Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, baskon είπε

Προφανώς έχει κάποια κάλυψη σε κάποιες περιοχές. 

Προσωπικά και σε μένα δεν έχει τιποτα.. περιοχή Ιλιον Πετρούπολη Περιστέρι.. Δηλαδη πυκνοκατοικημένες περιοχές.

Οκ άνοιξε επιτέλους!! 

Έκανα παραγγελία 2 πίτσες στα 6.90 κομπλέ. 

Δημοσ.

Παιδια εννοείται σας πιστεύω ότι σε αλλες περιοχές μπορεί να μην έχει. Εδώ wolt που κοντεύει 3 χρόνια ακόμα είναι στις πολύ βασικές πόλεις, το box το λάνσαρε πριν κάνα μήνα αν δεν κάνω λάθος. Είπα ότι για όσους έχουν καταστήματα (εγω τυχαίνει να έχω πολλα) είναι εξαιρετικό το -3 ευρώ ειδικά σε μαγαζιά με 1+1. Για παράδειγμα πήρα 4 μερίδες πατάτες και ένα νερό  με 3.5 ευρώ...  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όσα μου βγάζει Βόρεια και πατάω είτε είναι "Κλειστά" Η εκτός ωραρίου.απο 100+ μαγαζιά. Η τα παίξε το σύστημα τους Η τους τελείωσαν τα μηχανάκια για delivery (μάλλον το δεύτερο)

Επίσης μια φορά που παρήγγειλα βοχ με live, το μηχανάκι της βοχ ήρθε από 5χλμ απόσταση ενώ το μαγαζί ήταν 500μ από το σπίτι μου. Η εκτιμώμενη ώρα παράδοσης πήγε στο τέρμα (50' για μια μικρή παραγγελία που αν πήγαινα εγώ να την παραλάβω θα την είχα σε 10') και δεν είχα βάλει και tip. (Που να φανταστώ πως θα κουβαλήσουν κάποιον τέτοια απόσταση, δεν ήξερα καν πως έχει μηχανάκια η ΒΟΧ)...

Επεξ/σία από ipal
Δημοσ.
1 ώρα πριν, ipal είπε

Όσα μου βγάζει Βόρεια και πατάω είτε είναι "Κλειστά" Η εκτός ωραρίου.απο 100+ μαγαζιά. Η τα παίξε το σύστημα τους Η τους τελείωσαν τα μηχανάκια για delivery (μάλλον το δεύτερο)

Επίσης μια φορά που παρήγγειλα βοχ με live, το μηχανάκι της βοχ ήρθε από 5χλμ απόσταση ενώ το μαγαζί ήταν 500μ από το σπίτι μου. Η εκτιμώμενη ώρα παράδοσης πήγε στο τέρμα (50' για μια μικρή παραγγελία που αν πήγαινα εγώ να την παραλάβω θα την είχα σε 10') και δεν είχα βάλει και tip. (Που να φανταστώ πως θα κουβαλήσουν κάποιον τέτοια απόσταση, δεν ήξερα καν πως έχει μηχανάκια η ΒΟΧ)...

Και μενα από τος 21 00 και μετα τα παίξε. Ειχα κανει όμως μια παραγγελία από το μεσημέρι για βραδυ και ήρθε κανονικά 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Fabricated είπε

Και μενα από τος 21 00 και μετα τα παίξε. Ειχα κανει όμως μια παραγγελία από το μεσημέρι για βραδυ και ήρθε κανονικά 

American Pizza 400gr @lidl ,την έχει προσφορά στα 2€ από 3€.

Σε 12' ετοιμη και σχεδόν τζάμπα. 😉

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, ipal είπε

Λίγο προσοχή τι γράφουμε, μπορεί να διαβάζουν γυναίκες και μικρά παιδιά, μην πάρουμε και κανέναν στον λαιμό μας.🚑

Την συγκεκριμένη (ο Θεός να τη κάνει) pizza, μαζί μ αυτή του στρατού είναι ίσως οι δύο μόνες "παρασκευές" που αναιρούν τον άγραφο κανόνα, πίτσα είναι, πόσο κακή να είναι...

Επεξ/σία από wakabanka
Δημοσ.

Πάντως Λάρισα, από 3 διαφορετικές διευθύνσεις που δοκίμασα, δεν είχε καμία επιλογή.

Δημοσ.

Χθες την ωρα που μπηκε το θεμα, μπαινω και ειχε 7-8 μαγαζια.

Στο 5λεπτο που εκανα να αποφασισω, εγιναν ολα "επιστρεφει αμεσως".
Απο τοτε ακομα ολα τα βγαζει "επιστρεφει αμεσως" και οτι η διευθυνση ειναι μακρια, ακομη κι αν βαλεις την διευθυνση διπλα στο μαγαζι.
Επισης υπαρχουν μαγαζια με ενα D στο τελος, πχ "μασαD" για τα οποια ισχυει το παραπανω,

αλλα αν βγαλεις το φιλτρο του live, βλεπεις το ιδιο μαγαζι χωρις το D, δλδ "μασα", το οποιο λειτουργει κι εξυπηρετει την διευθυνση.

Δημοσ.
Στις 2/3/2022 στις 11:55 ΜΜ, ipal είπε

Με την τιμή του ρεύματος τώρα ίσως συμφέρει παραγγελία

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
3 ώρες πριν, alexiko είπε

Πάτρα δεν έχω βρει ούτε ένα μαγαζί. Μήπως ισχύει μόνο για Αθήνα - Θεσσαλονίκη;

Ναι Πάτρα δεν έχει προς το παρών δικούς του διανομείς το Box.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...