furiousboy13 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2022 Καλησπέρα, έχω το MX Master 3 αγορασμένο τον Δεκέμβρη. Έχω παρατηρήσει κάτι που δεν ξέρω αν είναι πρόβλημα ή η φυσιολογική του λειτουργία. Στο scroll wheel όταν δεν έχω ενεργοποιημένη την αναλλαγή για ratchet και free spin, και έχω επιλέξει ratchet, όταν το σείρω με το δάχτυλο και το αφήσω ελεύθερο η κύληση στην οθόνη σταματάει λίγο πριν σταματήσει το wheel. Όταν έχω ενεργοποιημένη την αναλλαγή με sensitivity στο 90%, αν δε βάλω πολύ δύναμη ώστε να μη μπει στο free spin, παρατηρώ το ίδιο. Στο free spin ο τροχός φαίνεται να συγχρονίζεται με την κύλιση στην οθόνη. Αντιμετωπίζει και άλλος το παραπάνω?
QuantumWanderer Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2022 Το είχα πάρει πέρυσι έχοντας διαβάσει τόσες καλές συστάσεις, και αντιμετώπιζα και αυτό το θέμα, μεταξύ άλλων. Θεωρώ ότι είναι από τα υπερεκτιμημένα ποντίκια, γιατί έχει μια σειρά πραγμάτων που είναι προβληματικά σχεδιασμένα συνολικά με τη θέση των κουμπιών, τη συμπεριφορά αυτών και πρόβλημα «στησίματος» καρπού πάνω του. Γύρισα σε ένα πιο απλό Logitech (με flow) αναγκαστικά και δεν ασχολήθηκα ξανά με προβλήματα ποντικιού, όπως και πριν πάρω το συγκεκριμένο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα