Boubis1411 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 2 λεπτά πριν, baskon είπε Προφανώς έχει κάποια κάλυψη σε κάποιες περιοχές. Προσωπικά και σε μένα δεν έχει τιποτα.. περιοχή Ιλιον Πετρούπολη Περιστέρι.. Δηλαδη πυκνοκατοικημένες περιοχές. Οκ άνοιξε επιτέλους!! Έκανα παραγγελία 2 πίτσες στα 6.90 κομπλέ.
Fabricated Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Παιδια εννοείται σας πιστεύω ότι σε αλλες περιοχές μπορεί να μην έχει. Εδώ wolt που κοντεύει 3 χρόνια ακόμα είναι στις πολύ βασικές πόλεις, το box το λάνσαρε πριν κάνα μήνα αν δεν κάνω λάθος. Είπα ότι για όσους έχουν καταστήματα (εγω τυχαίνει να έχω πολλα) είναι εξαιρετικό το -3 ευρώ ειδικά σε μαγαζιά με 1+1. Για παράδειγμα πήρα 4 μερίδες πατάτες και ένα νερό με 3.5 ευρώ...
ipal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) Όσα μου βγάζει Βόρεια και πατάω είτε είναι "Κλειστά" Η εκτός ωραρίου.απο 100+ μαγαζιά. Η τα παίξε το σύστημα τους Η τους τελείωσαν τα μηχανάκια για delivery (μάλλον το δεύτερο) Επίσης μια φορά που παρήγγειλα βοχ με live, το μηχανάκι της βοχ ήρθε από 5χλμ απόσταση ενώ το μαγαζί ήταν 500μ από το σπίτι μου. Η εκτιμώμενη ώρα παράδοσης πήγε στο τέρμα (50' για μια μικρή παραγγελία που αν πήγαινα εγώ να την παραλάβω θα την είχα σε 10') και δεν είχα βάλει και tip. (Που να φανταστώ πως θα κουβαλήσουν κάποιον τέτοια απόσταση, δεν ήξερα καν πως έχει μηχανάκια η ΒΟΧ)... Επεξ/σία 2 Μαρτίου 2022 από ipal
Fabricated Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 1 ώρα πριν, ipal είπε Όσα μου βγάζει Βόρεια και πατάω είτε είναι "Κλειστά" Η εκτός ωραρίου.απο 100+ μαγαζιά. Η τα παίξε το σύστημα τους Η τους τελείωσαν τα μηχανάκια για delivery (μάλλον το δεύτερο) Επίσης μια φορά που παρήγγειλα βοχ με live, το μηχανάκι της βοχ ήρθε από 5χλμ απόσταση ενώ το μαγαζί ήταν 500μ από το σπίτι μου. Η εκτιμώμενη ώρα παράδοσης πήγε στο τέρμα (50' για μια μικρή παραγγελία που αν πήγαινα εγώ να την παραλάβω θα την είχα σε 10') και δεν είχα βάλει και tip. (Που να φανταστώ πως θα κουβαλήσουν κάποιον τέτοια απόσταση, δεν ήξερα καν πως έχει μηχανάκια η ΒΟΧ)... Και μενα από τος 21 00 και μετα τα παίξε. Ειχα κανει όμως μια παραγγελία από το μεσημέρι για βραδυ και ήρθε κανονικά 1
ipal Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Μόλις τώρα, Fabricated είπε Και μενα από τος 21 00 και μετα τα παίξε. Ειχα κανει όμως μια παραγγελία από το μεσημέρι για βραδυ και ήρθε κανονικά American Pizza 400gr @lidl ,την έχει προσφορά στα 2€ από 3€. Σε 12' ετοιμη και σχεδόν τζάμπα. 😉 2
wakabanka Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, ipal είπε American Pizza 400gr @lidl ,την έχει προσφορά στα 2€ από 3€. Σε 12' ετοιμη και σχεδόν τζάμπα. 😉 Λίγο προσοχή τι γράφουμε, μπορεί να διαβάζουν γυναίκες και μικρά παιδιά, μην πάρουμε και κανέναν στον λαιμό μας.🚑 Την συγκεκριμένη (ο Θεός να τη κάνει) pizza, μαζί μ αυτή του στρατού είναι ίσως οι δύο μόνες "παρασκευές" που αναιρούν τον άγραφο κανόνα, πίτσα είναι, πόσο κακή να είναι... Επεξ/σία 3 Μαρτίου 2022 από wakabanka
Tzimmys Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Πάντως Λάρισα, από 3 διαφορετικές διευθύνσεις που δοκίμασα, δεν είχε καμία επιλογή.
scullyist Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 3 Μαρτίου 2022 Χθες την ωρα που μπηκε το θεμα, μπαινω και ειχε 7-8 μαγαζια. Στο 5λεπτο που εκανα να αποφασισω, εγιναν ολα "επιστρεφει αμεσως". Απο τοτε ακομα ολα τα βγαζει "επιστρεφει αμεσως" και οτι η διευθυνση ειναι μακρια, ακομη κι αν βαλεις την διευθυνση διπλα στο μαγαζι. Επισης υπαρχουν μαγαζια με ενα D στο τελος, πχ "μασαD" για τα οποια ισχυει το παραπανω, αλλα αν βγαλεις το φιλτρο του live, βλεπεις το ιδιο μαγαζι χωρις το D, δλδ "μασα", το οποιο λειτουργει κι εξυπηρετει την διευθυνση.
RiaMare Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Στις 2/3/2022 στις 11:55 ΜΜ, ipal είπε American Pizza 400gr @lidl ,την έχει προσφορά στα 2€ από 3€. Σε 12' ετοιμη και σχεδόν τζάμπα. 😉 Με την τιμή του ρεύματος τώρα ίσως συμφέρει παραγγελία
Billyssss Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Και το Rocket Delivery είχε παρακολούθηση παραγγελίας όταν είχα παραγγείλει κάποιες φορές.
sphinxgr Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2022 Ωωωω. Μόνο μπακλαβά μπορούσα να παραγγείλω! Τι να έκανα? Τον παρήγγειλα!!! 😁
alexiko Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Πάτρα δεν έχω βρει ούτε ένα μαγαζί. Μήπως ισχύει μόνο για Αθήνα - Θεσσαλονίκη;
back15220 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, alexiko είπε Πάτρα δεν έχω βρει ούτε ένα μαγαζί. Μήπως ισχύει μόνο για Αθήνα - Θεσσαλονίκη; Ναι Πάτρα δεν έχει προς το παρών δικούς του διανομείς το Box.
Boubis1411 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2022 Το κανόνισα κ αυτό... Νυχτερινή κατάσταση 🤣🤣🤣
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα