Knorcedger Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Από που μπορώ να κάνω κατοχύρωση ενός domain name .com; Όσες εταιρίες βρήκα, ήθελαν να παραγγήλω μαζί και πακέτο web hosting, όμως εγώ θέλω μόνο το όνομα. Παρακαλώ, αν γίνεται η εταιρεία να είναι ελληνική για να μπορεί να γίνει κατάθεση των χρημάτων μέσω τραπέζης
panagioths Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Προφανως θελεις κάποια ελληνική εταιρία. Επίσης η εταιρία αυτή να δέχεται κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό. Σου προτεινω και εγω με την σειρα μου μια: http://www.conexus.gr
baxter Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2004 file Knorcedger, tha sou proteina na agoraseis apo exwteriko... poly pio fthina... kai pistevw kalitera
Password Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 hyperhosting.gr pedia, kai ego ekei ta kano. me 9.50 eyro to domain. parte ton tilefono kai kanoniste ta einai poly kalo palikari kai eksipiretikotatos.
Knorcedger Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουνίου 2004 Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Θα το ψάξω και θα αποφασίσω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.