GATE123 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Μέλος Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Έχω τα 17 Μεταγλωττισμένα επεισόδια Saber Rider and the Star Sheriffs. Τώρα έχω ένα δίλημμα. Να ανεβάσω μόνο αυτά ή και τα 52 επεισόδια με αγγλικούς υπότιτλους και ιαπωνικο ήχο που είναι και το Original(Star Musketeer Bismark). Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2022 από GATE123
Canedra Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Προσωπικα θα σου ειμουν ευγνομων αν ανεβαζες τα 17 μεταγλωττισμενα μιας και δε μπορω να τα βρω καπου ολα σε αριστη ποιοτητα και οχι παλαιικα ΤV & VHS rips, τα 52 USA ver. υπαρχουν στο διαδυκτιο και ειναι ευκολα προσβασιμα, τα ιαπωνικα δεν εχω ιδεα αλλα εκει αλλαζει ακομα και το OST οποτε καπου χανεται η νοσταλγια του ελληνα 🙄 Ευχαριστω
GATE123 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2022 2 ώρες πριν, Canedra είπε Προσωπικα θα σου ειμουν ευγνομων αν ανεβαζες τα 17 μεταγλωττισμενα μιας και δε μπορω να τα βρω καπου ολα σε αριστη ποιοτητα και οχι παλαιικα ΤV & VHS rips, τα 52 USA ver. υπαρχουν στο διαδυκτιο και ειναι ευκολα προσβασιμα, τα ιαπωνικα δεν εχω ιδεα αλλα εκει αλλαζει ακομα και το OST οποτε καπου χανεται η νοσταλγια του ελληνα 🙄 Ευχαριστω Στο κανάλι μου στο YouTube τα έχω ανεβάσει 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα