Gulik Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Θα πρέπει το κατάστημα να εμπεριέχει την επιλογή της live παρακολούθησης της παραγγελίας μας. Υπάρχει σχετικό φίλτρο. Βάζουμε τον κωδικό BOXDELIVERY3 και αφαιρούνται 3 ευρώ από το σύνολο. Ισχύει για ΜΙΑ ΦΟΡΑ άνα χρήστη και η προσφορά τελειώνει το Σάββατο. 3 1 1
venuets Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Στην περιοχή μου κανένα κατάστημα δεν το υποστηρίζει 2
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Κατι που υπαρχει σε ολους απο οσο εχω δει, εδω και ενα χρονο στην wolt. 16 λεπτά πριν, venuets είπε Στην περιοχή μου κανένα κατάστημα δεν το υποστηρίζει Αρα βλεπουμε εναν τιτλο κραχτη και αφου δεν ισχυει οπως αναφερεται σε αυτον, παραπλανητικο. Τον τροποποιω ελαφρως αντι να σβησω το τοπικ μιας και ισως σε καποιους μπορει να υπαρχει καταστημα σχετικο.
funkopop Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 19 λεπτά πριν, venuets είπε Στην περιοχή μου κανένα κατάστημα δεν το υποστηρίζει ούτε στην δική μου
MauroPaltoudias Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Φέρνει λίγο από την τυχερή pinada του efood (και χρονικά και σαν ύφος προωθητικής ενέργειας).
MikeJ Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 10 minutes ago, Boubis1411 said: Πως βρίσκω αυτή την επιλογή παιδιά; Ανάμεσα στα φίλτρα τύπου 1+1, Combo κλπ επιλέγεις το φίλτρο Live εξέλιξη παραγγελίας. Αυτό σημαίνει ότι το BOX έχει βάλει πλέον δικούς του ντελιβεράδες; Δεν έχω δει ακόμα μηχανάκια box. 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 3 ώρες πριν, MauroPaltoudias είπε Φέρνει λίγο από την τυχερή pinada του efood (και χρονικά και σαν ύφος προωθητικής ενέργειας). Καμια σχεση το ενα με το αλλο. Ξαναλεω, αυτο που ειναι στο προμο, ειναι κατι που η wolt το εχει πολυ καιρο και ειναι πολυ πρωτοποριακο - δεν το εχω δει σε αλλον εμπορο προς τον καταναλωτη μεχρι τωρα. 4-5 φορες εχω παραγγειλει απο wolt διαφορα προιοντα και ΠΑΝΤΑ υπηρχε το να βλεπεις live που ειναι το οχημα. (1-2 εχω παραγγειλει απο box, δεν συνηθιζω να αγοραζω delivery). Ετη φωτος μπροστα, αναγκαζει και τους αλλους προφανως να ακολουθησουν (εστω με ενα "προμο" χωρις (πολλα) μαγαζια να το υποστηριζουν οπως γραφουν καποιοι παραπανω). 1
Fabricated Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Η wolt όμως δεν δίνει 3 ευρώ έκπτωση και αυτό είναι που μας αρέσει στην προσφορά Επίσης εμένα μου βγάζει 112 καταστήματα νότια προάστια. Δεν τα λες και λίγα, όπως λένε κάποιοι παραπάνω 1
Moderators matrixxx Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Moderators Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 9 λεπτά πριν, Fabricated είπε Επίσης εμένα μου βγάζει 112 καταστήματα νότια προάστια. Δεν τα λες και λίγα, όπως λένε κάποιοι παραπάνω Παρα πολλα ειναι τα 112. Ποιοι λενε ομως λιγα; 3 ατομα βλεπω πως εχουν γραψει παραπανω για τον αριθμο των μαγαζιων, οι δυο πρωτοι λενε "κανενα" και ενας μετα (που εισαι εσυ) λεει "πολλα". Θα εβλεπα και ευκολα εγω ποσα εχω, αλλα δεν ενδιαφερομαι να παραγγειλω εξαιτιας του 3ευρου, οποτε δεν θα μαθω ποσα (ή/και αν) εχει εδω.
ekkli Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Ηράκλειο Κρήτης δεν είναι καν ενεργή η επιλογή. Την έχει γκρίζα. Δεν ξέρω μήπως φταίει η ώρα;
achisael Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Είναι για τις περιοχές που έχουν delivery από το box. Δνε έχουν ανοίξει όλες οι περιοχές ακόμα. Γι αυτό βλέπετε γκρι. Όπου υπάρχει είναι διαθεσιμο
Boubis1411 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Πήγα να παραγγείλω και μου λέει δεν υπάρχει διαθέσιμος πακετας... Ωραία!!!
baskon Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Προφανώς έχει κάποια κάλυψη σε κάποιες περιοχές. Προσωπικά και σε μένα δεν έχει τιποτα.. περιοχή Ιλιον Πετρούπολη Περιστέρι.. Δηλαδη πυκνοκατοικημένες περιοχές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα