μεγάλη διαφορά. Σε μερικές εφαρμογές μάλιστα πίστευα πως το 11αρι ήταν χαλασμένο... 😂 😂 😂 Το μόνο σίγουρο ότι το iPhone 12 θα δουλεύει για περισσότερα χρόνια από τις android συσκευές που θα έχεις αλλάξει εντωμεταξυ . Για αυτό άλλωστε και γράφεις για Android vs iphone 12 γιατί τόσο καιρό ψάχνεις πια συσκευή Android θα συγκριθεί με το iphone. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος... 1
b-boy_steve Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, atheatos είπε Το μόνο σίγουρο ότι το iPhone 12 θα δουλεύει για περισσότερα χρόνια από τις android συσκευές που θα έχεις αλλάξει εντωμεταξυ . Για αυτό άλλωστε και γράφεις για Android vs iphone 12 γιατί τόσο καιρό ψάχνεις πια συσκευή Android θα συγκριθεί με το iphone. Γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος... Ναι ναι αυτό πες το στον αδερφό μου που έχει ακόμα Sony xz1. Και εγώ έχω παλιές συσκευές αλλά μετα από 2 χρόνια συνήθως πάνε στην άκρη. Ο άλλος το έχει σαν main κινητό τόσα χρόνια, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα...
TitanX Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Κανέναν imac θα βγάλουν με m1 max και μεγαλύτερη οθόνη;
atheatos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε Ναι ναι αυτό πες το στον αδερφό μου που έχει ακόμα Sony xz1. Και εγώ έχω παλιές συσκευές αλλά μετα από 2 χρόνια συνήθως πάνε στην άκρη. Ο άλλος το έχει σαν main κινητό τόσα χρόνια, χωρίς το παραμικρό πρόβλημα... Έχω σταματήσει να τρέχω στην κερκίδα εδώ και πολύ καιρό.... Δεν χρειάζεται να το παίρνεις προσωπικά. Μια γενική αλήθεια έγραψα και δεν αλλάζει με το παράδειγμά που έφερες, το οποίο είναι άκυρο. Για παράδειγμα και εγώ έχω ένα LG χωρίς το παραμικρό μικρό πρόβλημα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το συγκρίνω με το iphone από πλευράς υποστήριξης. Αυτό σημαίνει ότι γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος.
b-boy_steve Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 4 λεπτά πριν, atheatos είπε Έχω σταματήσει να τρέχω στην κερκίδα εδώ και πολύ καιρό.... Δεν χρειάζεται να το παίρνεις προσωπικά. Μια γενική αλήθεια έγραψα και δεν αλλάζει με το παράδειγμά που έφερες, το οποίο είναι άκυρο. Για παράδειγμα και εγώ έχω ένα LG χωρίς το παραμικρό μικρό πρόβλημα αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι το συγκρίνω με το iphone από πλευράς υποστήριξης. Αυτό σημαίνει ότι γελάει καλύτερα όποιος γελάει τελευταίος. Πιστεύεις ότι το xz1 που δεν υποστηρίζετε ακόμα όπως το iPhone 8 ότι έχει να ζηλέψει κάτι από το iPhone; έχω δει πως τρέχουν και τα δύο όμως...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα