ensternistis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Χαιρετώ την ομάδα ! Έχω ένα smart hub της broadlink, το RM 4 PRO το οποίο υποστηρίζει rf σήμα στα 433 κ 315 mhz.. έχω ένα κοντρολακι από φωτιστικό με σήμα στα 2.4 ghz... Υπάρχει τρόπος να μετατρέψω ή να αντιγράψω το σήμα από τα 2.4 ghz στα 433 mhz ώστε να μπορέσω στη συνέχεια να κάνω εγγραφή το σήμα και να το συνδέσω με το hub ?
jkoukos Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Είναι ασύμβατα τα σήματα διότι ουσιαστικά πρόκειται για λειτουργία σε διαφορετικές μπάντες συχνοτήτων που δεν συνεργάζονται μεταξύ τους. Η μπάντα των 2,4GHz αφορά αποκλειστικά WiFi δικτυακές ασύρματες συσκευές.
nikouris Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα και από εμένα, αντιμετωπίζω και εγώ το ίδιο πρόβλημα, τα φώτα που συνεργάζονται με 2.4rf πως μπορούμε να τα κάνουμε κάπως εξυπνότερα?
Crystalised Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για σύνδεση smart hub με κλιματιστικό. Έχω ένα toyotomi izuru χωρίς wifi μπορώ να το συνδέσω με το broadlink rm4 mini smart?
jkoukos Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2022 Πιθανότατα ναι, σε άλλο κατασκευαστή (Midea, Gree κλπ). 1
Crystalised Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2022 Ευχαριστώ. Υπάρχει κάπου λίστα συμβατότητας κατασκευαστων για το broadlink?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα