kundi Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 mac mini 2018ακομα 10 χρονια ανετα μου βγαζει , το κιν το σκεφτομαι αν εχει touch id 1
StefanosA99 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, kostasfalcon είπε Το ίδιο ακριβώς ισχύει και για το smartphone, όταν έχω τό poco f3 στα 120 Hz Βλέπω πόσο smooth είναι και πόσο τρεμουλιαστο είναι στα 60 Hz… Ισχύει ότι υπάρχει διαφορά αλλά είναι και πως συνηθίζεις. Πιστεύω πως αν πας σε 120 μετά σε ενοχλεί το 60 ενώ αν δεν δοκιμάσεις καν 120 δεν σε ενοχλεί το 60. 5
Tetrabitos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 46 λεπτά πριν, StefanosA99 είπε Ισχύει ότι υπάρχει διαφορά αλλά είναι και πως συνηθίζεις. Πιστεύω πως αν πας σε 120 μετά σε ενοχλεί το 60 ενώ αν δεν δοκιμάσεις καν 120 δεν σε ενοχλεί το 60. 2
bioentre Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 2 ώρες πριν, apos είπε Μου φαίνεται λίγο εκτός τόπου και χρόνου να ανακοινωθεί οτιδήποτε με M2 τόσο νωρίς... και γενικά αυτή την περίοδο, αν και κάτι μπορεί να ξέρουν εκεί στην Αμερική παραπάνω από εμάς... Πάντως θα ανακοινωθεί "Μ2" και ίσως δούμε και κανένα καινούριο χρωματάκι, τύπου (Red)
yazidis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Εγώ πάλι θεωρώ πως δε θα βγει Μ2 τώρα, αλλά προς το καλοκαιρινό event. Νομίζω όμως πως θα δούμε Mac mini με τα m1 pro/max, και iMac σε 27’’ (η και μεγαλύτερη οθόνη). Κρατάω μικρό καλάθι και για iMac / Mac Pro.
dikasths Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, StefanosA99 είπε Ισχύει ότι υπάρχει διαφορά αλλά είναι και πως συνηθίζεις. Πιστεύω πως αν πας σε 120 μετά σε ενοχλεί το 60 ενώ αν δεν δοκιμάσεις καν 120 δεν σε ενοχλεί το 60. Και η γυναίκα σου δε σε ενοχλεί, μέχρι να πας με κάποια άλλη οπότε θα αρχίσει να σε ενοχλεί. Αν δεν είχες πάει δε θα σε ενοχλούσε. (Αστειεύομαι προφανώς, ελπίζω να μην το πάρεις προσωπικά) Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από dikasths
b-boy_steve Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 13 λεπτά πριν, dikasths είπε Και η γυναίκα σου δε σε ενοχλεί, μέχρι να πας με κάποια άλλη οπότε θα αρχίσει να σε ενοχλεί. Αν δεν είχες πάει δε θα σε ενοχλούσε. (Αστειεύομαι προφανώς, ελπίζω να μην το πάρεις προσωπικά) Η λογική του αιφονακια, από αιφονακια ξεκαθαρα! Εύγε! Γιατί αν πω εγώ πολύ λιγότερο smooth και αργό το iPhone 12 σε σχέση με το galaxy s20 θα με πούνε κακό... Γιατί; Γιατί απλά δεν έχουν δοκιμάσει 120hz οθόνες και απλά θεωρούν ότι δεν προσφέρει τίποτα...
miltos_id Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Το logo της Apple για το event είναι vr link . Πατάς πάνω του και ξεκινάει στο iPhone vr μέσω της κάμερας . 1
Tetrabitos Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Εδώ gaming tv με 120hz και VRR, freesync κτλπ άμα πας δεν θέλεις να γυρίσεις πίσω. Το ίδιο θα ήταν με αμάξι με 500 άλογα, αλλά βγάζει ζημιές, κάποια στιγμή κάνεις οικογένεια και συμβιβάζεσαι με αργό και πιο ασφαλές. Απλά με τα κινητά τηλεοράσεις δεν θα το δεις αυτό. Thank God!
AtiX Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 8 ώρες πριν, b-boy_steve είπε Η λογική του αιφονακια, από αιφονακια ξεκαθαρα! Εύγε! Γιατί αν πω εγώ πολύ λιγότερο smooth και αργό το iPhone 12 σε σχέση με το galaxy s20 θα με πούνε κακό... Γιατί; Γιατί απλά δεν έχουν δοκιμάσει 120hz οθόνες και απλά θεωρούν ότι δεν προσφέρει τίποτα... Καλά το ίδιο ισχύει και για τους πιο δυνατούς επεξεργαστές, την μεγαλύτερη ασφάλεια ή υποστήριξη σε os και εφαρμογές και το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που προσφέρουν τα Apple προϊόντα απέναντι στα Android… το θέμα είναι τι βάζεις σαν προτεραιότητα και τι θέλεις από τις συσκευές που αγοράζεις… Κολωτούμπες έχουμε δει και από τις δυο πλευρές… 1
freegr Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Τίποτα το σπουδαίο αργεί να μειώσει τιμές σε παλιότερα μοντέλα πάντως
b-boy_steve Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, AtiX είπε Καλά το ίδιο ισχύει και για τους πιο δυνατούς επεξεργαστές, την μεγαλύτερη ασφάλεια ή υποστήριξη σε os και εφαρμογές και το ολοκληρωμένο οικοσύστημα που προσφέρουν τα Apple προϊόντα απέναντι στα Android… το θέμα είναι τι βάζεις σαν προτεραιότητα και τι θέλεις από τις συσκευές που αγοράζεις… Κολωτούμπες έχουμε δει και από τις δυο πλευρές… Οι "πιο δυνατοί επεξεργαστές", μόνο στα χαρτιά ίσος, αφού καθημερινές εφαρμογές τις ανοίγουν ποιο αργά από Android... 😂 😂 😂 Έχοντας τόσα χρόνια Android δεν παρατήρησα καμία "ανασφάλεια" (χαμηλότερη ασφάλεια) σε σχέση με το iPhone 12... Μεγαλύτερη υποστήριξη σε OS και εφαρμογές έχουν μόνο στα όνειρα σου, αφού ακόμα ψάχνω ps2 emulator που να τρέχει σε ios απροβληματιστα... (και όχι μόνο) Το οικοσύστημα είναι τόσο ολοκληρωμένο, όσο και στα Android. Σε αρκετές android συσκευές το θεωρώ πολύ ποιο ολοκληρωμένο σε σχέση με ios. Η σωστή λέξη να περιγράψεις το ios οικοσύστημα είναι το "κλειδωμένο" και όχι το "ολοκληρωμένο".
liberostelios Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Ήταν να τη βάλουν στις 7 Μαρτίου, αλλά επειδή είναι τα γενέθλιά μου και θα μαζευτούμε από εδώ με τα παιδιά της παρουσίασης θα την κάνουν την επόμενη μέρα.
CheOnWeb Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, b-boy_steve είπε Έχοντας τόσα χρόνια Android δεν παρατήρησα καμία "ανασφάλεια" (χαμηλότερη ασφάλεια) σε σχέση με το iPhone 12... "Επισφάλεια" είναι η λέξη που ψάχνεις. Επίσης: ίσως, πιο αργά, πιο ολοκληρωμένο... Το τι παρατηρείς εσύ, που είσαι ένας ανάμεσα σε δισεκατομμύρια, δεν καθορίζει τι πραγματικά συμβαίνει γενικότερα. Μπορείς για παράδειγμα να πεις ότι "ανεξάρτητα με το τι πιστεύει όλος ο πλανήτης, εγώ πιστεύω ότι οι επεξεργαστές της Apple για τις φορητές συσκευές δεν υπερτερούν έναντι του ανταγωνισμού". Όσο για το οικοσύστημα, ισχύουν και τα δύο. Και πιο ολοκληρωμένο και πιο κλειδωμένο. Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από CheOnWeb 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα