Προς το περιεχόμενο

iPhone 13 Amazon

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θα ήθελα να αγοράσω το iphone 13 pro max από το Amazon Γερμανίας. Είναι εφικτό αυτό ή θα έχω κάποιο θέμα εδώ στην Ελλάδα; Όπως για παράδειγμα θέματα με την εγγύηση ή θέμα με την συνδεσιμότητα των παροχών τηλεφωνίας ( για κλήσεις, δεδομένα κλπ) Επίσης με ποιον τρόπο γίνεται η πληρωμή και σε ποσό χρονικό διάστημα έρχεται από όταν γίνει η παραγγελία;

Δημοσ.

Ειχα ρωτησει και εγω το ιδιο ακριβως διοτι και εγω ειμαι κοντα στην αγορα του iphone 13 pro max(και απο οτι βλεπω καταλειγω να το αγορασω απο το iStorm δινωντας την παλια μου συσκευη ωστε να το παρω λιγο πιο φτηνα),και μαζεψα μερικες απαντησεις και μιλησα επισης και απευθειας μεσω Live Chat απο το Amazon Γερμανιας.

1)Πληρωμη γινεται μεσω καρτας.

2)Χρονος Παραδωσης: Συνηθως απο Γερμανια παραλαμβανεις 7-10 ημερες συνηθως το amazon αργει πιο πολυ ωστε να συλλεξουνε τα αντικειμενα να τα πακεταρουν παρα ο χρονος που κανει ο μεταφορεας.

3)Θεμα εγγυησης κανενα απολυτως εχει κανονικα 24 μηνες εγγυηση. 12μηνες απο κατασκευαστη+12 μηνες απο το αμαζον που το αγοραζεις.

4)Θεμα συνδεσιμοτητας για παροχους εδω Ελλαδα. Στην ελλαδα αμαζον γερμανιας στην συσκευη γραφει ξεκαθαρα οτι ειναι Unlocked,οταν μιλησα με το live chat του αμαζον μου ειπαν οτι δεν ειναι unlocked τους ελληνικους παροχους. Οποτε δεν ξερω.

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Παρέλαβα το Νοέμβριο το 13 Pro Max από amazon Γερμανίας. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα θέμα με τους ελληνικούς παρόχους και από τη στιγμή που ήταν διαθέσιμο παρέλαβα σε 3 ημέρες αποστολή με UPS (δεν είχα πληρώσει για τη γρήγορη αποστολή).

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, shodan είπε

Καλησπέρα,

Παρέλαβα το Νοέμβριο το 13 Pro Max από amazon Γερμανίας. Δεν έχω αντιμετωπίσει κανένα θέμα με τους ελληνικούς παρόχους και από τη στιγμή που ήταν διαθέσιμο παρέλαβα σε 3 ημέρες αποστολή με UPS (δεν είχα πληρώσει για τη γρήγορη αποστολή).

Ποσο πιο φτηνα σου βγηκε  απο το να το αγορασεις απο Ελλαδα?

Δημοσ.

70 ευρώ περίπου, απλά το βιαζόμουν γιατί βρήκα να δώσω το 11 pro max και δεν είχα τηλέφωνο.

Βασικά και τώρα συμφέρει από ότι βλέπω και το 128 και το 256. 1254€ έχει τώρα το 128αρι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...