Προς το περιεχόμενο

Xiaomi TV P1E 43" Backlight bleeding

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, αγόρα πριν 1 εβδομάδα την Xiaomi TV P1E 43" και έχω παρατηρήσει όταν στο δωμάτιο έχει απόλυτο σκοτάδι και είτε το περιεχόμενο που παίζεται είναι τελείως μαύρο, το λεγόμενο backlight bleeding. Σε κανονικές συνθήκες δεν διακρίνω κάτι. Δεν είναι κάτι που δε μπορώ να ζήσω με αυτό αλλά από τη στιγμή που η τηλεόραση είναι καινούργια και μπορώ να το διακρίνω αξίζει να ζητήσω αντικατάσταση ή υπάρχουν αρκετές πιθανότητες και η νέα να έχει το ίδιο θέμα; Στο skroutz ένας έχει φωτογραφία που έχει σε παρόμοια σημεία θέμα.

Παραθέτω και εικόνα αν και από κοντά το πρόβλημα φαίνεται λιγότερο απ'οτι στην εικόνα. Στο πάνω μέρος στις κάτω γωνίες φαίνεται αυτό που λέω.

IMG_20220302_000012.jpg

Επεξ/σία από furiousboy13
Δημοσ.
Στις 2/3/2022 στις 12:06 ΜΜ, furiousboy13 είπε

Καλησπέρα, αγόρα πριν 1 εβδομάδα την Xiaomi TV P1E 43" και έχω παρατηρήσει όταν στο δωμάτιο έχει απόλυτο σκοτάδι και είτε το περιεχόμενο που παίζεται είναι τελείως μαύρο, το λεγόμενο backlight bleeding. Σε κανονικές συνθήκες δεν διακρίνω κάτι. Δεν είναι κάτι που δε μπορώ να ζήσω με αυτό αλλά από τη στιγμή που η τηλεόραση είναι καινούργια και μπορώ να το διακρίνω αξίζει να ζητήσω αντικατάσταση ή υπάρχουν αρκετές πιθανότητες και η νέα να έχει το ίδιο θέμα; Στο skroutz ένας έχει φωτογραφία που έχει σε παρόμοια σημεία θέμα.

Παραθέτω και εικόνα αν και από κοντά το πρόβλημα φαίνεται λιγότερο απ'οτι στην εικόνα. Στο πάνω μέρος στις κάτω γωνίες φαίνεται αυτό που λέω.

IMG_20220302_000012.jpg

Δυστυχώς όποια τηλεόραση – οθόνη και να αγοράσεις που να έχει IPS panel, το backlight bleeding δεν θα το γλιτώσεις.

Είτε λιγότερο είτε περισσότερο!

Και όσο περισσότερο σκοτάδι έχεις τον χώρο, τόσο πιο ευδιάκριτο θα γίνετε…

Για εμένα απόλαυσε την τηλεόραση σου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...