dtsaop Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Paidia mhpws mporei na mou pei kapoios an exw enan pinaka toy typou A=[X Y] pws mporw na vrw thn timh tou X otan to Y einai max h otan to Y einai iso me mia timh K? Eyxaristw poly!
lanista Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Μπορείς να μου πεις τι είναι τα Χ και Υ ? Μήπως ενοείς Α(Χ,Υ) ??? ( δηλαδή δισδιάστατος πίνακας )
dtsaop Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Op sorry! Nai disdiastatos pinakas einai A(X,Y)!
lanista Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Για το δεύτερο ερώτημα σου : (otan to Y einai iso me mia timh K? ) . Αν Α ειναι ο δισδιάστατος πίνακας τότε η μέγιστη τιμή για Υ σταθερό βρίσκεται αν γράψουμε max(Α(:,Κ)) Τώρα για το πρώτο ερώτημα δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να το κάνεις με μία εντολή και καλό θα ήταν να γράψεις ένα μικρό προγραμματάκι σε ένα M-file. Παίδεψε το λίγο και αν δεν μπορείς ξαναπόσταρε .
dtsaop Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2004 File lanista se eyxaristw poly kai pali gia thn apanthsh sou! Dokimasa to max(A(:,K)) alla dystyxws mou vgazei ayto to sfalma "Subscript indices must either be real positive integers or logicals"
lanista Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2004 Μήπως δεν έχεις ορίσει το Κ ??? . Η εντολή max(A(:,K)) βρίσκει το μέγιστο για δεδομένο y ανάμεσα σε όλα τα Χ . Το : στο matlab σημαίνει για όλα . ( Επειδή έχω παλιά έκδοση του matlab μπορεί αντί για : να δουλεύει το ; )
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.